Prečo sú odporcovia potratov utlačení a zástancovia agresívni?
Už dlhšie sa zamýšľam nad jedným paradoxom. Všímam si v diskusiách ako odporcovia potratov sa snažia dodať autorkam diskusií odvahu a riešenia a zástancovia potratov následne tych odporcov zosmiešnujú a urážajú. Častokrát im prajú zle veci. Mňa by skutočne veľmi zaujímalo prečo sa v dnešnej dobe prijíma len strana zástancov a odporcovia sú utlačení a nemôžu povedať svoj názor. Prečo niektorí zástancovia reagujú agresívne a podráždene. Môže to byť kvôli výčitkam svedomia? Nechcú počuť pravdu? Nechcú si uvedomiť závažnosť tohto činu? Ja som naozaj nevidela, že by odporcovia začali autorku urážať a nadávať jej, odsudzovať ju. Ale za to zástancovia potrebujú agresiou umlčať odporcov. Vie mi toto niekto vysvetliť?
@anonym_autor ty vieš vôbec čo je anekdota? Lebo toto to určite nie je. My sme chapave,tebe ale treba zopakovať aké sú základné ľudské práva. Máš v tom medzery
Bože odpusť im 🙏 Nevedia čo činia 🙏
@anonym_autor Boh presadzuje násilnú sterilizáciu? Nevedela som. kde sa to píše?
@anonym_autor ty vobec vies co znamena 🙏? Nie su to ruky zopnute v motlitbe. Pohladaj si aby si ho nabuduce pouzila spravne
@mizoko
a nie je to jedno? mne to vyhodilo aj modlitbu.
budete sa tu dohadovať o význame emodži?
a to mám názor ako ty čo sa týka témy.
@mondolina nie,ja som sa nešla dohadovať,ja som len dodala k príspevku viestta ☺️ uo je celé. Ako som napísala,nič to nemení na tom že autorka má problém s ľudskými pravam
@anonym_autor no, myslim ze odpusti. Lebo akoze ja to pisem stale ale kto sa o tie deti postara ptm? Boh?
@simsalabim nie Tennessee aby som bola presná. Zatiaľ. Ale tam máš dosť tvrdú protipotratovu politiku takže ak toto prejde môžme to očakávať aj v iných štátoch.
@mizoko hrozne. A prave Amerika to nerobi pre matky vobec jednoduche. Podpora minimalna, najneskor po 6.tyzdnoch od porodu praca, problemy s byvanim, zdravotnou starostlivostou atd… tie zeny su vyslovene trestane muzmi. Zda sa mi, ze na celom svete zacinaju coraz viac zenam siahat na prava. A Afganistan to poslednym zakonomdfotiahol k dokonalosti. Az z toho mrazi.
@mizoko nemôžem sa vyjadriť za organizaciu, keďže nie som členom a už vôbec nie ich hovorcom. Určite si to ale ľahko nájdeš ak ti táto téma nedá spávať. Za mňa je tento krok veľmi hlúpy. Ako píšeš nižšie, je to vražda. A tou je za mňa aj potrat. Ale politika oko za oko nefunguje. Podľa mňa by ich mali sterilizovať, aby sa už takej chyby nedopustili.
