icon

Neviem sa preniesť cez to, že som potratila

sara_1
8. jan 2020

Ahojte chcem sa s vami podeliť o jednu pre mňa momentálne najťažšiu vec ktorá sa mi mohla stať viem že si tým prešlo veľa žien a pre to chcem vedieť ako ste sa s tým zmierili alebo aspoň čo vám pomohlo.. Snažíme sa už dlhšie o bábätko stále sa nedarilo pretože najprv som mala silný zápal potom som mávala kvasinkove infekcie a stále niečo čo nám bránilo mať dieťatko.. Ale keď som to najmenej čakala tak sa to podarilo bola som v tom mala som síce stále silnejšie bolesti v podbrušku ale doktor vravel že je to normálne že sa mi roztahuje maternica.. Potom mi mala meškať menštruácia ta aj meškala ale bolesti sa stupňovali až som sa v noci zobudila na strašne bolesti až som sa postaviť nevedela z postele a začala som veľmi krvácať na pohotovosti mi povedali že som potratila.. Stále sa cez to neviem preniesť stále sa mi chce plakať dokonca som sa zavrela v izbe a nikoho som nechcela vidieť zobrala som si lieky na spanie a celé dni len prespím ani do prace nevládzem ísť partner to neberie tak zle ako ja a už neviem čo mám robiť kedy táto bolesť prejde

Strana
z2
margaretka_
24. jan 2020

Tiez sme prisli o dietatko, ale este velmi skoro na zaciatku tehotenstva. Malo hned meno, obe verzie, aj pre dievcatko, aj pre chlapca. No nenarodilo sa. Bolo mi tazko. Po case som otehotnela znova. Vyberali sme meno. A ja som nechcela dat to iste ako sa volalo to nenarodene. Ale ziadne ine mi nepasovalo. Vymysleli sme nove, no vobec som sa s nim na koniec nestotoznila a dali sme to povodne. A tak som si vymyslela, ze mozno je to naozaj to iste dietatko, ako to, ktore sa prv nenarodilo, lebo asi nebol uplne vhodny cas mozno. A narodilo sa az neskor.

neluska21
24. jan 2020

@kajkag to ma velmi mrzi :( a verim,ze to stale boli lebo nato sa neda nikdy zabudnut.. a uz ste potom nemali deticky? kludne napiste do spravy

evca8285
26. jan 2020

@sara_1 Ahoj, je mi velmi luto ze si o babo prisla. Viem presne ako sa citis. 9.4 to bude uz 5 rokov od vtedy ked mi lekarka povedala ze nevidi akciu srdiecka. Bola som v 12tt. A pamatam si to ako vcera ze sa mi zrutil svet. Mala som doma ani nie dvojrocneho chlapceka teda 25.4 sme oslavovali synove 2. narodeniny a bolo neskutocne tazke robit oslavu ked som citi hrozny smutok, prazdnotu, bolest, hnev... vsetky emocie mnou lomcovali... preplakavala som jeden den ze druhym... plakala som tolko ze ma cele dni z tolkeho placu hlava bolela... neznasala som tie slova co mi clenovia rodiny vraveli... nech neplacem, ze budem mat dalsie, ze sa to stava, a bla bla... ja viem ze to mysleli v dobrom ale ja som chcela plakat, chcela som sa vyrozpravat ale nikto okrem manzela ma nechcel pocuvat aj ked sa snazil tak nemohol pochopit to co som prezivala... nikto nechapal tu prazdnotu... ze ja som nechcela dalsie dieta... ja som chcela toto a ze som ho lubila od prveho meomentu od kedy som o nom vedela... bolo to velmi tazke obdobie... jedina osoba ktora ma chapala bola moja kamoska ale ta bola prave tehotna... mali sme termin par tyzdnov od seba... ona si tym presla tiez ale kedze bola tehotna nechcela som ju rozrusovat... lekar nam kazal pockat tri mesiace a mozeme sa zacat snazit... ja som od prvej chvile vedela ze potrebujem byt tehotna ze babo je to po com tuzim... ked tri mesiace presli zacali sme sa snazit ale nedarilo sa... kazdy mesiac ked prisiel cyklus som preplakala a velmi zle to znasala... zistili sme ze manzel prekonal silny zapal a sposobil zly stav spermiogramu a povedali ze prirodzene je velmi mala sanca... vtedy sa mi svet zrutil 2. krat... ja som nastupila do prace ked syn dovrsil 3 roky a to mi trochu pomohlo ... dostat sa medzi ludi ale to bol uz rok po... na klinike nam pomohli a vysiel nam hned prvy pokus ale cele tehotenstvo som sa hrozne bala... nedokazala som si to uzivat... stale som kontrolovala ci nekrvacam a potom ci citim pohyby... narodenie mojho druheho syna bolo pr mna to co mi pomohlo... Moja rada je rob to co citis ze potrebujes... ak chces plakat plac, ak ches rozpravat rozpravaj kludne mozes pisat do skupiny tu alebo do skupiny mamicky anjelikov... v skupine ta kazda z nas vypocuje pretoze vieme cim si prechadzas... casom bolest aj smutok ustupi... ale nemozem povedat ze zabudnes... ja som nezabudla a stale si obcas poplacem... ake by bolo... a stale mi to pride luto aj po takmer 5tich rokoch... a viem ze som jedina... manzel to uz davno uzavrel a aj z toho mi je smutno... prajem ti vela sil...

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2