icon

Mohol stres spôsobiť zamlčaný potrat v 8. týždni?

26. júl 2022

Mohol? je to mozne?

Strana
z2
bluka2
29. júl 2022

Kamoška potratila pri cyklone (museli sa schovávať pod matracom), takže pri takom veľkom strese to skôr nebola náhoda. Takže verim tomu, že je to možné, ale konkrétne u seba sa to asi nikdy nedozvies. Držim palce na nabudúce

autor
29. júl 2022

@tanyan az mam z toho strach...lebo uz som pocula o pripade ze dvojica vzdy potratila alebo sa im nedarilo...az ked si zena nasla ineho otehotnela hned a vsetko bolo v poriadku....tak ze u nich nebola s partnerom proste kompatibilita ...

autor
29. júl 2022

@bluka2 tak ja som az takyto stres nemala... skôr to bol stres v praci, obcas nezhoda s partnerom, ked som nieco niekde nestihala a ponahlala som sa, stres u lekara ci bude vsetko OK, takyto typ stresu som mala na mysli

bluka2
29. júl 2022

Tak to potom myslím, že taký menší stres telo zvládne a bude to v inom. Snáď si mala okrem stresu aj pokojný čas...

tanyan
29. júl 2022

O takých pároch už každý počul, ale nikto nevidí dovnútra vzťahu. Mnoho oplodnených vajíčok odíde bez zahniezdenia a vyzerá to len ako oneskorený cyklus. Hlavne sa sústreď na harmóniu vo vzťahu a nezaťažuj sa vecami, ktoré nemôžeš ovplyvniť. Bežný stres je prirodzený a určite nespôsobuje zmenu vo vývoji.

maminkadeticiek
31. júl 2022

Nie,nemohol.

marilynn
30. aug 2022

Ja som mala opak, prve som mala spontanny potrat v obdobi bez stresu a so synom som otehotnela ked som mala velmi stresove obdobie, umrtie v rodine. A brala som to tak ze ak to tak ma byt udrzi sa. Dnes ma skoro 5 rokov♥️ skor sa priroda zariadi tak ako ma ak sa nevyvíja dobre.

Strana
z2