icon

MUDr. Wallenfels - zanedbanie starostlivosti a následný potrat

fantaghiro21
20. sep 2015

Nechcem tomu cloveku zle.Nakolko bolest je velmi cerstva,nechce sa mi rozpisovat podrobnosti...Potratila som pred tydnom.Sme vsak presvedceni s manzelom o tom ze pan Dr . nespravil pre nas vsetko.Spraval sa nezodpovedne,zmetene,lahostajne.Mame na to svoje dovody a skusenosti(domiesal mi kartu s inou pacientkou,pri komplikaciach a krvacani ma ani nevysetroval cez vaginu....Posledne vysetrenia som bola nutena chodit 2dni po sebe.Co sa mi stav zhorsoval.Neposlal ma.ani do nemocnice.Liecbu riesil liekmi ktore ani na SR nedostat alebo vitaminmi...Nevysetril ma ani poslednykrat pred potratom z vnutra..A vela inych nespokojnosti ktore mi je momentalne tazko rozoberat.)..doslova hazardovanie so zivotom....Nechcem mu zle.Ale nechcem aby na tom doplatili ine mamicky.Potratili ste niektore pri p.Dr alebo mate niektore zle skusenosti s p.dr?

Strana
z4
ivetz
25. sep 2015

@fantaghiro21 A podla mna minas svoju energiu nespravnym smerom! Toto Ti pokoj do duse neprinesie. Ja som tiez spontanne potratila, ale zmierila som sa ... a boli sme obdareni. V kazdom pripade - prajem vam vela stastia!

mariamayi
25. sep 2015

@fantaghiro21 Mam priatelku, ktora porodila chlapceka v 24. tyzdni a prezil, ale bohuzial je tazko postihnuty a tiez pricinou bol zapal, ktory vsak bol skryty...nemala nijake tazkosti...az zacala krvacat, skoncila v nemocnici, no uz to bol predcasny porod. Bola v starostlivosti ako vravi dobreho lekara, ktoremu verila a aj veri a nadalej je u neho. Dalsie tehotenstvo bolo rizikove a tiez mala tazkosi, ale vyslovene nic nerobila, casto lezala a vela oddychovala. Dievcatko sa narodilo v termine a zdrave.
Napokon otehotnela este raz- neplanovane, ale babo chceli, 3 roky po predchadz. porode a opat predcasne porodila v 28. tyzdni....este 2 dni nez porodila stretla dalsiu nasu priatelku a povedala jej, ze sa ma dobre a ze sa uz tak nekontroluje ako pri predchadz. tehotenstve, ze aj viac porobi a o 2 dni nato predcasne porodila ....Dievcatko je nazive, ale len Panboh vie, ci bude mat nejake nasledky. Tym chcem povedat 2 veci: Neprajem Ti skutocne nic zle,ale sama nevies ako zareaguje tvoj organizmus pri dalsom tehotenstve...a po 2. Nic sa nedeje len tak ...neviem ako Ty, ale ja by som radsej chcela mat anjela v nebi, aj ked je to velmi bolestne ako mat postihnute dieta...Mozno lekar urobil vsetko co mal, mozno nie...ale ak si veriaca co som si vsimla ze si, nemyslis, ze osud kazdeho cloveka je v Bozich rukach? aj v Bozom slove sa pise, ze Pan pozna zaciatok aj koniec nasho zivota a kazdemu urcil presny pocet dni.....On vie preco, je nad nasim poznanim ...Skus mu namiesto hnevu radsej doverovat, aj ked nechapes, aj ked to velmi boli ...tu zacina skutocna viera ...

paskolinka
25. sep 2015

@fantaghiro21 a nelieceny zapal coho ak sa mozem opytat? a ani v nemocnici na to neprisli?

andreda
21. nov 2015

Tiez sa musim pripojit k tym nespokojnym pacientkam so starostlivostou pana Dr. Ked som otehotnela, tak som sa na doporucenia znamych prihlasila k panovi Dr. s tym,ze chcem samozrejme pre svoje babetko tu najlepsiu starostlivost ale postupom casu vo mne vzbudzuje obavy a ako tak citam su opodstatnene... Na zaciatku druheho trim. som sa na kontrole stazovala na brnenie a krce v nohach a rukach a pana Dr. odpoved bola,ze je to bezne a musim to vydrzat a ak by sa moj stav zhorsoval, tak ma posle na neurologiu. Na druhy den ma hospitalizovali v banskej stiavnici, pretoze moje krce sa presunuli uz aj do bruska... Cely tento problem vyriesili infuzie magnezia a nasledne uzivanie tabletiek magnezia, ktore berem doteraz a ziadne krce ani brnenie sa uz viac neobjavili. Vsetci boli zarazeni,ze ako je mozne, ze mi pan Dr. uz davno nepredpisal magnezium... Na povinnej kontrole po prepusteni z hospitalizacie sa ma pan Dr. opytal,ze ci chcem dalej pokracovat v uzivani magnezia, ci mi ma napisat recept??? Neviem, ako pride mi to cele celkom dost divne... A toto nie je jedina vec, co sa mi pri panovi Dr. stala... uz zvazujem prestup k inemu Dr....

fantaghiro21
autor
21. nov 2015

@andreda My sme prestupili....Po tom,ako som odisla ,my pan exdoktor zacal kazdy druhy den vyvolavat(niekedy o 19tej vecer)....Ale to je uz o inom....Terajsi moj dr povedal -Sme slusni,inteligentní,no nebudem sa na p.dr vyjadrovat.....Uz teraz badam uplny rozdiel pristupe mojho terajsieho a exdoktora...Pan ezdoktor zanedbal strasne vela, o com sa uz nebudem vyjadrovat.No zanedbal vysetrenia,opatrenia,ktore mne ako zene s nabehom rakoviny a stitnej zlazy patria.....A inych veci...Pre neho ako najhorsia spatna vazba je,ked od neho odchadzaju pacientky.Nie som prva a ani posledna....

noelia1
11. mar 2016
womankc
14. mar 2016
noelia1
14. mar 2016
womankc
14. mar 2016

@noelia1 no potvrdila ste ma ,a le nič nenapísala ........................

noelia1
14. mar 2016

@womankc Pravdepodobne omyl,prepacte.

womankc
14. mar 2016

@noelia1 nič v pohode..... ja len , že ak sme si dačo mali povedať, a ja som nevedela , že čo 🙂

nikolietka
21. jún 2016

@fantaghiro21 ja mám s jedným DR tiež problém mala som super teho no skor sa len zdalo uplne ma zanedbal a moja dcerka je v nebičku najhorie obdobie buduci mesiac by mala prvý rok :( neviem sa stým zmieriť vobec a najhoršie je ze nemám doveru uz v lekároch

Strana
z4