icon

Máte skúsenosti s potratom po umelom oplodnení?

24. nov 2024
xkuriatko
24. nov 2024

Prosim ta potvrd, ze toto je len nemiestny zart. Ze to chudatko, ktore sa ani len nepytalo na svet naozaj nechces odprasit ako nejaku pritaz. A este po uspesnom IVF. Toto sa naozaj zle cita 😢

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
24. nov 2024

Ty si zrelá na psychiatriu žena 🙊🙈 na 🤮 mi je z teba

autor
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
24. nov 2024

Dúfam ze si troll 🙏

evcagabi
24. nov 2024

Neverim, ze toto je real tema. Takto drbnuty snad nie je nik

xkuriatko
24. nov 2024

@stellarstar ja tiez. Admin by mal prispevok zmazat. Velmi zla tema.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
janagem
24. nov 2024

Dostala si veľmi dobrú radu - urýchlene návšteva psychológa.

glade22
24. nov 2024

Pozri sa, vzchop sa.... nevoľnosti v tehotenstve sú veľmi ovplyvnené aj psychikou... vyhľadaj pomoc..ale nie interupcnu kliniku. Zavolaj do poradne Alexis... Chápem, že si teraz ostala sama, s ťažkosťami, ale nemusíš byť v tejto situácii opustená! Vždy je cesta zvládnuť to aj bez zabitia nevinného....prosím, daj tomu šancu, vyhľadaj pomoc!
Keď to dieťatko zabiješ, nebude ti lepšie, ver mi!

stellarstar
24. nov 2024

Tak teraz čo? 🙊🙈🤦‍♀️

mima172
24. nov 2024

Baby, to vážne si myslíte, že ide o reálnu tému? Ale, no 🫣
Takmer každá z nás tu objímala záchodovú misu (ja do piateho mesiaca celé zle, doslova som ledva žila) a ešte po IVF založiť takúto tému?

autor
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
24. nov 2024

Autorka keď je toto fakt pravda tak radu si dostala na nevoľnosti sú lieky. Pozri ja budem mat 45 r ca druhý rok som v perimenopauze a čo mám? Nevoľnosti a závrate hm, takže ty sa trápiš len pár týždňov ja už 2 roky

lenkasarka
24. nov 2024

@mima172 ja do 6 mesiaca a od 6 v nemocnici.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
lenkasarka
24. nov 2024

Neviem čo ťa dohnalo k takémuto rozhodnutiu,asi je toho viac ako len vracanie. Ja ti prajem v prvom rade veľa psychickej pohody.

autor
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
24. nov 2024

Autorka 🙊🙈🤦‍♀️

domka222
24. nov 2024

To je náhoda, že keď napíšu, o rozchode,tak už si sama. Napíšu o liekoch,už aj tie berieš. S osudom bez detí? Však si písala, že ďalšie už nechceš 🤣

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
michaela329
24. nov 2024

Troll... ženy po IVF veľmi dobre vedia ako čo funguje.

mirkam3
24. nov 2024

@mima172 jasne, ja si tiež od začiatku hovorím, ze toto bude na 100% fake príspevok len na rozpútanie vášní.
Sama som (tehotná) po IVF a myslím, že každý hoc aj podpriemerne inteligentný pár, ktorý to musel (áno musel, lebo nik do toho nejde z dlhej chvíle) prežiť, si neskutočne váži, ak sa to podarí a babo je zdravé. Nie že cca 3mesiace dozadu som podstupovala (a platila) drahú stimuláciu, odbery v narkoze, kultiváciu, vklad, a následne po úspechu už to dieta zrazu nechcem. Autor bude bud obyčajný troll, alebo ak teda čisto náhodou nie, potom so svojim mindset-om asi fakt robí to to najlepsie rozhodnutie, lebo ved aký zivot by to dieťatko pri takých rodičoch vlastne malo… Autorke by som rovno s UPT silno odporúčala podstúpiť aj sterilizaciu.

doriiis
24. nov 2024

Viete čo? Ja autorku podporujem v jej rozhodnutí.Takyto slabí jedinci by sa nemali stávať rodičmi.Ani otec ani matka nie sú zrelí byť rodičmi.Otec sa zbavil zodpovednosti veľmi rýchlo a matka sa ide psychicky rúcať z toho,že vracia.
Ako sa môže niekto takýto starat o dieťa? Keď sama je jedno veľké,ufnukane dieťa?

laurita285
24. nov 2024

Potrat nevykonáva gynekolog ktorého navštevuješ, stačí ísť na hociktorú kliniku, ktorá takéto zákroky vykonáva a šup na to. Nepýtajú sa ako dieťa vzniklo, je im to srdečne jedno 🙂