@anonym_autor ved ja ti rozumiem, ale tak co cakas od takto zmyslajuceho cloveka? Viz @autorka, ked dostala priamu odpoved link na diskusiu coho su “jej” ludia schopni, tak sa stiahla do uzadia, ze ona im nepojde hovorit, ze to uz prehnali, ona nehasi co ju nepali, ona len rozducha ohen a ticho sa prizera🤮
@anonym_autor ved ja ti rozumiem, ale tak co cakas od takto zmyslajuceho cloveka? Viz @autorka, ked dostala priamu odpoved link na diskusiu coho su “jej” ludia schopni, tak sa stiahla do uzadia, ze ona im nepojde hovorit, ze to uz prehnali, ona nehasi co ju nepali, ona len rozducha ohen a ticho sa prizera🤮
@diaamax veď tak je to najjednoduchšie. Zavrieť oči nad pravdou. Prišla tu s tým,že ľudia ako ona sú utláčaní a protistrana agresívna. Zistila,že opak je pravdou a ako sa ukazuje ona sama je rovnaká. A zrazu ticho. Mám si dať prášky na ukludnenie a nerozduchavat vášne 😏
@mizoko hrozne. A prave Amerika to nerobi pre matky vobec jednoduche. Podpora minimalna, najneskor po 6.tyzdnoch od porodu praca, problemy s byvanim, zdravotnou starostlivostou atd… tie zeny su vyslovene trestane muzmi. Zda sa mi, ze na celom svete zacinaju coraz viac zenam siahat na prava. A Afganistan to poslednym zakonomdfotiahol k dokonalosti. Az z toho mrazi.
@simsalabim a samotné ženy to kvituju - viď autorka.
@diaamax a že si to mám ohladat ak mne táto téma nedáva spávať 😅 tak ja som tuná diskusiu o tejto téme nezalozila. Baví ma,ako stiahla chvost a teraz už len vyskoci sem tam že jej máme dať pokoj,veď čo ona s tým. Ona predsa nebude ľuďom z jej spektra hovoriť,že sa majú ukľudniť. Zato mne nemá problém to napísať. Neskutočný pokrytec je túto autorka
@simsalabim a samotné ženy to kvituju - viď autorka.
@mizoko pre mna je nepochopitelne, ako sa niekto citi opravneny vstupovat inej zene do zivota takymto zasadnym sposobom. A iba zene. Muzom nikdy. Ja si myslim, ze potrat by mal byt poslednym vychodiskom a ze spolocnost by mala vsemozne zene pomoct dieta vychovat, ale ak sa rozhodne proti, musi mat tu moznost. Nikoho to totiz tak nepoznaci ani fyzicky, ani psychicky, ani ekonomicky ci socialne. Uz le preto by mala mat zena moznost volby. Bohuzial, spolocnost stale zenu stigmatizuje ako pobehlicu, ktora si to ma vyzrat - ako pises, aj zeny maju takyto nepochopitelny postoj. Je to smutne, ako velmi sa spolocnost na celom svete zacina radikalizovat - vsetkymi smermi.
@mizoko pre mna je nepochopitelne, ako sa niekto citi opravneny vstupovat inej zene do zivota takymto zasadnym sposobom. A iba zene. Muzom nikdy. Ja si myslim, ze potrat by mal byt poslednym vychodiskom a ze spolocnost by mala vsemozne zene pomoct dieta vychovat, ale ak sa rozhodne proti, musi mat tu moznost. Nikoho to totiz tak nepoznaci ani fyzicky, ani psychicky, ani ekonomicky ci socialne. Uz le preto by mala mat zena moznost volby. Bohuzial, spolocnost stale zenu stigmatizuje ako pobehlicu, ktora si to ma vyzrat - ako pises, aj zeny maju takyto nepochopitelny postoj. Je to smutne, ako velmi sa spolocnost na celom svete zacina radikalizovat - vsetkymi smermi.
@simsalabim aj túto autorku strašne štve že ženy sa rozhodujú aj inak ako ona chce. No hrozne niečo. A ona pritom im chce len dobre 😏 a aj ľudia ako ona. Síce to presadzujú násilne a padnú pri Tom aj nevyberáne slová,vyhrážky urážky a podobne ale aj tak - oni chcú len dobre a sú to láskavi ľudia 🤣🤣🤣 veď sú predsa veriaci 😌🫣

@anonym_autor toto je ta anekdota? " Podľa mňa by ich mali sterilizovať, aby sa už takej chyby nedopustili."
No dakujem pekne za taky humor, to nie je vtipne, to je skor tragedia
@viestta nechaj ju. Nevie ako sa z toho vykrutit tak píše hlúposti len aby zakryla, že sa cíti ako nadradená a teda má ako taká právo určovať,co má kto spraviť so svojím telo.