Po kyretáži

rocherre
25. jan 2019

Ahojte, chcem sa opýtať ak máte niektorá skusenost. Som týždeň a pol po kyretazi. Už nekrvacam ani nespinim asi tri dni, ani ma nič neboli, iba keď idem na wc. Aj pri malej, aj pri veľkej potrebe, ma dosť boli podbrusko. Neviem či to súvisí s tým že je maternica ešte možno citlivá po kyretazi, alebo či to má iný dôvod. Ak máte niekto skúsenosti, budem vďačná za pomoc.

bibiankaka
25. jan 2019

@rocherre ja som bola na kyrete 30.11. Spinila som vyse 4tyzdnov (trosku- na jednu intimku) a trosku ma prve dva tyzdne pobolievalo brucho. Po 5 tyzdnoch kontrola - vsetko ok. Menzes prisiel na 40ty den.

rocherre
autor
25. jan 2019

@bibiankaka ďakujem. Mne dr vravela že mám prísť na kontrolu až po prvej MS . Tak ešte počkám, nechcem ju obťažovať s hlupostami. Ale je to dosť nepríjemná bolest keď idem na wc.

bibiankaka
25. jan 2019

@rocherre tak skus pockat este daky tyzden. Kontroluj si teplotu. Ak bolest neprestane do dakych troch tyzdnoch od zakroku radsej chod ku dr, nech sa ti nic nestane.

rocherre
autor
25. jan 2019

@bibiankaka teplotu nemám. Okrem tej bolesti pri potrebe sa cítim úplne vpohode, tak dúfam že to nebude neaky zápal. Počkám ešte a uvidím.

nevludna
25. jan 2019

@rocherre lekarku urcite nebudes otravovat blbostami. Chod co najskor za nou, nech ta pozrie. Nic na tom nie je a budes mat istotu

karolin55
25. jan 2019

@rocherre ja som po kyretazi ties mala bolesti podbruska... Maternica sa dáva späť do kopy... Keby si tam mala zápal tak by ti to už povedal lekár čo ti zákrok robil... U mňa to tak bolo a hneď mi dal antibiotika. Ale pre tvoj kľud navštíviť lekara... Nech ti to skontroluje...

ketrin332
25. jan 2019

@rocherre ahoj ja som nemala kyret Len som potratila 6 tyzdny tehotenstva.dva tyzdne som slabo krvacala .take isto ked som isla Na WC ma bolelo pot bruskom.ja si mislim ze maternica SA dava do kopy.ale pre istotu chod k lekarke

kika2810
25. jan 2019

Ja som mala velmi podobne akurat to boli akoby neznesitelne krce. Nakoniec som mala obrovske zrazeniny krvy a kym zo mna nevysli bolo to takto. Doslova som od bolesti/krcov “videla hviezdicky”. Aj cez den ma to vsak obcas chytilo. Odporucam najblizsi den navstevu lekara!

sono2
25. jan 2019

@rocherre nemám skúsenosť, ale vyzerá to ako po pôrode. Tiež som to mala asi týždeň dva po pôrode, že sa maternica zmenšuje. Iba po malej potrebe. Asi bol kyret vo vyššom štádiu či?

simcika
25. jan 2019

@rocherre ja som mala bolesti a šla som ku gynekologicke. Na pohotovosti mi spravili ultrazvuk a niečo mi tam nechali. Pichli injekciu a vyšiel zo mňa kúsok zrazeniny a už bolo dobre.

rocherre
autor
27. jan 2019

@sono2 kyret bol v 9 tt, ale drobec sa nevyvijal už od 7tt. Antibiotiká mi tiež dali hneď po zákroku na dva dni, a okrem bolesti tesne po zákroku som skoro žiadne nemala. Myslím že už je to trochu lepšie. Neboli to ani na dotyk, ani keď si stlacim podbrusko. Len na wc. Kyret mi nerobili klasicky, najprv som dostala tabletky ktoré mali za úlohu aby sa plod sám oddelil, až potom po ôsmich hodinách ma vyčistili.

sono2
27. jan 2019

@rocherre to ma mrzí. Dúfam, že bude všetko ok. Známa mala ten istý prípad v tom istom tt a jej pichli injekciu na zmenšenie maternice. Myslím že to bude tým, keď to je len pri wc nakoľko je mechúr nad maternicou a plný na ňu tlačí.

no_co_uz
18. mar 2022

Ahojte. Som 5ty den po kyretazi. Spinila som asi iba prve dva dni - potom nic..ale vcera ma zacalo pichat v maternici a zase som zacala silnejsie spinit . Neviete preco ked uz som ani nekrvacala ani ma nic nebolelo, preco sa to vratilo?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre