Prečo sú odporcovia potratov utlačení a zástancovia agresívni?
Už dlhšie sa zamýšľam nad jedným paradoxom. Všímam si v diskusiách ako odporcovia potratov sa snažia dodať autorkam diskusií odvahu a riešenia a zástancovia potratov následne tych odporcov zosmiešnujú a urážajú. Častokrát im prajú zle veci. Mňa by skutočne veľmi zaujímalo prečo sa v dnešnej dobe prijíma len strana zástancov a odporcovia sú utlačení a nemôžu povedať svoj názor. Prečo niektorí zástancovia reagujú agresívne a podráždene. Môže to byť kvôli výčitkam svedomia? Nechcú počuť pravdu? Nechcú si uvedomiť závažnosť tohto činu? Ja som naozaj nevidela, že by odporcovia začali autorku urážať a nadávať jej, odsudzovať ju. Ale za to zástancovia potrebujú agresiou umlčať odporcov. Vie mi toto niekto vysvetliť?
@anonym_autor iste, budeme si vymyslat aby sme si do ProLife ludi mohli kopnut. 🙄Netrpis ty nahodou paranojou? Na to su lieky, vies o tom?
@viestta stačí sa ísť pozrieť ako sa tam pro life navážajú 🤣🤣🤣 isto ich aj do toho nutime 😌 oni takí vlastne nie sú, sú to úplne slniečka 😁 to len my ich manipulujeme, aby boli takýto a písali ženám, že sú vrahyne a že im je z nich zle a aby sa vyhrážali peklom a pod 🤣🤣🤣
@viestta stačí sa ísť pozrieť ako sa tam pro life navážajú 🤣🤣🤣 isto ich aj do toho nutime 😌 oni takí vlastne nie sú, sú to úplne slniečka 😁 to len my ich manipulujeme, aby boli takýto a písali ženám, že sú vrahyne a že im je z nich zle a aby sa vyhrážali peklom a pod 🤣🤣🤣
@mizoko Prebehla som teraz tu druhu diskusiu, tam sa uz inak preraza dno, aspon sa potvrdilo to, co tu cely cas tvrdime.
@mizoko hej, hej jedna vedla druhej tam prejavuju lasku a pochopenie. Kazda jedna sa ide potrhat aby poskytla pomocnu ruku na najblizsich 20 rokov pre tu matku, pre tu rodinu... Predbiehaju sa jedna pred druhou, ktora bude hnusnejsia.
Precitala som prvu stranu a mala som dost. Je mi z nich fyzicky nevolno, Ako zakazdym v takej diskusii.
@mizoko hej, hej jedna vedla druhej tam prejavuju lasku a pochopenie. Kazda jedna sa ide potrhat aby poskytla pomocnu ruku na najblizsich 20 rokov pre tu matku, pre tu rodinu... Predbiehaju sa jedna pred druhou, ktora bude hnusnejsia.
Precitala som prvu stranu a mala som dost. Je mi z nich fyzicky nevolno, Ako zakazdym v takej diskusii.
@viestta to ale autorka tejto témy nejako nevidí 😌 Beňová má selektivnu hluchotu a túto autorka selektivnu slepotu
Nie som zastancom potratov ani nahodou! Keby som bola nemam syna. Vyznie to ako klise, ale fakt mi zlyhala atk a synov otec ma este zasliapal do zeme a vyhrazal sa mi. Dieta som si nechala , cochvila bude mat 20r a som za neho vdacna. Ale NIKDY by som sa nenavazala do zeny, ktora chce ist na UPT. U mna sa stretne iba s pochopenim nie odsudenim!!! A ma na to mat pravo nie tie moralisticke kecy ktore jej nepomozu ale Vam evidentne dvihnu nejaku pseudohodnotu u toho vasho Boha jak ste “zabojovali” Milujem stalice, ktore vytahuju aj rodinu matky ako im pomoze - akoby to bola jej povinnost a kadejake pseudorady. Pokial viem, tak mate svoju katolicku skupinu, tak sa tlapkajte po pleci tam!
