Po prekonanom potrate mi hrozí ďalší potrat
Dobry den len by som chcela nejake povzbudenie.. mala som prvy potrat.. v 3 mesiaci.. avteraz mi zase hrozi potrat tak lezim v nemocnici .. ale nemam ani spinenie ani nekrvacam chvala bohu.... len krce som mala v podbrusku a chrbat spojene s oblickami .. a v moci aceton a neviem co myslite ze mam mysliet pozitivne a ako .. lebo keby bolo zle asi to neznesiem psychycky
@18101995 ono hodne záleží od výsledkov čo zistia...môže to byť z takých banalít ako anémia, cukrovka, diétovanie pred tehotenstvom až po preklapsiu a vážnejšie ochorenia, pozri si napr.https://sk.4mam.info/2347-acetone-in-urine-of-pregnant-women
Je dobre že si v nemocnici, rýchlejšie ti porobia vyšetrenia a zistia príčinu a podľa toho nastavia liečbu.

bohuzial to patri k zivotu, potrat je dost casta vec , ja som prekonala dva krat, a dnes mam zdrave deticky,telo niekedy bojuje s plodom ako s niecim cudzim a chce ho vypudit,
neboj sa si pod lekarskym dohladom, vsetko bude tentoraz OK a samozrejme mysli pozitivne aby si nemala nervozne babo