icon

Menstruačné cykly po kyretáži

rejmonz
23. apr 2019

Ahojte pokyretazove zienky,
spomeniete si ake ste mali prve cykly po zakroku? bolest dlzka intenzita oproti ms predtym?
Len ma zaujima, ci daktora mala cyklus s 'bolestami' aj 2-3tyzdne...prva ms mi prisla po5tyzdnoch, riadne supy ale preslo 6dni, na kontrole vsetko ok, bolest potom uz ziadna... teraz som mala 2.ms, nabehla super presne na 35DC ako kedysi ale stale ma taha boli podbrusie, dnes som uz 13dc a citim este aj vajecniky asi kde mam 🤦‍♀️😁lekarka ma prezrela sonom, sliznica ok, vajicka este vo folikuloch a cakam na vysledky kultivacie 😣 ovulacne bolesti to nebudu, nakolko ma brucho taha nonstop od menzesu

Strana
z6
nevludna
13. sep 2019

@rejmonz achjo, to ma mrzi:(( dufam, ze vsetko dopadne ok. Posielam silu❤️❤️

nevludna
18. sep 2019

@rejmonz ahoj, no ako?

rejmonz
autor
22. sep 2019

@nevludna no zatial stale 2v1 len mam hematom dost velky a musim lezat doma, klud. rezim nakazany.. o2tyzdne mame morfo sono ak vydrzime tak som sama zvedava co to robi 🤦‍♀️inak rastie ako ma, dokonca aj dobehlo tyzdnovy rozdiel, kt. mi sedel podla ovulacie... tak uvidime dokedy potiahneme, bude to o stasti hold 🤷‍♀️

nevludna
22. sep 2019

@rejmonz to zvladnete🍀🍀🍀 moja neter tiez mala toto iste a uz ma krasne zdrave babo❤️

mima172
22. sep 2019

@rejmonz
@nevludna
Ahojte 🙂 Rejmonz, držím palce nech je už len a len dobre a hematóm je čoskoro fuč ✊
Baby, tak i nám sa podarilo. Po roku od potratu som opäť tehotná... Zatiaľ len 5tt, veľmi dúfame, že sa konečne dočkáme... Len ma troska straší, že ma dosť pobolieva podbruško, akoby MS mala prísť každú chvíľu, tak sa len modlíme nech nepríde... Mali ste to v začiatku i vy, či sa mám báť najhoršieho?

nevludna
23. sep 2019

@mima172 jeej to je mega;) no vidis;)) drzim palce. Toho sa neboj, vsak ti rastie maternica, tak ta to bude boliet;))

rejmonz
autor
23. sep 2019

@mima172 gratulujeeeem drzte sa a hlavne hlavu do kludu 😉❤️ ta bolest je uplne ok, mna bolelo brucho tyzden pred ocakavanou ms ako. keby mala dojst a to sa tam cervik zavrtaval 🤔 a potom ma bolelo aj viac, pichalo tahalo sklbalo, vsetko mozne..a vlastne to trva doteraz 🤷‍♀️😂 len sa utesujem tym, ze to tak ma byt a robi si krpec miesto 👍

mima172
25. sep 2019

@nevludna @rejmonz Ďakujem ❤️
Sestrička ma objednala až na 3.10, dovtedy sa asi zbláznim, či je všetko v poriadku 🤨
Kedy máš termín @rejmonz? 🙂

rejmonz
autor
25. sep 2019

@mima172 aale to je cobydup, ja mam sono az 8.10, si natom lepsie 😂 fuu 23.2 podla ms, uvidime este ako sa upravi podla velkosti.. teraz som. presne v strede 20tt este len och 🤔😁 ale. rozumiem pocitom, ja som. pred kazdym jednym sonom trpla ci je kde ma byt, ci stale bije srdco, ci ma dobry screening, ci je dost velke atd atd atd... to je normalne len sa tym nenechaj moc nahlodat 😁

mima172
16. okt 2019

@rejmonz
@nevludna
Ahojte kočky, ako sa máte? Čo nové? 🙂
Ja ledva žijem... Balansujeme medzi hospitalizáciou a tým, či to vydržím doma... Zvracanie, nevoľnosti, závrate... 🤢 Zatiaľ dosť chudnem...
A mám prisny kludovy rezim, lebo vedľa drobca mam veľký hematom, tak je to 50:50. Snažíme sa s manželom myslieť pozitívne, no nie je to take jednoduché. Vy mi napíšte niečo pozitívne, prosím 😍

nevludna
16. okt 2019

@mima172 u mna vsetko po starom, ted mi hapruje zas ms, uz meska 11 dni, ale testy su negativne. Tak som na nervy, ci som vobec ok. V pondelok pojdem k lekarke

