icon

Menstruačné cykly po kyretáži

rejmonz
23. apr 2019

Ahojte pokyretazove zienky,
spomeniete si ake ste mali prve cykly po zakroku? bolest dlzka intenzita oproti ms predtym?
Len ma zaujima, ci daktora mala cyklus s 'bolestami' aj 2-3tyzdne...prva ms mi prisla po5tyzdnoch, riadne supy ale preslo 6dni, na kontrole vsetko ok, bolest potom uz ziadna... teraz som mala 2.ms, nabehla super presne na 35DC ako kedysi ale stale ma taha boli podbrusie, dnes som uz 13dc a citim este aj vajecniky asi kde mam 🤦‍♀️😁lekarka ma prezrela sonom, sliznica ok, vajicka este vo folikuloch a cakam na vysledky kultivacie 😣 ovulacne bolesti to nebudu, nakolko ma brucho taha nonstop od menzesu

nevludna
3. jún 2019

Stale nic:( ani kramy, ani testy:(

mima172
3. jún 2019

@rejmonz ahoj 🙂 Mne v sobotu začala 7.MS od kyretu. Snažiť sme sa začali hneď po prvej MS.
Zrovna tento mesiac, 26.6 som mala vypočítaný termin pôrodu... Mooooc sa bojím toho dňa, som dosť citlivka, tak neviem "ako to dám" 😐

mima172
3. jún 2019

@nevludna Asi by nebolo zle skočiť k tvojmu gynekológovi, čo ty nato? Nech pozrie, či je všetko OK (co určite je, no aspoň budeš vedieť co a ako) 🙂

nevludna
3. jún 2019

@mima172 este tam nechcem ist, ked meska “len” 4.den, dam tomu do konca tyzdna cas.

Moja, bude to tazke, ale je pri tebe urcite drahy, a my sme tu tiez s tebou. Neboj❤️

rejmonz
autor
4. jún 2019

@mima172 tak tak, ja som mala termin 3.8 a 7.8 mam narodeniny, tiez uz teraz mi je jasne ze si za nou posmutim kusok 😣 ja mam doma na policke v kniznici spraveny kutik s ponozkami, ktore sme pre nu kupili na vianoce pod stromcek a pri nich sviecku a vzdy ked sa zacnem opustat a dojde mi smutno jej ju tam zapalim.. aspon taky symbolicky ritual, nezabudnem nikdy nanu a zakazdym ju poprosim nech nam na druhy raz pomoze a posle zdraveho surodenca 🙂 a celkom mi to cimdalej tym viac pomaha takto sa porozpravat do 'neba' hh

rejmonz
autor
Autor odpoveď zmazal
nevludna
4. jún 2019

@rejmonz ja som mala mat termin 1.8.

Bude dobre dievcata, bude dobre❤️
Ja verim v to, ze jej/jeho dusicka lieta niekde vo “vesmire” a caka, kym moje telo vytvori pre nu znova miesto na “vtelenie”🙂
Takze sa ku mne vrati❤️

nevludna
5. jún 2019

Achjo, stale nic:((( pojdem asi v piatok k lekarke. A tak som sa tesila, ze aspon cyklus je ok😢😢 mam slabu chvilku😭

rejmonz
autor
6. jún 2019

@nevludna :( mozno si mala plodne dni posunute? ci robila si testy ovulacne? fju zaujimave toto, nejdem ti tu davat argumenty ze to je mozno zo 'stresu' lebo sama ich z duse nenavidim 😂
my sme vcera 1den v snazeni vynechali,manzel bol daky kaput tak som to nechcela za kazdu cenu silit no ale teraz mam vycitky samozrejme ze co ak by to vtedy vyslo 🤦‍♀️😪😂 ach nic 3 dni sme dali snuru, ked sa tam bude mat nejaky sampion doplavit to snad ten den dva prezit zvladne 😁😁 a dnes doposleme posily 😂 uz som vo faze ako ty, robime si z toho sami prdel 😁

nevludna
6. jún 2019

@rejmonz vies co, ja som vobec nestresovala ani nic, az ked mi zacali meskat, som zacala sa v kutku duse tesit, a potom ked stale boli biele testy, tak sa zacinam az ted bat a stresovat. Nerobim si ovulacne testy. Ale viem kedy ma to pichalo. Takze by nemali byt posunute.

Urcite nevadi, ze ste si dali den pauzu;)) aspon bude v plnej sile nabuduce😄😄
Drzim palce💪🏻💪🏻

rejmonz
autor
6. jún 2019

@nevludna jj jasne, no zaujimave veru 🙂 tak skus do pondelka pockat este, kolko ze dni ti meska??..... .my.ked sme sa zacali minule. leto prvy mesiac snazit tak mi hned 2tyzdne meskali, dovtedy vsetko ok.. potom som dostala ale sla som doktorke aj tak po ms, zobrala odbery a ukazala sa mi z vysledkov ureaplasma a bolo po snazeni, davaj na 3tyzdne atb 😁😁 vselico moze byt no 🙂 a mozno ta aj choroba chcela chytit jak si spominala tak to trosku trva 🙂
inak testy nerobime ani my, len si sledujem hlien a presne podbrusko bolest 😁

nevludna
6. jún 2019

@rejmonz v piatok som mala dostat:( nvm ci zas nemam ten dlhy cyklus (39dni) ako som mala druhy po kyretazi (tiez lave “vajco” ma bolelo). No uvidim.

