icon

Menstruačné cykly po kyretáži

rejmonz
23. apr 2019

Ahojte pokyretazove zienky,
spomeniete si ake ste mali prve cykly po zakroku? bolest dlzka intenzita oproti ms predtym?
Len ma zaujima, ci daktora mala cyklus s 'bolestami' aj 2-3tyzdne...prva ms mi prisla po5tyzdnoch, riadne supy ale preslo 6dni, na kontrole vsetko ok, bolest potom uz ziadna... teraz som mala 2.ms, nabehla super presne na 35DC ako kedysi ale stale ma taha boli podbrusie, dnes som uz 13dc a citim este aj vajecniky asi kde mam 🤦‍♀️😁lekarka ma prezrela sonom, sliznica ok, vajicka este vo folikuloch a cakam na vysledky kultivacie 😣 ovulacne bolesti to nebudu, nakolko ma brucho taha nonstop od menzesu

zara1357
Autor odpoveď zmazal
nevludna
30. máj 2019

No dievcata, zajtra mam dostat podla kalendara kramy, tak som zvedava. Skusim si rano spravit test, co to povie:/

blontimka
30. máj 2019

@rejmonz ahoj. Dlhý cyklus u mňa znamenal nedostatok progesteronu daj si spraviť hormonálny profil. Progesteron tiež ovplyvňuje pms. Pred lyretom nič... po kyrete-HROZNE PMS A NEVEDELA SOM TO OVLÁDAŤ...chudák môj muž...
Celá kyretaz je pre telo jeden hormonálny výbuch, takže to môže takto dopadnúť

rejmonz
autor
30. máj 2019

@blontimka hormony som si davala robit aj pred tehotenstvom, aj teraz, vsetko v norme.. . aj pred kyretom som mala presne 35dnovy cyklus a otehotnela som vtedy za 2 mesiace od snazenia.. takze telo funguje svojim tempom ako ma, nemyslim ze ma vyznam ho dakam 'hnat' 🙂

mima172
30. máj 2019

@nevludna Ahoj 🙂 Ja tak isto... Užívam ATB, tak som si skúšala aj pred 2 dňami test ale úplná beloba. Zajtra mam dostať MS, no žiadne PMS sa nedostavilo... A to mam od kyretu "naladicku" už týždeň pred MS 😐
Držím Ti palce a daj vedieť ako si dopadla 🙂 Ja plánujem s testom vydržať ešte pár dní, nakoľko posledný cyklus som mala biochemické 😪

rejmonz
autor
31. máj 2019

@mima172 hm ja som pred touto ms nemala tiez absolutne ziadne pms, ani bolest brucha, ani podrazdena som nebola, dokonca som este velmi dobru naladu mala... a ono si to aj tak rano prislo 😁😁 ale zas na druhu stranu nestazujem si, ze zo mna nebola furia 😂🤷‍♀️

nevludna
31. máj 2019

@mima172 no je biely jak jarny sneh🙈 ja neviem ci mam pms, brucho boli ako pri kramoch ale uz nemam taku hroznu naladu a nervy ako naposledy. Tiez som to nikdy nemala ale po kyrete som chcela aj 2tyzdne pred kramami manzela zabit, vsetko ma vytacalo. Som bola zhrozena zo seba😄
Tiez drzim palce❤️❤️

rejmonz
autor
31. máj 2019

@nevludna
@mima172 robia si tie tela s nami co chcu.. tu uz sa clovek nemoze nanic spolahnut :D cert bol dlzen cele kyretaze 🤬🤬 my ideme od zajtra nato, ale ak sa aj nezadari nerobim sceny, ja tej maternici mojej verim ze ked bude naporiadku tak zaspolupracuje 🤷‍♀️😁 citim uz 3.den krize brucho ako blazon, semtam pichnutie a to mi ovulacia zacina od zajtra aj podla horm. profilu... takze nadhera... uvidime ci dalsim a dalsim cyklom budu tieto priznaky silne postupne slabnut.. dufam 😁

nevludna
31. máj 2019

@rejmonz drzim palce💪🏻 Sexu zdar😄

nevludna
31. máj 2019

Inak zajtra mame rodinnu oslavu a pridu tam fakt vsetci a aj moja sesternica s 1,5m babom, ktoreho vacsina prvykrat uvidi. To zas bude len o nom a ja uz vidim, jak tam budem sediet a drzat sa, aby som sa nerozplakala:(

