Menstruačné cykly po kyretáži
Ahojte pokyretazove zienky,
spomeniete si ake ste mali prve cykly po zakroku? bolest dlzka intenzita oproti ms predtym?
Len ma zaujima, ci daktora mala cyklus s 'bolestami' aj 2-3tyzdne...prva ms mi prisla po5tyzdnoch, riadne supy ale preslo 6dni, na kontrole vsetko ok, bolest potom uz ziadna... teraz som mala 2.ms, nabehla super presne na 35DC ako kedysi ale stale ma taha boli podbrusie, dnes som uz 13dc a citim este aj vajecniky asi kde mam 🤦♀️😁lekarka ma prezrela sonom, sliznica ok, vajicka este vo folikuloch a cakam na vysledky kultivacie 😣 ovulacne bolesti to nebudu, nakolko ma brucho taha nonstop od menzesu
@mima172 hahaha presne🤩 ja po ms: okej nevadi sak sme sa naplno ani nesnazili dalsi cyklus to vezmeme poctivejsie.. cez ovulaciu: doobre klidek ani nato nemysli ono si to telo same tam skoriguje, (lietam jak nafetovany kolibrik a robim milion veci nech si skratim cakanie) . par dni pred ms: nebudem revat ked to dostanem.. nebudem revat ked to dostanem.... 🤦♀️🤦♀️😂😂 a sak 4.cyklus po kyrete, to este stale nie je taka dlha doba ked sa to tak vezme no 🤷♀️ hlavne ked teraz po 3.ms sme sa zacali este len snazit poctivo
@nevludna ale ja uz som. nastavena ze dojdu, kazdym dnom boli viac, sa citim jak nachladnuta odspodu citliva takze vec je jasna..
ideme teraz jest macu s muzom, minule sa nam ten mesiac ako ju manzel zacal uzivat aj hned zadarilo, tak ked prirodne aspon kus plavcov podporime, nic sa tym neda pokazit 🤷♀️😁 listovka fici, alchemilka uz nachystana v skrinke a pridame hento... zacneme novu kuru 😂
@nevludna
@mima172 tak davam update, dnes ma tak vytocili v praci, ze som vstala, spravila si Hcg(vyse 1000, cize 5-6tt)a isla sa dat ku gynekologicke vypisat na 14dni 👌takze do 11.jula som doma a po pn idem hned na sono.. och dufam ze budeme mat vsetko kde ma byt a hlavne zacujem to krasne buchbuch 😇 takze sedim doma a budem cakat na vase spravy 💪 drzme sa tfujtfuj 😊
@nevludna jasne hehe, ten uz ani nespal vcera rano od 6 ked som mu s testom prisla ku posteli 😁😁 jj budem sa snazit byt v klidku, jeden stres faktor (drbnutu kolegynu) som si zatial zo zivota odstranila takze bude lepsie... uooch tak ziadne kropenie, maximalne z oci prajem!! 😂❤️
@nevludna @rejmonz Dievčatá, ak sme to tu už preberali, tak sa ospravedlňujem, no mám otázočku 🙂 Aj užívate vy a partner nejaké výživové doplnky? Rejmonz, je niečo čo si myslíš, že vám pomohlo otehotnieť? 🙂 Ja beriem Inofolic Combi a drahému som naordinovala Zinkosel (poradila mi tak gynekologička).
@mima172 no takto.. ja som zacala brat inofolic min leto ale mam pocit ze mi to nejak cyklus rozhadzalo(netusim ci to je mozne🤷♀️) a vykaslala sa nato.. kazdopadne ja som mala cyklus pravidelny takze tam som nejaky problem nevidela.. jedine co jedavam kys. listovu na prevenciu pre babo, tu som zacala hned mesiac po kyrete... manzel teraz nejedol tiez nic, nestihol 😂 ale v zime ked sme sa snazili sme kupili macu peruansku, to mu poradil znamy z vlast. skusenosti, ze sa im dlhsie nedarilo nasadil si to a o mesiac dalsi to bolo tam 😇 a co som citala je to dobre aj pre zeny 😊 vtedy tusim jedol toto https://www.mojalekaren.sk/maca-extra-bio-kapsu... ... a ma aj dobre recenzie 🙂
@mima172 😣 ano ja som mala tiez uzkost, ze sa blizi 3.august a malinka uz mohla byt s nami.. aj teraz ma obcas prepadne myslienka, ze som tu mohla lehnit s brusiskom.. ono to tak vsetko asi malo byt, bud silna a mysli nato, ze v tom vobec nie si sama ❤️ je nas takych bohuzial sakra vela 😥 a ja este aj pracujem v zdravotnictve, takze mam az privelky prehlad o tom, co sa vsetko moze pokazit z minuty na minutu, ale snazim sa to dajak vytesnit.. nic ine nam neostava len dufat, ze na ten dalsi pokus to bude lepsie 😘

@mima172
@nevludna idem pocitat prispevky, ale akurat som obedovala a sla Vam sem pisat, ze zrovna sedim nad polievkou a revem lebo ma boli brucho, som nervna a stvrtok by to malo prist 😠 cista psychacka... taaak jedem zas odznova zdeptanie, cil si slubujem ze nezacnem smoklit o2dni ale uz sa vidim.. 🤦♀️😂