icon

Prekonanie potratov a nádej na úspešné tehotenstvo

akwela1
Dnes o 14:36

Ahojte, prekonala som viac strát po sebe a poslednú konkrétne 3.5 kedy bola aj moja posledná menstruacia s ktorou to odišlo. Následne menstruacia už ďalší mesiac neprišla a aktuálne som cca 7+4 sono ma čaká až 29.6 beriem progestenalle ktoré mi preventívne predpísali a hcg hodnoty som mala takéto :
17.6 -15 tisíc , 20.6 - 26 200 ale 25.6 iba 40 tisíc a ten malý nárast ma veľmi znepokojil.. kontrolné odbery som si dala pre svoj pokoj a skrátenie čakania na prvé sono.. ale vôbec nie som pokojnejšia. Potrebujem prosím asi len utešiť ukľudniť, že to mal niekto podobne pripadne podobný príbeh a všetko dobre dopadlo dakujem Vám ❤️🥺 prvý krát som sa dostala po 10 rokoch od úspešného tehotenstva so synom takto ďaleko a mám predtým veľký rešpekt.

anonym_fb9fce
Dnes o 17:39

@akwela1 ahoj, potratila som už dva krát v 15tt. Tretie tehotenstvo mi doktor povedal že to vlastne tehotenstvo nie je a mám počkať na menštruáciu. Začala som krvácať ale len jeden deň. HCG som si dala vyšetriť na vlastnú žiadosť a to stúpalo veľmi pomaly. Išla som k svojej doktorke a na moje prekvapenie som bola už v 6 týždni tehotná dokonca s dvojičkami. Aktuálne som v 22 týždni čakám dvoch chlapčekov a vyzerá byt všetko v poriadku 😊 po tých predchádzajúcich potratoch je stres pred každou kontrolou či bude všetko ok ale ja som sa už keď som prešla ten 15 týždeň ukludnila a prestala som to riešiť a začala sa konečne tešiť . Držím ti veľmi palce aby bolo všetko v poriadku 🍀