Asi si nejake dieta ukradnem😄 🙈

rejmonz
autor
6. jún 2019

@nevludna 😂😂 bolo by. to najrychlejsie riesenie urcite haha...ja tu mam v robote za tento tyzden 2 nove tehotne kolegyne, uz sa len smejem... dobre sa ma ten zivot snazi nasrat..., 🤬😂

moncich
6. jún 2019

@rejmonz ja mám asi 6 tehotných susied. Jedna hneď oproti, druhá o 2 byty ďalej, tretia býva presne podomnou, ďalšie pár poschodí ďalej. Neviem vyjsť vonku aby som nestretla tehotnú. Verím že sa na mňa nejaký tehu bacil od nich nalepí :D :D :D ale deptá má to poriadne.

nevludna
6. jún 2019

@rejmonz nie nasraaat..on ti len posiluje tvoje nervy...😄😄
@moncich mna ked zacne deptat, ze ich vsade vidim, tak pridem domov, vylozim si nohy, otvorim vinko a citam knizku, abo sadnem na terasku alebo dam vanu alebo nieco...a poviem, jaj jak je krasne, ticho a cisto. toto by sa asi s malym dietatom nedalo😄

nevludna
6. jún 2019

@moncich jaj a este ked chcem potulit daco rozkosne, tak tulim psa😄😄😄 ten je vzdy z toho stastny...mam anglickeho buldoga, to je gulate jak babo😄

Alebo manzela no...🤣

rejmonz
autor
6. jún 2019

@nevludna haha my mame stafordku a taku malu ňufu 2.5kilovu, tiez sa mam s kym potulkat, dakedy to az prehanaju chlpane, 😂😁 ale vino detto, kazdy vecer za pohar tasam 😂

nevludna
6. jún 2019

No...uz zacinaju👌🏻Ale ted sa tesim aj

nevludna
7. jún 2019

dievcata, mam taku filozoficku otazku🙂)

Preco vlastne chcete mat dieta?🙂

rejmonz
autor
8. jún 2019

@nevludna 😊 pre mna je to ten najkrajsi dokaz lasky medzi dvoma ludmi, ked dokazeme spolu vytvorit novu bytost a lubit ju a venovat sa jej najviac ako len vieme (a este o kusisko viac) 😇❤️ a taktiez som taaak velmi zvedava ako budu vyzerat, kto po kom co podedi 😍asi to vyznie mega debilne ale lubim ich uz teraz a to este ani neexistuju 🤦‍♀️😂 velmi sa nane tesim a boli ma srdco ked viem ze by sme boli fakt mega dobri rodicia(i ked to si o sebe mysli asi kazdy hehe) len musime byt trpezlivi a prejst si tymto obdobim spolu, tak ako aj tym tazkym predtym

rejmonz
autor
13. jún 2019

ach zeny no dnes mam. presne tyzden do ms este ale tak ma brucho omina, ze nvm ci aj skorej sa nepustia jau 🤷‍♀️😳🤔😒 do toho som z klimy nachcipana este, lahoda 😁

nevludna
13. jún 2019

@rejmonz alebo bojovnici dobyli hrad😄🍀

rejmonz
autor
13. jún 2019

@nevludna a nato sa moc nespolieham.. semtam mi aj hrdlo zviera dviha ale to iste som mala ako pms po prvom menzese 🤷‍♀️🤷‍♀️😁

nevludna
13. jún 2019

@rejmonz uvidis, drzim palce🍀🍀 posledny tyzden vydrzat je des...hlavne, ked sa este o tyzden predlzi ako mne naposledy😄

rejmonz
autor
13. jún 2019

@nevludna haha no sak davala som si vcera protilatky na kiahne robit v robote a take nutkanie som mala ze pozrem aj hormony, ale cert to ber.. zas len sklamana by som bola 😂 je to divne s tymi hormonmi, min mesiac som ani nevedela ze mam dostat, teraz tu budem tyzden pred zas v krcoch nohy prekladat 😁😁👍

nevludna
18. jún 2019

@rejmonz ahojky, no ako?;) nieco nove?:P

mima172
18. jún 2019

Ahojte kočky 🙂 Dlhšie som sa nezapojila. Čo nové, ako sa máte? 🙂 Ja nič moc... mala som angínu a po angíne ďalšie ATB na dva týždne kvôli nejakej bakterií v hrdle (a to zrovna hnusný Biseptol, takže tento cyklus bol celibát) 😞 Dúfam, že vy sa máte lepšie 🙂

nevludna
18. jún 2019

@mima172 ahoj, a uz si ok? No nevadi, mozte dalsi makat ako vcelicky, neboj, uleti to rovnako rychlo.

Ja uz mam zacaty dalsi cyklus (11DC), tak pracujeme o dusu😄 ale nejako to uz neriesim, je mi jedno ci bude alebo nebude. Nastavila som sa na cvicenie a pracu🙂

mima172
18. jún 2019

@nevludna Už som OK 🙂 Včera som mala poslednú tabletku a už nechcem žiadne lieky ani vidieť! 😀
My máme fakt taký celibát... pozreli sme si s mojím chlapom aké svinstvo je ten Biseptol a ako ohrozí bábo ak je užívaný v čase počatia, tak sa ma poriadne ani nedotkol tieto týždne 😀
Aaaale, ruku na srdce... jedno ti to nie je 🙂 Tiež túto frázu používam a potom ako sa blíži MS pripisujem pomaly aj pichnutie v malíčku, že určite ide o príznak, že sa to podarilo 😀
Držím palce!!!

nevludna
18. jún 2019

@mima172 nie, je mi to jedno🙂 mozno to pride znova tyzden pred kramami, ale ted ani nejako nemam zaujem o dieta🙂) vidim len tie komplikacie😄