icon

Pôrod mŕtveho syna v 31tt, máte podobnú skúsenosť?

simic
3. sep 2019

Ahojte... Prezivam najtazsie obdobie v zivote... Pred tyzdnom som porodila akutnou sekciou svojho milovaneho prveho syna, ktory mi ale odisiel do nebicka este v brusku.... :( je tu niekto kto preziva podobnu stratu?

Strana
z2
evinqua
30. sep 2019

@jania023 asi pomahal- ja nemam zistenu mutaciu, mala som preventivne od hematologicky, kedze som vydrzala o desat tyzdnov dlhsia, tak asi to bude aj jeho ucinok.

jania023
30. sep 2019

@evinqua rak ja som dostala preklampsiu asi v 30tt ale potiahli ma do 35tt ale teda mala som na male

gabrielaaaa
5. okt 2019

@simic ja si to neviem ani predstaviť 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢to musí byť niečo strašné 😓😓😓😓

kikulienkadd
Autor odpoveď zmazal
natt750
4. dec 2019

@simic moja maminka tak bola. Povedali jej, že nikdy nebude mať deti, do roka otehotnela. Mala termín 23.4. A 21.4. Bola na ultrazvuku, všetko v poriadku. Na druhý deň jej zostalo zle, šla ku doktorke a tá jej oznámila, že braček je mŕtvy. Porodila ho normálne.. O rok na to prišiel na svet môj druhý bráško, zdravý ako rybička a o ďalšie dva roky ja.. Nebudem Ti klamať, je to ťažké a nikdy nad niečím takým nemavneš len rukou. Nedávno sme boli s priateľom u maminy a máme psa, ktorý sa volá Max. Mamina ho chcela v rýchlosti ohlásiť a povedala mu Miky (prvý brat sa mal volať Mikuláš) behom pár sekúnd sa veľmi rozplakala. Takže viem, že bolesť je silná a len ťažko utichne. Ale treba myslieť na to, že tam kde sú tiene, je aj slnko a určite príde ešte veľa pekných veci a budeš znovu šťastná. Každopádne mi je to ľúto.

pateba321
18. máj 2020

@simic Nebuď smutná Boh ho chcel išiel do nebička 🙏mňe sa stalo to isté pred pol rokom v 34 tiždny mislela som si ze ta bolesť straty nikdy nezmizne ale prešlo to nehovorím že nato zabudneš ale neboli to až tak viem že tam kde je je mu lepšie 🙏Tiež prvé bábätko som stratila ale verím že ešte mi Pán Boh da synčeka ver aj ty tomu 🤱

kejdi
21. jún 2020

@simic ahoj nerada v Tebe vzbudzujem trpké spomienky no včera sa mi prihodilo presne to isté čo Tebe minulý rok... tiež 31.týždeň, ešte tento týždeň som cítila pohyby a zrazu nič. Lekári majú podozrenie na HELLP syndróm, spravili mi sekciu a momentálne mi znižujú krvný tlak ktorý som mala katastrofálny. Tiež som čakala chlapčeka.
Smiem sa spýtať či sa ti po tvojej skúsenosti podarilo znovu otehotnieť, a ak áno, po akej dobe a ako to dopadlo? Mne akosi stále nedochádza že sa to stalo, tiež som mala doma pre malého už všetko pripravené...

simic
autor
24. jún 2020

@kejdi
@kejdi ahoj, odporucili mi az o pol roka 0o sekcii, to bolo v januari odvtedy nic.... Prave riesim to, ze pred ms som mala pozitivny, potom ms a teraz slabo pozitivny test.... Ale mydlim, ze vsetko to je o pdychike preto nevien otehotniet... Je mi luto tvojej straty, ak sa chces o tom porozoravat kludne mi napis na facrbooku Sima Compel

pateba321
24. jún 2020

@kejdi Ahoj mňe odporučily o pol roka aj sa to tak stalo a som v 5 tiždny tehotenstva modlim sa aby všetko dobre dopadlo 🤱

kejdi
24. jún 2020

@pateba321 to som rada, veľmi ti vám pbom držím palce nech tentokrát všetko dobre dopadne a úspešne to dobojujete

kejdi
24. jún 2020

@simic ja som minulý rok prišla o bábätko len v 10tom týždni a druhýkrát som otehotnela po 4 mesiacoch, kto mohol tušiť že o toto prídem v 7mom mesiaci... každopádne som predtým brala Imofolic combi, čo mi odporučila gynekologička pre lepšiu šancu na opätovné otehotnenie. Neviem či to bolo tým ale podarilo sa... neberieš niečo podobné?

kejdi
24. jún 2020

@simic plus som si okrem toho kúpila ovulačný test a zadarilo sa nám prakticky hneď ako mi vyšiel že mám ovu. Ale vtedy to bolo iné, potrat bol v 3.mesiaci a teraz v 7mom, neviem ako sa nám bude dariť o pol roka ale verím že budúci rok sa konečne dočkáme. Držím palce aj tebe

simic
autor
26. jún 2020

@kejdi no urcite pockaj pol roka po sekcii, to je rozrezanych 6 vrstiev tela a moze ti maternica orasknut ak otehotnies skor, je to hrozne tazke ja viem... Aj ked boli zeny co otehotneli po 3 mediacoch a donosili ale ja by som neriskovala urcite....inofilic beriem a manzel folandrol.. Kludne mi napis na fb ak sa chces porozorapvat

kejdi
26. jún 2020

@pateba321 kedy si ty prišla o prvé bábätko ak sa smiem spýtať (resp. v koľkom týždni)? Prepáč mi že ti to pripomínam, no chytám sa každej nádeje že sa mi môj chlapček čoskoro vráti...

kejdi
26. jún 2020

@pateba321 a museli ti robiť cisársky po tom čo sa stalo alebo prirodzene?

pateba321
Autor odpoveď zmazal
pateba321
17. júl 2020

@pateba321
@kejdi v 37 tiždny a cisársky bolo to nečakane minuta zmenila všetko

Strana
z2