Máte skúsenosti s potratom po umelom oplodnení?
Ty si zrelá na psychiatriu žena 🙊🙈 na 🤮 mi je z teba
Dúfam ze si troll 🙏
Neverim, ze toto je real tema. Takto drbnuty snad nie je nik
@stellarstar ja tiez. Admin by mal prispevok zmazat. Velmi zla tema.
Dostala si veľmi dobrú radu - urýchlene návšteva psychológa.
Pozri sa, vzchop sa.... nevoľnosti v tehotenstve sú veľmi ovplyvnené aj psychikou... vyhľadaj pomoc..ale nie interupcnu kliniku. Zavolaj do poradne Alexis... Chápem, že si teraz ostala sama, s ťažkosťami, ale nemusíš byť v tejto situácii opustená! Vždy je cesta zvládnuť to aj bez zabitia nevinného....prosím, daj tomu šancu, vyhľadaj pomoc!
Keď to dieťatko zabiješ, nebude ti lepšie, ver mi!
Tak teraz čo? 🙊🙈🤦♀️
Baby, to vážne si myslíte, že ide o reálnu tému? Ale, no 🫣
Takmer každá z nás tu objímala záchodovú misu (ja do piateho mesiaca celé zle, doslova som ledva žila) a ešte po IVF založiť takúto tému?
Autorka keď je toto fakt pravda tak radu si dostala na nevoľnosti sú lieky. Pozri ja budem mat 45 r ca druhý rok som v perimenopauze a čo mám? Nevoľnosti a závrate hm, takže ty sa trápiš len pár týždňov ja už 2 roky
@mima172 ja do 6 mesiaca a od 6 v nemocnici.
Neviem čo ťa dohnalo k takémuto rozhodnutiu,asi je toho viac ako len vracanie. Ja ti prajem v prvom rade veľa psychickej pohody.
Autorka 🙊🙈🤦♀️
To je náhoda, že keď napíšu, o rozchode,tak už si sama. Napíšu o liekoch,už aj tie berieš. S osudom bez detí? Však si písala, že ďalšie už nechceš 🤣
Troll... ženy po IVF veľmi dobre vedia ako čo funguje.
@mima172 jasne, ja si tiež od začiatku hovorím, ze toto bude na 100% fake príspevok len na rozpútanie vášní.
Sama som (tehotná) po IVF a myslím, že každý hoc aj podpriemerne inteligentný pár, ktorý to musel (áno musel, lebo nik do toho nejde z dlhej chvíle) prežiť, si neskutočne váži, ak sa to podarí a babo je zdravé. Nie že cca 3mesiace dozadu som podstupovala (a platila) drahú stimuláciu, odbery v narkoze, kultiváciu, vklad, a následne po úspechu už to dieta zrazu nechcem. Autor bude bud obyčajný troll, alebo ak teda čisto náhodou nie, potom so svojim mindset-om asi fakt robí to to najlepsie rozhodnutie, lebo ved aký zivot by to dieťatko pri takých rodičoch vlastne malo… Autorke by som rovno s UPT silno odporúčala podstúpiť aj sterilizaciu.
Viete čo? Ja autorku podporujem v jej rozhodnutí.Takyto slabí jedinci by sa nemali stávať rodičmi.Ani otec ani matka nie sú zrelí byť rodičmi.Otec sa zbavil zodpovednosti veľmi rýchlo a matka sa ide psychicky rúcať z toho,že vracia.
Ako sa môže niekto takýto starat o dieťa? Keď sama je jedno veľké,ufnukane dieťa?
Potrat nevykonáva gynekolog ktorého navštevuješ, stačí ísť na hociktorú kliniku, ktorá takéto zákroky vykonáva a šup na to. Nepýtajú sa ako dieťa vzniklo, je im to srdečne jedno 🙂

Prosim ta potvrd, ze toto je len nemiestny zart. Ze to chudatko, ktore sa ani len nepytalo na svet naozaj nechces odprasit ako nejaku pritaz. A este po uspesnom IVF. Toto sa naozaj zle cita 😢