icon

Laparoskopia - rady a skúsenosti

petrra12
29. apr 2018

Ahojte. V pondelok som podstúpila kyretaz a keďže po týždni hcg stále stúpalo vo štvrtok aj laparoskopiu. Vzali mi ľavý vajcovod. Pomaličky sa hojim a chcem poprosiť o rady a skúsenosti. Začali som krvácať je to ok? Doteraz som len spinila. A dr povedal že po 3 mesiacoch sa môžeme snažiť znova. Aké máte skúsenosti? Ďakujem

adalea
29. apr 2018

@petrra12 ahoj, ja som tiež týždeň po laparoskopii, tiez mi vzali lavý vaječník a vajcovod
Ale mne pre cystu. Po OP vajecníkov môžeš dostať menzes hneď, aj ja som dostala po 3 dňoch. Musíš sa šetriť, nič nedvíhat. Určite máš termín kontroly u Dr., tam sa spýtaj, ci je krvácanie ok. Drž sa

petrra12
autor
29. apr 2018

@adalea fakt tak skoro?? Len dobré ak je to tak.. v stredu idem vyberať stichy určite sa popytam. Veľmi ďakujem za odpoveď 😉

adalea
29. apr 2018

@petrra12 hej tak skoro, povedali mi to viacerí lekári v nemocnici. Ja idem zajtra na stehy. Držím palce, nech je všetko ok

petrra12
autor
30. apr 2018

Ahoj. Celý deň na teba myslím.. ako si dopadla? Všetko ok?

adalea
30. apr 2018

@petrra12 ďakujem, všetko ok. Všetko dobré želám, nech to dobre dopadne

kaitlin3
2. máj 2018

Ahoj, v októbri som na tom bola podobne, ale zobrali mi pravý vajíčkovod a nemala som kyretáž. Ale po 3 dňoch od laparky som začala veľmi krvácať, omnoho intenzívnejšie ako tá najhoršia menštruácia, trvalo to niečo okolo 7-8 dní a bolo to zrejme to "čistenie". Tá skutočná menštruácia prišla až po 5 týždňoch. Počkali sme tie 2-3 odporúčané cykly, ja som medzitým bola na rôznych testoch kvôli pohlavným chorobám, aby sme mali istotu. Ale dôležité je, že som momentálne v 13. týždni, tak hlavu hore, aj s jedným vajíčkovodom sa to dá 🙂 Držím palce

petrra12
autor
3. máj 2018

@kaitlin3 gratulujem a držím palce nech je všetko ok... Super povzbudivé slová.. ďakujem... Ja som nakoniec krvácala tri dni. Včera mi vybrali stehy, ešte sa čaká na výsledky z histologie... Cítim sa ok tak dúfam že aj nám sa čoskoro zadarí. Želám krásny dník 😉