Priateľ si predpláca účet na zoznamke
Zdravím. Ani neviem kde mám začať...vopred sa chcem ospravedlniť za gramatické chyby(píšem to v rýchlosti) som zúfalá a nemám sa s kým o to podeliť. S priateľom som skoro dva roky. Už sme spolu aj bývali a plánujeme spoločne si kúpiť byt a boli už aj reči o svadbe. A teraz zájdem už k problému ...mám niečo ako šiesty zmysel, spal, a telefón mal položený na stôl, zvedavosť mi nedala a chytila som mobil do ruky. Nezaujímal ma fb ani žiadne sociálne siete. Išla som priamo do gmailu, akokeby mi intuícia hovorila ,, tam to nájdeš”. A našla. Mal tam správu že zaplatil členské na týždeň na zoznamke. Strašne som kricala naňho, zapieral a klamal že má mna a prečo by mi tak ubližoval. Asi týždeň sme neboli v kontakte...potom som poľavila a odpustila mu. Všetko bolo opäť krásne, neriešila som čo bolo. Pred týždňom to prišlo zase. Další účet na novej zoznamke. Keďže ho poznám dobre, viem jeho email a heslo, dostala som sa do zoznamky. Strašne má prekvapilo že nedal žiadnu inzerciu alebo nemá priateľky ani nepísal s nijakou ženou. Robí to lebo je zvedavý ?preco si niekto vytvára zoznamku, keď nič nehľadá ?? Prosím poraďte mi, som zúfalá.
@veroncici áno, človek sa dokáže zmeniť. Ale záleží od jeho pevnej vôli, koľko tá zmena bude trvať. Priateľ na zoznamke už raz bol. Upozornila si ho, že sa ti to nepáči. No urobil to znova. Na stránke, kde sa treba registrovať. To nebolo len také náhodné preklikávanie sa stránkami ani stránka, ktorá sa otvorila nechtiac s inou. Tu asi niet žiadnej záruky, že sa mu to nestane znova. Iné by to bolo, keby tá zoznamka neslúži len ako zoznamka, ale ľudia si na nej zakladajú účty napríklad aj kvôli emailu (ako to má pokec).
Jeho divné správanie.... no ktovie čo mu je. Nemusí za tým byť nič zaujímavé. Ja by som to zatiaľ nechala ešte tak. Ak si ťa všíma, snaží sa a nemáte iné problémy. Veď keby niečo, on sa ešte určite prejaví. Dovtedy hlavne opatrne.
@veroncici veľmi tomu neverím, že by sa zmenil, hovorí o tom množstvo tém, ktoré tu sú ako cez kopirák - dával si inzeráty, písal si so ženami...odpustila som mu, zobrali sme sa a o nejaký rok je to tu znova. Váži si ťa tak, že si predpláca účet na zoznamke? Keby sa to stalo raz, tak by som ti napísala, že počkaj, nehrň sa do dieťaťa napr. uvidíš, či sa to behom dvoch, troch rokov zopakuje, zrejme si neuvedomil, čo tým môže spôsobiť. Ale on to urobil opakovane? Rozhodnutie je na tebe, ja by som mu už neverila, mohol by rozprávať a písať čokoľvek, za muža hovoria činy, nie reči. V tej fáze vzťahu, v ktorej ste vy dvaja má byť do teba totálne zbláznený a nie sa pokúšať zoznamovať, lebo na nič iné zoznamky neslúžia, tak by som zložila ružové okiuliare.
@daganov nuz stihacky...tak ti poviem kazdemu ex co som sa pozrela do mobilu,nasla som tam nemile prekvapenie. S mojim sme spolu uz pomaly 11 rok a ani raz som nesmirovala ani v mobile ani v pc. Takze oplati sa zit v nevedomosti. Nemam dovod tam nazerat,ale mozno by som nasla nieco nemile.
@marca12 to je výstižne,niekedy je lepšie nevedieť,lebo fakt aj taká hlúposť dokáže veľa pokazit
Bude ta podvadzat, to su take typy bude slubovat a mat inh zivot na nete
@veroncici ahoj, ako to s ním nakoniec dopadlo??
@veroncici jednoznacne by som sa priklonila na stranu tvojho otca. S dodatkom, ako ty mu chodis do mobilu, xacne aj on tebe...... a je treba ist do vazneho vztahu, ked vidis prekvapenia??

@lintu a myslite že sa dokáže taký človek zmeniť ? Pretože sa chová posledné dni zvláštne , píše mi veci ktoré mi nikdy nepísal, ako si má váži a ako si uvedomil aký blbec bol.. akokeby sa ospravedlňoval a že bol slepý a nevidel čo má vedľa seba..