icon

Prečo sú odporcovia potratov utlačení a zástancovia agresívni?

Včera o 18:45

Už dlhšie sa zamýšľam nad jedným paradoxom. Všímam si v diskusiách ako odporcovia potratov sa snažia dodať autorkam diskusií odvahu a riešenia a zástancovia potratov následne tych odporcov zosmiešnujú a urážajú. Častokrát im prajú zle veci. Mňa by skutočne veľmi zaujímalo prečo sa v dnešnej dobe prijíma len strana zástancov a odporcovia sú utlačení a nemôžu povedať svoj názor. Prečo niektorí zástancovia reagujú agresívne a podráždene. Môže to byť kvôli výčitkam svedomia? Nechcú počuť pravdu? Nechcú si uvedomiť závažnosť tohto činu? Ja som naozaj nevidela, že by odporcovia začali autorku urážať a nadávať jej, odsudzovať ju. Ale za to zástancovia potrebujú agresiou umlčať odporcov. Vie mi toto niekto vysvetliť?

Strana
z3
mandarinka555
Dnes o 18:02
@anonym_afdb47

@anonym_9cb1a7 No ty ,pises kolko je zu odporcov potratov, preco s a neopytas preco ide autorka zavrazdit dieta,,,,No tak poviem ti moj nazor..,kvazi pravdu. UPT je vrazda,,,,to nie je prerusenie, to je zabite, dieta teda clovek ,moze sa vsetko na svete prerusit , napr,, praca, sport,,,sa da prerusit a potom sa da aj vratit,,ale zabitemu dietatku uz tu na zemi zivot nevratis,, uz zomrelo nasilnou smrtou,lebo mama ,alebo otec ho nechcu ,pricin tolko kolko pootratov,, tak nech sa nikto na nas odporcov potratov nehneva ,ale je to tak..UPT = VRAZDA NENARODENEHO CLOVEKA

@anonym_afdb47 Keď si taká "majsterka sveta" v svojom fanatizme, tak prečo píšeš anonymne?

anonym_9cb1a7
Dnes o 18:21
@anonym_autor

@biba_18 čo je na tom príspevku agresívne?

@anonym_autor je to odveci koment reagujuci na môj koment. Osoba sa išla so mnou hádať ako to nie je prerušenie tehotenstva ale ukončenie. Nič také som ale nepísala. Presne na to sme tu mnohé poukazovali. Téma o jednom a niekto si tam ide vylievať srdce a pchať niekomu svoj názor ktorý je v danej situácii irelevantný. Relevatné je to, keď sa autorka pýta či má na interrupciu ísť. Tu sa išla dotyčná so mnou hádať pritom úplne odignorovala, čo som ja napísala. A nechcem teda nikoho uraziť ale vyznel komentár, že ho písal niekto trošku jednoduchší. Taký jednoduchý človek nahnevaný na celý svet. To je môj názor. Ja by som bola rada keby žiadna žena nemusela ísť na potrat ale to treba riešiť skôr než keď už otehotnejú. Ony sa v prvom rade ani nemajú dostať do situácie, že je potrat možnosť. Áno, niekedy to inak nejde, ale to je veľmi malé percento prípadov. Preto aj ako osoba ktorej príde potrat ako nemorálne riešenie nie som za to, aby som ja súdila a osočovala ženy, ktoré sa tak rozhodnú. Pomyslím so občas svoje a zdržím sa komentu. Rozumieš? O toto nám tu ide. Slušne vyjadrený názor k veci mi neprekáža.

autor
Dnes o 18:43

Takže je to o tom, že niektorým prekáža ak sa do ich rozhodnutia niekto mieša a znehodnocuje ho? Ak reaguje od veci k položenej otázke, rozumiem, že nemal ani reagovať. Ale uznajte, že niektoré ženy skutočne až demonštrujú osobu na psychiatrického pacienta nehodného života...

viestta
Dnes o 19:06
@lenkasarka

@viestta ťažko s nimi čo ti poviem🤷‍♀️ nič ma tu nevytaca viac ako to hranie na city a silou mocou tlačiť ženu,aby sa zachovala tak ako to im vyhovuje. Spomenula som si na zazvorku. Tá bola tuším najviac agresívna v týchto témach.

@lenkasarka len najsmutnejsie na tom celom ich "snazeni" je to, ze v podstate maju len reci ale zodpovednost za dieta tak ci tak skonci len na tej matke, ktora dieta porodi. Vsetka ich starostlivost skonci v 12 TT, nad tym ako budu ti dvaja dalej zit ich uz netrapi, spokojne umyju ruky ako taky Pilat a este sa aj po ramienku poplacaju, ze Good Job... Farizejsky sa staraju do cudzich zivotov, do cudzich maternic.

viestta
Dnes o 19:19
@anonym_autor

Takže je to o tom, že niektorým prekáža ak sa do ich rozhodnutia niekto mieša a znehodnocuje ho? Ak reaguje od veci k položenej otázke, rozumiem, že nemal ani reagovať. Ale uznajte, že niektoré ženy skutočne až demonštrujú osobu na psychiatrického pacienta nehodného života...

@anonym_autor ano, niektore osob demonstruju zenu ktora sa rozhodla pre UPT ako vrahynu, mentalne obmedzenu osobu, ktora nie je schopna posudit okolnosti, v ktorych sa nachadza a ci by vedela svojmu dietatu dat vsetko co ono potrebuje. Vykresluju ju ako osobu nehodnu zivota... Ak sa im naskytne prilezitost daju jej to riadne vyzrat. A ano, toto mi na ProLife srane prekaza.

konikkon
Dnes o 20:37

@anonym_autor vnimam to uplne naopak. Odporkyne potratov praju zene vela zleho, sudia ju, ponizuju ju a vycitaju jej. Snazia sa vnej vzbudit vycitky. Oznacuju tu zenu ako vrahynu. Mnohe tsketo pro life zeny su velmi nebezpecne v tom, ze ta agresia nie je priama ale je skryta pod ruskom “dobra”.

hopsas
Dnes o 21:45

@anonym_autor ja hovorím len jedno. Keď si tehotná a tešis sa na to, tak je to dieťa. Keď si tehotná a špekulujes, že nechceš byť, tak je to plod? Zhluk buniek? Dieťa je len vtedy keď nám to vyhovuje a keď nám to nevyhovuje tak je to len plod?

Strana
z3