Pôrod mŕtveho syna v 31tt, máte podobnú skúsenosť?
Ahojte... Prezivam najtazsie obdobie v zivote... Pred tyzdnom som porodila akutnou sekciou svojho milovaneho prveho syna, ktory mi ale odisiel do nebicka este v brusku.... :( je tu niekto kto preziva podobnu stratu?
@simic ja si to neviem ani predstaviť 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢to musí byť niečo strašné 😓😓😓😓
@simic moja maminka tak bola. Povedali jej, že nikdy nebude mať deti, do roka otehotnela. Mala termín 23.4. A 21.4. Bola na ultrazvuku, všetko v poriadku. Na druhý deň jej zostalo zle, šla ku doktorke a tá jej oznámila, že braček je mŕtvy. Porodila ho normálne.. O rok na to prišiel na svet môj druhý bráško, zdravý ako rybička a o ďalšie dva roky ja.. Nebudem Ti klamať, je to ťažké a nikdy nad niečím takým nemavneš len rukou. Nedávno sme boli s priateľom u maminy a máme psa, ktorý sa volá Max. Mamina ho chcela v rýchlosti ohlásiť a povedala mu Miky (prvý brat sa mal volať Mikuláš) behom pár sekúnd sa veľmi rozplakala. Takže viem, že bolesť je silná a len ťažko utichne. Ale treba myslieť na to, že tam kde sú tiene, je aj slnko a určite príde ešte veľa pekných veci a budeš znovu šťastná. Každopádne mi je to ľúto.
@simic Nebuď smutná Boh ho chcel išiel do nebička 🙏mňe sa stalo to isté pred pol rokom v 34 tiždny mislela som si ze ta bolesť straty nikdy nezmizne ale prešlo to nehovorím že nato zabudneš ale neboli to až tak viem že tam kde je je mu lepšie 🙏Tiež prvé bábätko som stratila ale verím že ešte mi Pán Boh da synčeka ver aj ty tomu 🤱
@simic ahoj nerada v Tebe vzbudzujem trpké spomienky no včera sa mi prihodilo presne to isté čo Tebe minulý rok... tiež 31.týždeň, ešte tento týždeň som cítila pohyby a zrazu nič. Lekári majú podozrenie na HELLP syndróm, spravili mi sekciu a momentálne mi znižujú krvný tlak ktorý som mala katastrofálny. Tiež som čakala chlapčeka.
Smiem sa spýtať či sa ti po tvojej skúsenosti podarilo znovu otehotnieť, a ak áno, po akej dobe a ako to dopadlo? Mne akosi stále nedochádza že sa to stalo, tiež som mala doma pre malého už všetko pripravené...
@kejdi
@kejdi ahoj, odporucili mi az o pol roka 0o sekcii, to bolo v januari odvtedy nic.... Prave riesim to, ze pred ms som mala pozitivny, potom ms a teraz slabo pozitivny test.... Ale mydlim, ze vsetko to je o pdychike preto nevien otehotniet... Je mi luto tvojej straty, ak sa chces o tom porozoravat kludne mi napis na facrbooku Sima Compel
@simic ja som minulý rok prišla o bábätko len v 10tom týždni a druhýkrát som otehotnela po 4 mesiacoch, kto mohol tušiť že o toto prídem v 7mom mesiaci... každopádne som predtým brala Imofolic combi, čo mi odporučila gynekologička pre lepšiu šancu na opätovné otehotnenie. Neviem či to bolo tým ale podarilo sa... neberieš niečo podobné?
@kejdi no urcite pockaj pol roka po sekcii, to je rozrezanych 6 vrstiev tela a moze ti maternica orasknut ak otehotnies skor, je to hrozne tazke ja viem... Aj ked boli zeny co otehotneli po 3 mediacoch a donosili ale ja by som neriskovala urcite....inofilic beriem a manzel folandrol.. Kludne mi napis na fb ak sa chces porozorapvat

@jania023 asi pomahal- ja nemam zistenu mutaciu, mala som preventivne od hematologicky, kedze som vydrzala o desat tyzdnov dlhsia, tak asi to bude aj jeho ucinok.