icon

Mám anjela v nebíčku

memorybaby
17. mar 2022

Veľmi ťažký príbeh napísal sám život. Budú to 4 mesiace ale bolesť je ako v prvý deň. Snažím sa ale mám pocit, že sa musím začať o tom rozprávať. 8mesiacov tehotenstva bolo všetko ok a zrazu v priebehu 2 týždňoch bolo po všetkom. 🖤 Na ultrazvuku sa ukazali črevné kľučky ( nebojte to martinská medicína zvládne ) tvrdili ... Počkáme este týždeň, potom počkáme este par dni kvôli pluckam....zrazu cisársky, vaha ok , sam dýcha, spraví sa operácia, operácia sa zvládla a o 2 h. Sa otvorili dvere .... Vtedy všetko skončilo. Bolesť začína byť silnejšia ako ja. Mam pocit ze čas od času je to dokonca horšie....

Strana
z2
tst
1. jún 2022

Ahojte maminky, som tu nová a potrebovala by som poradiť aj sa vyrozprávať. Pred pár dňami sme prišli o bábätko v 36 týždni..necítila som pohyby tak som šla do nemocnice a tam bohužiaľ už len skonštatovali smrť 😢😢. Čakal ma klasický pôrod, čo bolo pre mňa najťažšie, porodit mŕtve bábätko.. Nič horšie som v živote nezažila.. Už len pohreb nášho anjelika. 😭😭 Neustále mám výčitky, že som niečo podcenila, že to takto nemuselo dopadnúť. Čakáme na výsledky z pitvy co bola príčina. Ak ste si niektorá prešla niečím rovnakým, prosím Vás ako ste sa stým vyrovnávali, čo vám pomohlo. Mám dve detičky samozrejme ze som teraz upetá na nich ale myšlienky sa stále dookola vracajú k nášmu malému anjelikovi.

memorybaby
autor
1. jún 2022

@tst ja som sla do nemocnice stým ze necítim pohyby. Všetko bolo nakoniec v poriadku, niekoľko dni ma pozorovali, drobec sa začal hýbať .... A zrazu jedna lekárka ze aha počkať tuto sa mi niečo nezda...len naznak niečoho ale vraj nič vazne .v 34tt, cisársky, operácia drobceka... A mam anjelika ktorý mal 2 dni 🖤 je to 6mesiacov. Bolesť je rovnaka.nepomaha nič, len cas a rodina. Vyhybam sa všetkým stretnutiam ak ma dieťa menej ako rok, všetkým tehotným. 100% venujem rodine. Ďakujem životu zato čo mám, nikdy mu však neodpustím čo mi vzal. A potom sa rozhliadnem a spomeniem si na ženy, ktoré nemajú a nemôžu mať vôbec, na ženy ktoré stratili staršie deti....a hovorím si ze nie som sama s trápením. A napriek fatalnemu koncu kráčam ďalej. Priznám pár krát som potrebovala lieky na upokojenie, ked bol partner doma tak aj na spanie, on dohliadol na syna . Všetko sa mi to vracalo ....a dnes som bola na MDD a povedala si ze nas 3 ročný syncek SI ZASLÚŽI ABY MAL USMIATU MAMU . Na lavu stranu pri srdiečku som si dala vytetovať male symbolické písmeno s anjelskymi kridlami, keďže nam ho v nemocnici pokrstili a mám pocit ze je stále somnou. Veľa sil.... Plač, kríc, vtedy sa ti uľaví . vždy mi to pomôže.

tatianaba
1. jún 2022

@memorybaby Velmi ma to mrzi. Ja som v 40tom tyzdni rodila mrtve babo. Dva dni predtym bolo vsetko udajne v poriadku a potom prisla v nemocnici veta-velmi ma to mrzi,srdiecko uz nebije...zrazu bol koniec. Bolo to velmi tazke,nebudem ti klamat. Plakala som,hnevala som sa...casom som sa s tym naucila zit. Ono vlastne ani ina moznost nie je. Posielam ti vsetku silu sveta,aby si to zvladla.

