Potrat v 20. týždni
Ahojte, prosim ako ste sa vyrovnali s potratom v 20tyzdni? Rozhodnutie bolo na odporúčanie lekára zlý vývoj plodu, zle prognózy.
@veslo1987 veľmi držím palce ak sa smiem opýtať čo sa stalo?
Zisteny rozsziahli razstep chrbtice a hydrocefalus.
@veslo1987 veľmi silno držím palce nech budeš v poriadku prešla som si podobným pred mesiacom a viem si predstaviť co prežívaš
Dakujem ti....uz len to prezit..a verim ze potom bude vsetko ok.
@andy024 joj, nepoznám ťa ale viem si uplne presne predstaviť co si prežila a ešte prežijes. Rob čokoľvek co cítiš ze potrebuješ, plač, seď doma, ci chod von, nehovor nikomu alebo naopak celému svetu. Preboli to a verím ze vyjdete z toho silnejší.
Ja som na to nikdy nezabudla.
Existuje napr ale aj takéto čosi https://www.tanana.sk/, možno tam nájdeš pomoc ak budeš potrebovať
Ahoj, prosím ťa ako si sa vyrovnala so situáciou? Tiež som v 20.tt prišla o bábo, tiež malá sekcia, boli to stále viac a viac, a neviem sa zmieriť s názorom lekára že rok čakať. S manželom sme si povedali po polroku sa pokúsime opäť no posledný týždeň mám príznaky tehu, pozitívny test a už 3. deň mam menzes. Ak som náhodou bola tehotná a opäť som prišla o bábo, pravdepodobne to už nezvládnem. A stále sa mi to pripomína zo strany rodiny. Ďakujem za odpoveď

@veslo1987 silno ti drzim palce, nech je to hlavne rychle 🍀