Drzim palce, boze co by som dala za to byt doma😄

rejmonz
autor
16. okt 2019

@mima172 😘😘 drzte sa, kolky si tt? 2kolegyne mali hned na zac. v 2.mesiaci vedla plodu hematomy a obom sa vstrebali, dokonca chodili normal do prace... ja som kvoli masivnemu krvacaniu lezala na konci 3. tyzden v nemocnici, viem co su to za stresy, ale tuto sarapatu sme zvladli klopklop...grcala som cely 3mesiac kazdy den vkuse, ledva drzala v sebe vodu, plakala doma. muzovi aby to uz prestalo a mam taky pocit, ze i to zohralo rolu v tom ze mi praskla cieva a krvacala som, kedze som neprijimala ziadne ziviny do tela.. takze moja rada, ak sotva v sebe cosi udrzis, ziadne hrdinstva a horsa na infuzie, tym. som si presla tiez a hned po 2dnoch sa mi ulavilo.. drz sa, oddychuj a vies co, ked to tak citis kludne si poplac, mne sa aspon ulavilo, hlavne prve dni kym to bolo najkritickejsie a po kazdom pohybe sla po troche zo mna von krv som sa uz v duchu s malou lucila.. kruta pravda je, ze taketo veci my neovplyvnime, treba si povedat, ze ako to ma byt tak to bude a bodka ❤️ aj mas predpisany duphaston alebo utrogestan? posielam objatie, pozri ja som od hospitalizacie v polke augusta vkuse doma lezala, este ma. aj prepustali s informaciou, ze mam za placentou dost velky hematom, takze jedno cez druhe... doma som sa bala i na wc postavit a dobre 2 tyzdne mi trvalo to vsetko v sebe stravit a zrovnat, ze strachom stresom nam robim zle..hodila som sa do kludu, ako tak ratam stale i s tou horsou variantou, no ale aha zajtra zaciname 6.mesiac, stale sme sice rizikove, ale uz zo mna nic netecie, chuti mi kadeco papat (momentalne lezim pri kybliku tiramisu zmrzliny 😁) a citim sa o dost lepsie... chce to len proste cas, je to na porazenie, ale zvladnes to 👊👊 keby cosi kludne pis ❤️

nevludna
23. nov 2019

Ahojte, ako sa mate?

mima172
23. nov 2019

@nevludna Ahoj 🙂 Aj dobre aj zle. Dobre lebo babo je v poriadku aj všetky výsledky zatiaľ super, no celkovo dosť ťažké tehotenstvo. Podľa MS som v 14tt, podľa veľkosti bábätka v 15tt. Od začiatku hematómy, pravidelne ma sekáva v krížoch (malé sa roztahuje vzadu, lebo placentu mam vpredu, tak údajne preto som skoro stále seknuta) a nevoľnosti také, že doslova ledva žijem... A stále neprechádzajú. Zatiaľ mám - 8kg. No sme štastní, že sa malé drží, aj keď psychicky som na tom dosť blbo 🙂
Ty sa máš ako? 🙂 Dufam, že pozitívnejšie ako ja, niekedy sa citim ako taká chodiaca depka 🤭😁

nevludna
23. nov 2019

@mima172 ako sa mozes citit ako depka, ked cakas babo?;)

Ja stale nic

rejmonz
autor
23. nov 2019

@nevludna olaaa my zatial klopklop v poriadku, prehupli sme do posl. trimestra a uzivam si supy do mechura, pupku a bedier kazdy den 😁 v utorok mam test na cukrovku a tak.. pomaly to ubieha, snad do februara bude cusat pekne vo mne dnu 😇😁

mima172
23. nov 2019

@nevludna Som neopísateľne šťastná, to samozrejme áno. Viem, že babo v mojom brušku je dar a som zaň neskutočne vďačná 😍 Ta spominana "skorodepka" je len z toho ako sa cítim. Tri mesiace nepoužiteľná, zavretá stale doma a 80%zo dňa na WCku. Chudnutie nie a nie sa stopnúť a tak sa bojím, či má babo všetko čo mi treba 🙂
Veľmi ti držím palce ✊✊ Nam sa podarilo na dovolenke, keď bola hlava úplne zresetovaná, k tomu conceive gél a veľa vitamínu D...

Strana
z6