icon

Po dvoch zdravých deťoch som mala 2 potraty

zuzihame
19. júl 2017

Mam 2 zdrave male deti 3 a 1,5 roka, obe bezproblemove tehotenstva. A teraz v priebehu pol roka 2 MA obe v 9 t. Ma z vas niekto podobnu skusenost ako ja? Co bolo u vas dovodom? Na vysetrenia este len pojdem kedze posledne MA je este cerstve.

rucka77
•
19. júl 2017

Joj mojenko, to ma mrzí. Ono dôvody môžu byť hocijaké a to ti až vyšetrenia ukážu aká bola pravda. Zatiaľ sa snaž teraz hlavne dať poriadne do poriadku a skús sa prijať celú situáciu tak ako je

danielak84
•
19. júl 2017

To mi je luto ale bohuzial stava sa to a nikto nevie preco,priroda to zariadi tak ze ked je plod postihnuty natolko ze by neprezil tak odumrie.Ja som porodila tri zdrave deticky a stvrte tehu bol MA v 12tt a po nom dalsie zdrave dieta.Teraz som na zaciatku tehu a cakam co bude.Je to velmi bolestive ale lepsie takto ako v neskorsom stadiu tehu alebo nebodaj ked sa babo narodi tak vazne chore ze nema sancu a rodicia sa musia len prizerat ako trpi.

charlie1980
•
19. júl 2017

@zuzihame Nemas v nastaveniach pohlavie tvojich deti. Niekedy to moze byt neschopnost donosit niektore pohlavie.

adka31
•
19. júl 2017

Je to smutne...ale ak mali postihnutie, geneticku alebo inu poruchu nezlucitelnu so zivotom...nechcem, aby to vyznelo necitlivo...ale skor takto, ako prezit, narodit sa a zomriet. Zazili sme si to....moja sestra...2 zdrave deti, 3.dievcatko malo vaznu gen.poruchu...zila 11 mesiacov...maju este jedno potom...nastastie zdrave

aspinka
•
19. júl 2017

@zuzihame deticky mas dost po sebe potom dalsie tehotenstva konciace MA mozno si telo potrebuje len oddychnut.... ja ma 3 deticky medzi medzi prvy a druhym bolo MA a mezdi druhym a tretim tiez... vsetky vysetrenia boli v poriadku len pri poslednej som si pichala fraxik na riedenie krvi...