rejmonz
autor
31. máj 2019

@nevludna moooja nic si z toho nerob, aha my sme svadbu mali pred 2tyzdnami a boli tam 3babatka ani nie rocne.. takto ma to uz neboli, ja im zo ❤️ zdrave deticky doprajem aj som si popestovala potesila sa z nich, ku kolegyni chodievam teraz lebo maju 3mes. drobca, to je laska🤭 akurat mi manzel pisal ze ide urologovi lebo ho nastroj plodiaci stipe... no fasa.. takze asi zas nic tento mesiac, kazala som nech si zatial aspon canesten kupi🤷‍♀️ hadam to nic vazne nebude a ked tak stihneme aspon posledne dni podchytit 😁 jaaa uz sa ponahlat nechcem za kazdu cenu, doteraz si semtam doma za malinkou poplacem, takze mame cas 🤔

nevludna
31. máj 2019

@rejmonz mne ine babatka “nevadia”, som pri nich ok. Ale pri tomto neviem, nechcem ho vidiet, ani ju. Ma vsetko ako som chcela ja, aj chlapca ako som chcela ja. Na nasej svadbe to povedala celej rodine, proste uz vtedy sme sa my neuspesne snazili nejaku dobu a ma to znicilo v ten den. Viem, ze je to hlupa zavist, ale nvm si pomoct a hanbim sa za take zmyslanie.Ona ma len daco po 20 a ani sa nemuseli snazit a bum, uz maju male. Take nefer:(

No pekne:// ale snad to bude rychlo ok❤️

rejmonz
autor
31. máj 2019

@nevludna jj chapem, ja ked som po kyrete prisla do prace, akurat druha porodila a cely mesiac si tu ukazovali fotky videa ake je len krasnucke a vobec im nedotrklo ako moze byt asi mne, to som az zurila doma... tak skuste aspon zo slusnosti sa na hodinku zdrzat a poberte sa domov, nech to zbytocne v tebe neviri...
dalsi priklad.. nasa suseda otehotnela neplanovane, maju teraz dievcatko rocne a ked mi minule zadrela ze jej leze uz na nervy a hento toto mala som 100chuti jej cez plot facku vrazit... tela nevdacne...
pozri my aspon vieme zivot splodit prirodzenou cestou, sice to nejde hned, ale ide.... kym nemusime behat po centrach na vklady atdatd este stale mozme mat hlavu hore, 😉😘

nevludna
31. máj 2019

@rejmonz dakujem😘

no tiez nechapem, ze si ludia neuvedomuju hentie reci:(
A presne, ked sa mi zacne niekto stazovat, ze aka je ich mala zla a bla bla(najma rodicia co deti maju z nutnosti, lebo to spolocnost ocakava, nemaju ziadny cit k detom), tak mi je az zle, ze ake to je nefer.

Ale co uz.
Aj my sa dockame❤️❤️

blontimka
31. máj 2019

@rejmonz hormonálny profil ti robilo na dva krát? Mne ho robili 1x za cyklus a tiež bol ok.... povedali mi ze s hormonmi nič nemám...ale..sledovať progesteron sa ma po ovulacii... čiže zrejme mi ho robili pred...Ja som vtedy nevedela... ...hlavne sa nenechaj odradit, dlhé cykly a silne pms sú príznakom nedostatku progesteronu

mima172
31. máj 2019

@nevludna @rejmonz
Baby, no tak nevydrzala som a tiez som si urobila test, MS ma prist dnes. Test biely ako sneh a MS v nedohladne... snazim sa byt v pohode, aaale tak priznam, troska som si poslzila. Snazim sa sustredit na svadbu, co mame o 3 mesiace. Baby, snad nam to vsetkym zas vyjde a dotiahneme to do stastneho konca 🙂

rejmonz
autor
31. máj 2019

@blontimka nie jeden mi robili na jesen pred otehotnenim a druhy som si teraz po kyrete.. ale vidis mas pravdu ze oba boli pred ovulaciou odobrane, skusim teda po... i ked v tom problem asi nebude, bola som tehotna 3 plne mesiace a babo rastlo a i napriek vyvojovej chybe sa ma drzalo, az sama lekarka mi vravela, ze cakali kazdym dnom ze uz neuvidia akciu srdiecka a ona stale bojovala s nami 😣❤️ takze progesteron sa tvoril normalne, inak by odislo na zaciatku hned...pms som teraz napr nemala ziadnu 😁 absolutne hh.. dakujem za tip 😇😇

rejmonz
autor
31. máj 2019

@mima172 heej i ja, vravela som si, ze ked pride nebudem robit cirkus a aj tak ked som rano na toaletnom zbadala ruzovy vytok ma to zlomcovalo 😁 a sak co, nato ten plac existuje, apson si ulavime a ideme dalej 💪

nevludna
31. máj 2019

@mima172 este nic nie je stratene. Kym sa mrcha neobjavila💪🏻💪🏻
Podari sa to, neboj. Ci teraz alebo neskor🙂) cas aj tak strasne rychlo ide, ked si to zoberies.

