icon

Plánované prerušenie tehotenstva v 17. týždni

smallbubu
14. sep 2017

Ahojte, prosím je tu niekto kto podstúpil prerušenie tehotenstva v takomto stadiu? Za každú odpoveď vopred ďakujem

Strana
z41
lalinko2010
26. sep 2017

@ematko29 pozri, ja mám rakovinu, a poviem ti nasratá som na celý svet! ale neukazujem to! naposledy som plakala pred necelými tromi rokmi, ako tak som zmieraná s chorobou ale nasratá som poriadne!
sú rôzne postihnutia, mne stačí ak ideme z roboty do terénu, k postihnutým a poviem vidieť matku 70 ročnú ako sa stará o dcéru ktorá je na úrovni 2 ročného dieťaťa a ako matka plače čo bude s dcérou keď ona zomrie, rodina ju nechce kam pôjde, je do plaču aj mne, vidieť slečnu 18 ročnú, úroveň 6 mesiacov a pokrútenú, narovnať nemožno lebo kričí, vrieska, ale mám klienta s DM úžasný chlapec, ale jeho mama to tiež nemá ľahké, nakoľko má dieťa s malým vzrastom a na tom chlapcovi vidno že je nešťastný...
držím palce.

ematko29
26. sep 2017

@lalinko2010 ďakujem aj ja držim palce.Možnože som toho malo videla.Moja dcera napriek dmo ma dobre vyhliadky na buducnost tak možno preto mám teraz dobré obdobie aj ked je pravda,ze som si presla hocičim odkedy je na svete.Tažko povedat co ju čaká ,ale to nevie nik pravda?Nebudem sa trapiť keď možno znej vyrastie samostatna bytosť a takysto sa nebudem teraz trapit ked neviem co nas caka.

lalinko2010
26. sep 2017

@ematko29 preto som písala že je veľa postihnutí, horšie, lepšie alebo najhoršie, ja som to videla a poviem ti nebolo mi všetko jedno.
teraz žiť pre prítomnosť, čo bude zajtra nevie nikto, tak ako nevieme čo bude o 5 minút.

erikavesela
Odpoveď bola odstránená
skumavka
Odpoveď bola odstránená
santafe
Odpoveď bola odstránená
skumavka
Odpoveď bola odstránená
tinaa64
Odpoveď bola odstránená
erikavesela
Odpoveď bola odstránená
zibi
Odpoveď bola odstránená
erikavesela
Odpoveď bola odstránená
zibi
Odpoveď bola odstránená
skumavka
Odpoveď bola odstránená
lalinko2010
26. sep 2017

@santafe nebola by si nasratá na celý svet keby ti oznámili že máš rakovinu? vo mne bol hnev, strašný hnev, ale to pochopí len čo to prežil....

misha666
Odpoveď bola odstránená
erikavesela
26. sep 2017

@lalinko2010 vela stastia ti prajem...ja viem, ze su to slova, ktore pocuvas kazdy den, napriek tomu ti prajem vsetko len dobre do zivota a vela milujucich ludi okolo seba...drz sa

santafe
26. sep 2017

@lalinko2010 vieš čo nebola, prijala by som to s pokorou. Jasné že by som neskakala meter dvadsať, ani šťastná by som nebola a zmenilo by mi to plány a mala by som obrovsky strach a všetko možné ešte, ale prijala by som to s pokorou.

lalinko2010
26. sep 2017

@santafe ok, beriem, každý reaguje inak.

santafe
Odpoveď bola odstránená
malzeville
26. sep 2017

len kratko : uz davnejsie tu neprispela charlie 1980 / nickom som si nie ista /
je to uzasna mamicka ma dvoch syncekov starsi krasny chlapcek zial s lahsim autizmom pre ktoreho robi prve posledne
a mensi necely rocik smejko zlaty ktoreho dostali ako darcek od Boha a nemam pocit ze by bol teraz a verim aj v buducnosti odstrkovany skor je pre nu relaxom oddychom ..
starsi je mudry inteligentny v komplikovanych veciach kde treba rozum a kreativitu
banalna cinnost ako zavazovanie topanok mu nejde na tom vobec svet nestoji
aj mokasiny a suchy zios sa daju pouzit ..
nechcem o sebe ano mam tri zdrave deti aj vnucata
ale ked charlie 1980 tu oisala o samoodplienkovani starsieho v 2,5 roku stislo mi srdce
prostredna mudra zdrava kreativna nedokazala prijat mladsieho surodenca nschcem pisat ako ma vytrapila zle mu robila
a ako orotest do 7 rokov nocne pomocovanie pri uplnom fyzickom i psychickom zdravi
cez den maly " genius" v noci babatko / do 2hodiny nocnej sme ju davali cikat vecer nepila a rano mokra postel /
vyliecila som ju šokom tusila som ze je to truc tak som jej pohrozila ze to oznamim jej milovanej ucitelke ktora ju davala za vzor
pomohlo nastastie a orestalo to
nemala dg ktora by bola pomenovana ale ako vidite aj zdrave deti dokazu vytrapit
a ze v buse stretavam skupinku deti 20r ? s DS ktore idu do chranenych dielni nikdy si nesadnu aby nezaberalimmiesto starsim vedu
mile debatky stale sa usmievaju zdravit pre ne je samozrejmost .. bolo by to nadlho ..
dakujem za precitanie ..

santafe
26. sep 2017

@lalinko2010 jasné, každý sme iny

santafe
26. sep 2017

Po svete chodí toľko nešťastných ZDRAVÝCH ľudí, odkiaľ viete, že vaše zdravé deti vám raz nepovedia, radšej by som sa nenarodil, som veľmi nešťastný, z akéhokoľvek dôvodu...
Fakt to je len taká zvrátená logika, odobrovanie si toho skutku, že to dieťa s DS nebude šťastné...

lalenka33
26. sep 2017

@erikavesela neviem či tu je taká skupina alebo nie,ale podla mňa by sa zišla súkromná skupina pre ženy,ktoré sa rozhodli alebo rozhodujú nad interupciou zo zdravotnych dovodov,kde by sa ženy mohli navzajom poradit a podporit bez toho aby nanho niekto s inym nazorom na zivot utocil a hral sa na jeho svedomie

lucinocka
Odpoveď bola odstránená
archanjel007
26. sep 2017

@skumavka ja som prišla o dieta 20 tyzdni potrat zamkly a je to hrozne a ani nevravim ako sa zmeni potom.psychika zeny aj ta moja dostala zabrat a to uz tak aj ostane a ak zena sa rozhodne sama dat prec dieta uf musi to byt prenu velmi tazke lebo urcite to nechce len nie kazdy sme taky silny aby sme dokazali prijat a vynosot take dieta a obdivujem zeny ktore to dokazali.a staraju sa o take dieta mozno keby každý z nas bol v takej situacii ktovie ako by sme k tomu pristupili lebo je to tazke ..rodicia by mali prijat take dietak je ale tak niekedy sa to neda le

krissmac
Odpoveď bola odstránená
krissmac
Odpoveď bola odstránená
Strana
z41