tst
2. jún 2022

@tatianaba Ďakujem pekne... Presne tak to bolo aj u mňa, par dni pred tým som bola ešte u svojho gynekológa, všetko bolo ok, v ten deň som mala ísť tiež na pásy k dr ale ráno som už necítila pohyby tak rýchlo do nemocnice. Hneď ma zobrali skúšali natáčať malému srdiečko, ešte som sa pýtala ci bije, sestrička povedala ze áno, aj keď sa im tam niečo nezdalo... Hneď sono išla dr robiť a už len pozrela na sestričku a krútila hlavou... Srdiečko nebije, je nám to ľúto... Ten pocit je neopísateľný... Šok, triaška, plač... Jednoducho nedá sa to opísať... Hneď mi dali Tabletku na upokojenie a pomaličky začali riešiť pôrod, ktorý sa spustil až na druhý deň... Partner mi bol veľkou oporou, dovolili mu byť aj na izbe pri mne aj pri pôrode. Spolu sme trpeli, plakali a keď som porodila, dali na malého aby sme sa rozlúčili, veľmi sme dúfali ze sa stane zázrak a otvorí očká v našom náručí 😢😢. Vyzeral akoby len spinkal... Ten pohľad budme mat do konca života pred sebou... Neželám to žiadnej žene, matke niečo také zažiť.. Bolesť neskutočne veľká 😢

tst
2. jún 2022

@memorybaby Je to strašne, bolestivé prísť takto o bábätko..Neprajem to nikomu zažiť takú bolesť.. To pochopí len ten kto si tým prešiel...Je to nespravodlivé. Verím ze malému je dobre medzi anjelikmi. Keď mám potrebu tak sa vyplačem, niekedy to musím v sebe potláčať koli deťom aby sa oni netrápili...Je to ťažké sa stým vyrovnať..

zuzuliatko18
2. jún 2022

Viem, cim prechadzas. Pred rokom sa nam v 24 tyzdni narodili dvojicky, krasne rovnake dievcatka. Velmi sme SA na me tesili a aj po roku to strasne boli. A najhorsie.na tom je to, ze mojmu bratovi SA cca v case, kedy SA Realne Mali narodit, narodili tiez dievcatko. A vzdy, ked SA vidime, je mi strasne luto, ze nemame nase dievcatka.
Drzim palce, aby si nasla utechu. A keby si SA potrebovala.porozpravat, kludne napis. Alebo SA pridaj, Tu na MK je skupina Mamicky anjelikov a aj na FB je taka. Ja chodim tam, ked mi je tazko.

gaborova111
9. júl 2022

Ahoj pri dám sa us je to dozadu 2 roky a ešte je to bolestivé a stále bude chyba mi môj anjelik vieš... moje prvé tehotenstvo bolo poriadku ako aj tvoje ale na konec sa ukázalo ze môj malý ma vadu srdiečka bola sa to vvch rodená že vraj ... vtedy sa mi zrútil cely svet lebo bol plánovaný a milovaný prvorodeny syn ... doktor mi hovoril ze sa mam pripraviť nato najhoršie ze zomre pri pôrode brušku ale nestalo sa to ... bol pri mne 2 krásne mesiace ... nedávali mj nádej bol prevedení do Bratislavy bolo zasadanie Ci ho majú operovať alebo nie nakoniec sa rozhodli ze nie ze to je riziko a báli sa ze im zomrie na stole ... tak ho prepustili domu ze aspoň bol zo svojou rodinou milovaný a bol veľmi keby si videla a zažívala každý deň ten môj strach a videla ako sa trápi ako ja môjho syna ... nemám ani reč... na také dačo sa pripraviť nedá ani pochopiť... ale držím ty palce aby si to zvládla aj keď je to pre nás také taške chápem ta ako matka anjelika

mariaveronikag
10. júl 2022

@gaborova111 😥 je mi to ľúto. Vela sily prajem a objimam ťa 🙏

gaborova111
11. júl 2022
Strana
z2