mima172
31. máj 2019

@nevludna To veru ano, leti... zda sa mi akoby to bolo teraz, co sme si v roku 2017 povedali, ze je cas na zalozenie rodiny. Doteraz si pamatam tu naivitu, ked som si myslela, ze akonahle si to povieme, ze ideme do toho tak najblizsia mrcha uz nepride 😀 A hold presli dva roky, za nami jeden MA, jedno biochemicke, kopec slz, overenych rad, liekov a babatko ziadne 🙂

sticker
nevludna
31. máj 2019

@mima172 vsak toto. Ale v danej chvili je to nekonecne🙂 mrzi ma to:( ale vsetko dopadne tak ako ma, ako je to najlepsie pre nas🙂 vesmir snad vie co robi🙏🏻❤️

blontimka
31. máj 2019

@rejmonz ja som otehotnela na prvy mesiac vzdy...
Tiež mala missed v 10tt mi robili kyret...A predtým som donosila syna... takže sa asi nechápeme... tieto missed sú väčšinou problém Z hematologickeho hladiska-mala som 90hemoglobin... môžeš mať Ale hocičo... ale známa mala 2x ma a tiež z hema hladiska problém....
Ale co som ja myslela je, ze vplyom kyretu ti ma narušiť tvorbu hormonu progesteronu.... určite si vyskúšaj daj spraviť po ovulacii.....lebo pred je to absolútne zbytocne... z tohto hľadiska...ono aj tak keď dr povieš že máš dlhe cykly dostaneš progesteron... lebo tym sa upravuje cyklus

nevludna
31. máj 2019

Test stale biely🙄

rejmonz
autor
31. máj 2019

@blontimka hmmm uz chapem 👍👍
ale vzhladom k tomu ze presne 35dnove cykly som mala aj. pred tehotenstvom ( a vedela o nich aj moja doktorka a nepovedala mi ani polslova, ze by to mala byt nejaka velka odchylka) to zmena sposobena kyretazou nebude.. ale kazdopadne to urcite pre pokoj v dusi testnem nech som si ista 😇😇

rejmonz
autor
31. máj 2019

@nevludna 😶😶 tak kasli uz nan a skus znovu ale o 5dni ak sa mrcha neukaze 😇 otvorte doma s muzom vinko a uzite si vikend, zdrhnite z oslavy a kaslite nato 😁😁 my ideme zajtra dvor popratat a poobede sa naladovat zmrzlinooou za odmenu a v nedelu sa pokrochnit na masaz...i ked sa nato teraz moc netesim, boli ma brucho aj krize uz 3 dni ako keby mam dostat ms a som zas len nervna ze mam znovu raz bolesti...uz chcem fungovat normalne a nedumat co sa to tam deje😣😣

nevludna
2. jún 2019

@mima172 ahojky, nieco nove?🙂

mima172
2. jún 2019

@nevludna Ahoj 🙂 Jedine nový cyklus 😂 Včera mi prišla MS vo veľkom štýle... Také bolesti som mala, že až... Dnes už fajn a ideme ďalej 😌 Smutná som dosť, no čo už narobíme...
Rozmýšľam, ze vyradim aj ten Inofolic, zjavne sú to len vyhodené peniaze. Ovulaciu mam každý mesiac, to mam odsledované. Gynekologicka ma odbila so slovami, že netreba nič riešiť, že to, že som bola raz tehotná je dôkaz, že to ide... Hold ale šlo to po roku a o babo sme prišli. Ja proste neverim, že je všetko tak ako ma byt... Niečo je zle.
Aaa sorry za výlev, to vieš, krámové hormóny 😂😂😂

nevludna
2. jún 2019

@mima172 juj to ma mrzi:(( neboj, tento cyklus ubehne tak rychlo ako predosly😘 a uz bude pozitivny, uvidis;)

rejmonz
autor
3. jún 2019

@nevludna a ty co ms nikde stale? 🙂

@mima172 zeny a kolky cyklus od kyretu ste mali teraz?? ja som po 3. a teraz zarabame ale kazdy den ma brucho omina, sprosto to vyznie ale furt sa musim odhodlat na vec skrz bolest 🤦‍♀️😁😁

nevludna
3. jún 2019

@rejmonz ahoj, ms stale nikde ale test rano tiez biely:( bol 25tkovy, poobede kupim 10tkovy a skusim. Brucho, krize, bradavky bolia, je mi zima, chodim cikat kazdych 15-20 min, a dnes rano sa mi zima na ustach spravila, tak som asi skor chora:( uz nech aspon pridu, nech rychlo prejdu a mozme zas zacat ...odznova:(

Ja teraz cakam na 4.kramy. Predosly cyklus ma tiez furt brucho bolelo.