icon

Muž chodí von s cudzími ženami

depresia
29. dec 2017

Ahojte, ani neviem ako začať. Mam dve deti. A po 18tich rokoch manželstva mi mm povedal ze my spolu nemôžeme žiť. Ze ma nemá rád. A posledne 4 roky mi to aj všemožne dokazoval. Nadávky ponižovanie.... nikto by mi neveril... Bolo to strašne... A keď som sa pred pár dňami dozvedela ze sa chodí voziť na aute s cudzím ženami, zbalila som mu kufre a vyhodila ho z domu. Neviem co ďalej so životom, deti sú na ZŠ a ja vlastne okrem nich nič nemám, všetok čas som venovala im, nikam nechodím, nemám kamarátky....

beky1813
•
29. dec 2017

Najvyssi cas to zmenit. Najdi si konicek, potom najdes aj kamaratky

222petulik
•
29. dec 2017

Draha moja.. zlozita situacia, ale zachovala si sa statocne. Moj obdiv. To co teraz prezivas tu bolest a prazdno coskoro nahradi stastie...ver mi. Pride niekto novy, nova laska a opat sa budes tesit z malickosti.😉

depresia
autor
•
29. dec 2017

Ja doteraz netuším ako som to dokázala, stále ma len ponižovanie a žil sám pre seba a zrazu som mu napacovala kufre s oblečením do auta a on sa stiahol a šiel...

jahodka11
•
29. dec 2017

To najdôležitejšie si uz urobila!!! Poslala si ho pekne tam,kam patri....teda,kam sa sam rozhodol, ze patri....výborne, uz sa len naučíš s tym zit, zvyknes si a uvidis, casom ti bude lepsie ako predtym, kedze to bohuzial nebol ukážkový manzel...hlavu hore, mas dve deti....nudiť sa nebudeš a najdes si aj kamaratky a vsetko bude dobre....ine,ale verim, ze lepsie 🙂

pribinak
•
29. dec 2017

Teraz len vydrzat a nezobrat ho spat, ked mu zacne chýbať domáci servis
Slečny mu isto radi operu trenky a ponožky, ozehlia, uvaria, ....
Zacni chodit cvicit, pohyb je Dobry na stres, najdes si kamosky, porozprávas sa.

aflou
•
29. dec 2017

Ja mám ešte maličkú dcéru ale na tvojom mieste by som sa snažila všetko robiť s dcérami.Podnikať prechádzky,túry,vystúpenia apod.Aspoň ja by som to tak na tvojom mieste robila 🙂

deti95060810
•
30. dec 2017

no starý prišiel do puberty....😀 Poniektorí sú tupci na entú....😨
Určite by som sa venovala deťom, rozmýšľala ako ďálej s manželstvom - rozvod? .....

sissy27
•
30. dec 2017

@depresia tak v prvom rade gratulujem, buchni šampanské a potom vytiahni niekde z tajného priečinku všetky svoje sny a začni si ich plniť 😉 počnúc spodným prádlom a účesom, po akom si vždy túžila ale jemu sa také nepáčilo tak si nikdy nemala, cez zoskok s padákom, výlet do Tramtárie až po otvorenie vlastnej reštaurácie a získanie troch michelinských hviezd 😉 čokoľvek. Nikdy nie je neskoro 😉