icon

Menstruačné cykly po kyretáži

rejmonz
23. apr 2019

Ahojte pokyretazove zienky,
spomeniete si ake ste mali prve cykly po zakroku? bolest dlzka intenzita oproti ms predtym?
Len ma zaujima, ci daktora mala cyklus s 'bolestami' aj 2-3tyzdne...prva ms mi prisla po5tyzdnoch, riadne supy ale preslo 6dni, na kontrole vsetko ok, bolest potom uz ziadna... teraz som mala 2.ms, nabehla super presne na 35DC ako kedysi ale stale ma taha boli podbrusie, dnes som uz 13dc a citim este aj vajecniky asi kde mam 🤦‍♀️😁lekarka ma prezrela sonom, sliznica ok, vajicka este vo folikuloch a cakam na vysledky kultivacie 😣 ovulacne bolesti to nebudu, nakolko ma brucho taha nonstop od menzesu

rejmonz
autor
18. jún 2019

@mima172
@nevludna idem pocitat prispevky, ale akurat som obedovala a sla Vam sem pisat, ze zrovna sedim nad polievkou a revem lebo ma boli brucho, som nervna a stvrtok by to malo prist 😠 cista psychacka... taaak jedem zas odznova zdeptanie, cil si slubujem ze nezacnem smoklit o2dni ale uz sa vidim.. 🤦‍♀️😂

rejmonz
autor
18. jún 2019

@mima172 hahaha presne🤩 ja po ms: okej nevadi sak sme sa naplno ani nesnazili dalsi cyklus to vezmeme poctivejsie.. cez ovulaciu: doobre klidek ani nato nemysli ono si to telo same tam skoriguje, (lietam jak nafetovany kolibrik a robim milion veci nech si skratim cakanie) . par dni pred ms: nebudem revat ked to dostanem.. nebudem revat ked to dostanem.... 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂 a sak 4.cyklus po kyrete, to este stale nie je taka dlha doba ked sa to tak vezme no 🤷‍♀️ hlavne ked teraz po 3.ms sme sa zacali este len snazit poctivo

nevludna
18. jún 2019

Ano baby...ten vas emocny kolotoc mi je nejaky znamy😄😄😄

@rejmonz neboj sa, nic nepride😋😋
Ani jednej!

rejmonz
autor
18. jún 2019

@nevludna ale ja uz som. nastavena ze dojdu, kazdym dnom boli viac, sa citim jak nachladnuta odspodu citliva takze vec je jasna..
ideme teraz jest macu s muzom, minule sa nam ten mesiac ako ju manzel zacal uzivat aj hned zadarilo, tak ked prirodne aspon kus plavcov podporime, nic sa tym neda pokazit 🤷‍♀️😁 listovka fici, alchemilka uz nachystana v skrinke a pridame hento... zacneme novu kuru 😂

nevludna
20. jún 2019

@rejmonz boze rejmonz ja uz som aj za teba nedockava😄😄🙈

rejmonz
autor
20. jún 2019

@nevludna 😂😂😂 ty si blazniva.. no zatial nic len brucho boli a vytok mam 🤷‍♀️ ale nie je mi zle ani mi nesmrdia veci zatial, kdezto v zime mi hned blbo bolo este pred ms.. tak tam asi zas cosi hapruje, sa opicim po tebe s meskanim😂

nevludna
20. jún 2019

@rejmonz jeminee😄😄😄

rejmonz
autor
21. jún 2019

@nevludna no poslusne hlasim ze zatial stale nic.. teoreticky keby v nedelu rano testnem na digitalnom mohlo by tam cosi vypisat uz ci 🤷‍♀️😶

nevludna
21. jún 2019

@rejmonz a neskusala si este test? Ja z teba odpadnem🙈😄

rejmonz
autor
21. jún 2019

@nevludna nie cosi 😂😂 hovorim ja som zaryta v tomto uz haha najradsej by som aj 2tyzdne pockala ci nic ale nejaka som nesvoja cela ☹️ necham to na nedelu 😊😁

nevludna
21. jún 2019

@rejmonz to by som nevydrzala😄 ok, drzim palce🍀🍀

rejmonz
autor
23. jún 2019

@nevludna @mima172 tak my zaciname nedelu s placom zeny... strasne sa mi klepu ruky a radost prestriedava strach ale.. ❤️❤️❤️😂 snad to bude tentokrat s krajsim koncom.. sme dobri plodici 😊😁

nevludna
23. jún 2019

@rejmonz ajajaaaj!! Super, gratulujeeeeem😄😄😄❤️❤️❤️ Vsetko uz dopadne ok!!

