icon

Máte skúsenosť s infekciou po zákroku v Mediklinik Levice

katarina20072016
3. dec 2019

Ahojte. Navstivila niektora z Vas toto zariadenie? Lezim v nemocnici s infekciou po zakroku a rada by som vedela ci nas je viac. Dakujem

79viktoria79
3. dec 2019

@katarina20072016 nelezim,ale chcem sa spýtať kedy ti zistili infekciu? hned po zakroku?

sara07
3. dec 2019

ak máš pocit pochybenia napíš na urad na dohlad zdravotnej starostlivosti, budu mat hned 2 kontroly + hygienu , vypytaj si prepuštaciu spravu do ruk pripadne, alebo to začni hned teraz cez net sa dá tiež podnet napísat

inga93
3. dec 2019

@katarina20072016 bola som tam s niecim inym, a teda mozem potvrdit, ze hygiena tam pkrivkava :( vlastna skusenost

denullllka
3. dec 2019

@katarina20072016 ahoj, ja som zial na tej klinike bola, ale zápal som nemala lebo mi nasadili ihneď antibiotiká na pár dni, tebe ich nedali?

katarina20072016
autor
4. dec 2019

Dakujem za odpovede. Som mesiac od zakroku. Antibiotika som sice dostala, ale to ze ma zle vycistili, si telo odnieslo teraz. A viem, ze nie som prva a hladam viac mne podobnym. Co ostatne zeny, ktore nemaju taku zdravotnu starostlivost ako ja? Klinika je velky biznis a pacientky prinos penazi. Je to smutne

denullllka
4. dec 2019

@katarina20072016 ja som bola tehu a potratila som mesiac dozadu a tiež ma zle vyčistili, ale to nemá súvis s tou klinikou kde si bola ty, tak som musela opäť podstúpiť čistenie a dostala som silný zápal, doktor mi nasadil antb a už je to v poriadku si myslím 🙂 takze si myslim, že lekari na vine nie su, ono sa to niekedy stane, že ta zle vyčistia tak ako mna.. ja som s tou klinikou bola spokojná v Leviciach, milí prístup a podobne, neviem možno sa tam vymenil personál, ťažko povedať ... ale ver mi proti lekárovi nie je šanca nikdy nič vyhrať lebo držia spolu 😁
Verim, že už si v poriadku 🙂

evkano1402
4. dec 2019

chcem sa opytat
Je vobec mozne zistit, ci lekar nedostatocne vycistil maternicu? Myslim sonom, alebo aj inac. Ved predsa robia sona po zakroku, ale asi to nie celkom dobre vidiet. Neviem.
A atb sa nasadzaju preventivne, alebo az ked sa objavi infekcia?

denullllka
4. dec 2019

@evkano1402 po kontrolnom sone sa to ukáže, ja som bola cca týždeň po zákroku na kontrolnom sone a vtedy zistili, že to mám zle vyčistené.. ale lekari väčšinou za to nemôžu, vraj sa to robí “naslepo” to čistenie..
a tie antb, ako kde.. v Leviciach mi dali antb hneď, teraz mi dali až keď som mala zápal.. takže zalezi aj od prístupu nemocnice.. 🙂

katarina20072016
autor
5. dec 2019

Antibiotika davaju automaticky po zakroku asi pre istotu. Mne prisli silne krce ako som mala dostat menstruaciu a vtedy zistili, ze mam infekciu v dosledku zleho vycistenia. Na sone vidno tmave flaky v ktorych miestach.

katarina20072016
autor
5. dec 2019

Davam sa dokopy, druhy tyzden mimo roboty. Mozno islo o nahodu, ale flakaju to. Zial u mojho doktora nie som prva za tento rok a chodi tam stovka zien

denullllka
5. dec 2019

@katarina20072016 tak to mi je ľúto, ja mám tiež problémy teraz popravde, mozno aj skrz tej kliniky v LV.. bohvie.
Tak dúfam, že budeš čo najskôr v pohode 😊