Nie som zastancom potratov ani nahodou! Keby som bola nemam syna. Vyznie to ako klise, ale fakt mi zlyhala atk a synov otec ma este zasliapal do zeme a vyhrazal sa mi. Dieta som si nechala , cochvila bude mat 20r a som za neho vdacna. Ale NIKDY by som sa nenavazala do zeny, ktora chce ist na UPT. U mna sa stretne iba s pochopenim nie odsudenim!!! A ma na to mat pravo nie tie moralisticke kecy ktore jej nepomozu ale Vam evidentne dvihnu nejaku pseudohodnotu u toho vasho Boha jak ste “zabojovali” Milujem stalice, ktore vytahuju aj rodinu matky ako im pomoze - akoby to bola jej povinnost a kadejake pseudorady. Pokial viem, tak mate svoju katolicku skupinu, tak sa tlapkajte po pleci tam!
@diaamax toto presne. U nas stacil jeden den. JEDEN den a neter by tu nebola. Trz si myslim ze Boh alebo osud to tak chcel aby nas nieco naucila a veru bez nas by to nedala. Mala 17. Keby som vtedy dala sem diskusiu ja alebo sestra tak by sem presne tie mozno pisali ze nech ide lebo si znici zivot a dalsie by pisali a bili sa do prs ze Boh sa postara. No mozem povedat ze Boh nekupoval plienky, mlieko atd. 😉
@viestta a uzto prišlo už je vrahyňa 🤣🤣🤣🤣
@mizoko A su tam aj nejake novinky, ci len tato nudna otrepana klasika?
@mandzula ale hej,keď som napísala že namiesto rady tu Kika len súdi tak som to schytala od kikushky ( iná komentujúca) že či mám potrebu sa hrať na sudcu a vyháňať oponentov z konverzácie namiesto autorky 🤣🤣🤣 ale tá je trošku mimo. Možno aj viac ako trošku 🤣🤣🤣 a podľa ďalšej obhajujem vrahynu 😌
@mandzula ale hej,keď som napísala že namiesto rady tu Kika len súdi tak som to schytala od kikushky ( iná komentujúca) že či mám potrebu sa hrať na sudcu a vyháňať oponentov z konverzácie namiesto autorky 🤣🤣🤣 ale tá je trošku mimo. Možno aj viac ako trošku 🤣🤣🤣 a podľa ďalšej obhajujem vrahynu 😌
@mizoko Trollovsky zalozis diskusiu a este tam aj hejstis😃
@mizoko nejdem si kazit vecer. Viem si predstavit co ta zena preziva, vsak ktora sme nemali strach od chvile, ked sme mali dve ciarky? Tie semetriky ju dorazia. Mohli by to napisat aj vludnejsie, aj ludskejsie, aj chapavejsie. Vsetko sa da aj inac napisata a povedat a vobec by nemuseli zradit to svoje presvedcenie. Ale nie, na to ony nemaju kapacitu... A potom pridu placka, ze ich chceme umlcat. Hlupanu, ktora tam vykrikuje (a nie je jedna) je lepsie umlcat, kedze sama sa kontrolovat nevie.
Tak som nabrala odvahu a docitala. Vidim malicke svetielko na konci dlhokanskeho tunela, nasli sa tam aj osoby, ktore prejavili pochopenie a povzbudili tu pani.
Oodciarknute, spocitane, ProLife scena sa predviedla
@anonym_autor nie je ti za niektore z nich trapne?
Tak som nabrala odvahu a docitala. Vidim malicke svetielko na konci dlhokanskeho tunela, nasli sa tam aj osoby, ktore prejavili pochopenie a povzbudili tu pani.
@viestta tej to určite trápne nie je. Ona totiž vidí asi niečo iné ako normálny ľudia so zdravým usudkom
@viestta ano je. Ale podla jednej súdiť všetky?
@anonym_autor nebola tam len jedna "extra empaticka", vsak? Mozno by nebolo od veci ich tam aj trosku usmernit. Mas na to odvahu?
@viestta no v tej druhej téme sa to ale že neskutočne zvrhlo. To už je aj mne na grc. Choré hlavy niektoré pro life. Naozaj už by som povedala že až prípady pre psychiatra. Ako sú nechutné a agresívne. Patologické osobnosti
@viestta no v tej druhej téme sa to ale že neskutočne zvrhlo. To už je aj mne na grc. Choré hlavy niektoré pro life. Naozaj už by som povedala že až prípady pre psychiatra. Ako sú nechutné a agresívne. Patologické osobnosti
@mizoko ja už som písala, že rozumiem. Že už vidím, že niektoré ženy nedokážu byť taktné. Ale ty si fakt asi všade ako bojovnik za slobodu voľby. Máš nejaký komplex?