rejmonz
autor
23. jún 2019

@nevludna 🙏🙏🙏 veeelmi dufam, najradsej by som cas preskocila a isla rodit rovno ale musim to dat nejak 😶😊 a uz to ide. 2tyzdne pockat na prve sono a dufat ze bude ❤️ a potom trpnut na NTsono, tam sa nam to cele pokazilo ☹️

nevludna
23. jún 2019

@rejmonz neboj, neminaj hlavne cas trapenim, ked este nevies, ze to nie je ok. Uz to bude dobre, uzivaj si, maj klud🙂) pokus sa aspon o to pozitivne myslenie🙂)

mima172
23. jún 2019

@rejmonz waaaaaaaaw!!!!!! Gratulujem z celého ❤️ a veľmi vám držím palce 🙂 Daj priebežne vedieť ako sa máš, teda máte 😉

rejmonz
autor
24. jún 2019

@nevludna
@mima172 tak davam update, dnes ma tak vytocili v praci, ze som vstala, spravila si Hcg(vyse 1000, cize 5-6tt)a isla sa dat ku gynekologicke vypisat na 14dni 👌takze do 11.jula som doma a po pn idem hned na sono.. och dufam ze budeme mat vsetko kde ma byt a hlavne zacujem to krasne buchbuch 😇 takze sedim doma a budem cakat na vase spravy 💪 drzme sa tfujtfuj 😊

nevludna
24. jún 2019

@rejmonz super! Oddychuj🙂) hlavne sa zamestnaj nejako, nech blbe myslienky neotravuju🙂) drzim palce moc moc🙂) drahy sa vytesil?🙂

Ja mam dostat kramy na moje narodky (7.7.) tak som zvedava😄

rejmonz
autor
24. jún 2019

@nevludna jasne hehe, ten uz ani nespal vcera rano od 6 ked som mu s testom prisla ku posteli 😁😁 jj budem sa snazit byt v klidku, jeden stres faktor (drbnutu kolegynu) som si zatial zo zivota odstranila takze bude lepsie... uooch tak ziadne kropenie, maximalne z oci prajem!! 😂❤️

mima172
24. jún 2019

@rejmonz Dobre si urobila, len pekne relaxu, mysli pozitívne a teš sa z toho daru 🙂
Inak, babule, ja som fakt brzda (no, bloncka, čo už), ja som si až teraz všimla, že ste obe zo Šamorína 🙂 To mate super, ste blízko, keby som aj ja zblízka, tak hneď zorganizujem nejaké kafe ☕ 😂

nevludna
24. jún 2019

@mima172 ja nemam realne miesto v mojom profile🙂 som zo zahoria😄

rejmonz
autor
24. jún 2019

@nevludna haha aka tajomnaaa 😂😂 ale vidis sme sirsie okolie BA stale 😁😁 a v reale si este aj vludna urcite 😝😂

nevludna
25. jún 2019

@rejmonz som som😄

mima172
25. jún 2019

@nevludna @rejmonz Dievčatá, ak sme to tu už preberali, tak sa ospravedlňujem, no mám otázočku 🙂 Aj užívate vy a partner nejaké výživové doplnky? Rejmonz, je niečo čo si myslíš, že vám pomohlo otehotnieť? 🙂 Ja beriem Inofolic Combi a drahému som naordinovala Zinkosel (poradila mi tak gynekologička).

rejmonz
autor
25. jún 2019

@mima172 no takto.. ja som zacala brat inofolic min leto ale mam pocit ze mi to nejak cyklus rozhadzalo(netusim ci to je mozne🤷‍♀️) a vykaslala sa nato.. kazdopadne ja som mala cyklus pravidelny takze tam som nejaky problem nevidela.. jedine co jedavam kys. listovu na prevenciu pre babo, tu som zacala hned mesiac po kyrete... manzel teraz nejedol tiez nic, nestihol 😂 ale v zime ked sme sa snazili sme kupili macu peruansku, to mu poradil znamy z vlast. skusenosti, ze sa im dlhsie nedarilo nasadil si to a o mesiac dalsi to bolo tam 😇 a co som citala je to dobre aj pre zeny 😊 vtedy tusim jedol toto https://www.mojalekaren.sk/maca-extra-bio-kapsu... ... a ma aj dobre recenzie 🙂

rejmonz
autor
25. jún 2019

@mima172 och no a klasika som pila alchemilku od zac. ms po ovulaciu 😊

nevludna
25. jún 2019

@mima172 ja zatial beriem tiez len kys.listovu, pijem alchemylku pocas kramov a par dni po, potom uz nie a manzel nic. Len ja davam dost pozor na nase stravovanie, aby sme mali rozmanitu a zdravsiu stravu. Drahy to doplna kopou sladkosti😄🙈Tak isto ako pred prvym otehotnenim.

mima172
25. jún 2019

@rejmonz @nevludna
Ďakujem baby 🙂
Hmmm...Baby, zajtra bude ťažký deň.. . Zajtra by som mala termín pôrodu. Ja viem, že je to "len dátum", no vôbec nie som schopná na nic iné myslieť a stále tie moje krvavé oči 😌

nevludna
25. jún 2019

@mima172 moja, to ma mrzi. :((( som tu pre teba zajtra❤️

rejmonz
autor
26. jún 2019

@mima172 😣 ano ja som mala tiez uzkost, ze sa blizi 3.august a malinka uz mohla byt s nami.. aj teraz ma obcas prepadne myslienka, ze som tu mohla lehnit s brusiskom.. ono to tak vsetko asi malo byt, bud silna a mysli nato, ze v tom vobec nie si sama ❤️ je nas takych bohuzial sakra vela 😥 a ja este aj pracujem v zdravotnictve, takze mam az privelky prehlad o tom, co sa vsetko moze pokazit z minuty na minutu, ale snazim sa to dajak vytesnit.. nic ine nam neostava len dufat, ze na ten dalsi pokus to bude lepsie 😘