@mizoko dnes somm zahliadla dalsiu debatu na rovnaku temu. Ani nechcem vediet co sa tam deje.
@mizoko ja už som písala, že rozumiem. Že už vidím, že niektoré ženy nedokážu byť taktné. Ale ty si fakt asi všade ako bojovnik za slobodu voľby. Máš nejaký komplex?
@anonym_autor uz si tie zeny usmernila? Neries Mizoko, ries vyjadrovanie tych bez sucitu a empatie. Ony vam robia zle meno, nie tie, ktore dokazu aj o takej kontroverznej a zasadnej teme slusne diskutovat. Podla nich je posudzovana cela ProLife komunita. Takze ak sa nechces citit umlciavana, umlc tie kriklunky.
@mizoko dnes somm zahliadla dalsiu debatu na rovnaku temu. Ani nechcem vediet co sa tam deje.
@viestta no dpc. Ja už nemám silu. Hlavne jedna dobroprajna osoba má už dlhší čas prenasleduje na MK a vždy píše rovnakým štýlom a ako anonym 😅 a vždy rovnaké odveci somariny. Mám svojho stalkera zjavne 😏 len mi príde,že tá pani má nejaký väčší problém a číha kde budem 🤣 nechcem zase doviesť túto narušenú osobu do ďalšej debaty a už ju úplne dať do pecka 😌 a asi už na to ani nemám žalúdok čítať tie somariny
@anonym_autor kde som písala tebe že reaguje s? Ja som písala Viestte. Más nejaky osobný problém so mnou ze máš potrebu má označovať a reagovať aj keď som ti nepisala? A ty si zjavne bojovník pro life - máš snáď nejaký komplex? Ty si založila tému,verejnú, a ľudia diskutujú. Čo si čakala? Že ti tu všetky budú prikyvovat?
@anonym_autor uz si tie zeny usmernila? Neries Mizoko, ries vyjadrovanie tych bez sucitu a empatie. Ony vam robia zle meno, nie tie, ktore dokazu aj o takej kontroverznej a zasadnej teme slusne diskutovat. Podla nich je posudzovana cela ProLife komunita. Takze ak sa nechces citit umlciavana, umlc tie kriklunky.
@viestta nie. Nie som ten typ čo príde kričať na druhých a čistiť im žalúdky. Každý ide sam za seba a mňa sa ich karma netýka. Pochop prosím ťa, že som sa na niečo pýtala, odpovede som dostala a este som aj uznala svoje pochybenie. Čo viac potrebuješ? Mam byť nahradená p*ča čo pôjde iným kázať?
@anonym_autor kde som písala tebe že reaguje s? Ja som písala Viestte. Más nejaky osobný problém so mnou ze máš potrebu má označovať a reagovať aj keď som ti nepisala? A ty si zjavne bojovník pro life - máš snáď nejaký komplex? Ty si založila tému,verejnú, a ľudia diskutujú. Čo si čakala? Že ti tu všetky budú prikyvovat?
@mizoko aha. Sorry. Myslela som, že keď reaguješ v mojej diskusii, tak mám právo reagovať.
@viestta nie. Nie som ten typ čo príde kričať na druhých a čistiť im žalúdky. Každý ide sam za seba a mňa sa ich karma netýka. Pochop prosím ťa, že som sa na niečo pýtala, odpovede som dostala a este som aj uznala svoje pochybenie. Čo viac potrebuješ? Mam byť nahradená p*ča čo pôjde iným kázať?
@anonym_autor fuuuu no krásny slovník. Teraz si sa ukázala.

@mandzula ďakujem za prezdielanie. Sú tam reakcie odporcov jej rozhodnutie, ktoré su cez, sú tam ale aj takí, čo s ňou nesúhlasia a píšu ohľaduplne a su tam aj takí čo sa len prišli striehnuť do ktorého odporcu si kopnúť. Mne to pripadá ako manipulativne vytvorená diskusia. Ani by som sa nečudovala ak by ju vytvorila jedna z vás. Troll.
@anonym_autor iste, budeme si vymyslat aby sme si do ProLife ludi mohli kopnut. 🙄Netrpis ty nahodou paranojou? Na to su lieky, vies o tom?