icon

Prišla som o bábätko v 9. týždni tehotenstva

lubicakalnicka
1. okt 2025
mullerova46
1. okt 2025

To mu je ľúto ☹️

anonym_fb7d5a
1. okt 2025

niekedy priroda tak rozhodne :( ale nechcem znet zle, moja sesternica v 6 mesiaci :(
do toho 12 tt su to vacsinou srdieckove vady ,
prajem skore vyzdravenie, a mozno psycholog.
mne na gynekologii povedali ze kolko krat zeny ani nevedia ze su tehotne a potratia.
je to slaba utecha, a naplast, ja viem.
prajem ti vela sil.

elin2525
1. okt 2025

@lubicakalnicka Tiez ma to velmi mrzi a tiez prajem skore uzdravenie.
Nam sa pri druhom stalo to iste a za par mesiacov som znova otehotnela, dnes mame uz zdraveho skoro 3 rocneho. V okoli mam vela podobnych pripadov, aj v 8.mesiaci, alebo v den porodu, bohuzial sa to stava, tiez mi doktor povedal, ze priroda to tak niekedy rozhodne.
Tiez prajem vela sil!

via00
1. okt 2025

@lubicakalnicka, to mi je veľmi ľúto.
Tiež som prišla o bábätko v 8 týždni, zamlčaný potrat,prestal sa vyvíjať, išla som na kyretáž.
Ale primár, ktorý ma predtým vyšetroval, povedal veľmi pragmaticky." Príroda niekedy vie čo robí, radšej takto ako by malo byť nedajbože postihnuté a malo sa trápiť aj ono aj my. "Človeka to bolí viem, ale je to tak...
Dali sme si pauzu 3 mesiace ako bolo odporúčané a teraz máme krásneho chlapčeka ❤️. Všetko sa deje tak ako má.. prajem veľa síl 🙂

dianka3
1. okt 2025

@lubicakalnicka moja zlatíčko.. 🥺 je mi to veľmi ľúto prajem ti veľa síl ja som tiež takto v 9 tt aj v 19 tt aj v 24tt prišla o detičky takže úplne chápem tvoj smútok a bolesť.... Ale ver ze babenko je anjelik a raz budete spolu , máš anjelika ❤️ a navždy budeš jeho mama aj keď tu fyzicky nebude no v srdci ho budeš nosiť do posledného nádychu a potom budete spolu. Vieš tvoj drobček by bol až moc dobrý pre tento svet a tak sa stal z neho anjelik 🥹🥹❤️❤️❤️ Ale navždy ta bude milovať .... Prajem veľa síl 🤲🤲🤲❤️❤️❤️

barka1
2. okt 2025

Ano, je nás takých vela.
Hlavu hore, nabuduce to vyjde.

anonym_48d14a
2. okt 2025

To mi je ľúto
Aj mne sa stalo
Zrejme bolo poškodené a samo sa to...

lubicakalnicka
autor
2. okt 2025

Dobrý ďakujem Vám všetkým za podporu nestalo sa to mne ale mojej dcére je z toho hotová pretože sme na druhé bábätko čakali 5rokov ani vo sne by nám nenapadlo že niečo také sa môže stať mame už 5rocnu Karolinku a bez problémov tiež sme na ňu čakali 4roky dcéra je zúfalá lebo ide mať 37 a ci vôbec.......

katarinaschober
2. okt 2025

@lubicakalnicka to mi je luto mne sa to stalo v 4 mesiaci som potratila mala bola uplne zdrava ja som sa uplne zrutila cakali sme na babo 4 roki

tess123
4. okt 2025
@dianka3

@lubicakalnicka moja zlatíčko.. 🥺 je mi to veľmi ľúto prajem ti veľa síl ja som tiež takto v 9 tt aj v 19 tt aj v 24tt prišla o detičky takže úplne chápem tvoj smútok a bolesť.... Ale ver ze babenko je anjelik a raz budete spolu , máš anjelika ❤️ a navždy budeš jeho mama aj keď tu fyzicky nebude no v srdci ho budeš nosiť do posledného nádychu a potom budete spolu. Vieš tvoj drobček by bol až moc dobrý pre tento svet a tak sa stal z neho anjelik 🥹🥹❤️❤️❤️ Ale navždy ta bude milovať .... Prajem veľa síl 🤲🤲🤲❤️❤️❤️

@dianka3 mám tam ,, hore,,tiež detičky ...krásne napísané až nám s manželom slzy vyšli

anonym_0c3eb2
5. okt 2025
@tess123

@dianka3 mám tam ,, hore,,tiež detičky ...krásne napísané až nám s manželom slzy vyšli

@tess123 Tak dobre na srdiečku padne takáto podpora dúfam že sa im to podari

zdenka12313
13. okt 2025

Ahoj, aj ja som prišla minulý týžden. Bola som v 12tt + 1 s mono mono dvojčatami. Moje prvé tehotenstvo. Velmi sme sa s priatelom na ne tešili. Snažili sme sa rok aj pol. Mam skoro 27 rokov a v jeden večer som začala krvácať. Išla som na pohotovosť a zistila som že to je MA. Mohla som ist domov, a počkať doma ale lekarka mi doporučila ostať v nemocnici, lebo vraj pri dvoch embryach moze byt krvacanie masivne. Na druhy den mi spravili kyretaz a pustili ma domov až na tretí deň. Do dnes som sa s tym s priatelom nezmierila. Velmi to boli na duši. 🥺 Viem čo prežívaš. Ale neboj sa, ešte sa podarí. Neboj, telo vie prečo to nepustilo ďalej. Aj mama ma tým utešovala- pracuje v zdravotníctve- že aj ked to je bolestive, telo spravilo, čo bolo treba. Možno keby sa to nestalo, tak by si sa trapila celý život. Drzim prsty, aby ste sa z toho čím skôr dostali, a aby sa podarilo zdravé bábätko. ❤️

lubicakalnicka
autor
19. okt 2025
@zdenka12313

Ahoj, aj ja som prišla minulý týžden. Bola som v 12tt + 1 s mono mono dvojčatami. Moje prvé tehotenstvo. Velmi sme sa s priatelom na ne tešili. Snažili sme sa rok aj pol. Mam skoro 27 rokov a v jeden večer som začala krvácať. Išla som na pohotovosť a zistila som že to je MA. Mohla som ist domov, a počkať doma ale lekarka mi doporučila ostať v nemocnici, lebo vraj pri dvoch embryach moze byt krvacanie masivne. Na druhy den mi spravili kyretaz a pustili ma domov až na tretí deň. Do dnes som sa s tym s priatelom nezmierila. Velmi to boli na duši. 🥺 Viem čo prežívaš. Ale neboj sa, ešte sa podarí. Neboj, telo vie prečo to nepustilo ďalej. Aj mama ma tým utešovala- pracuje v zdravotníctve- že aj ked to je bolestive, telo spravilo, čo bolo treba. Možno keby sa to nestalo, tak by si sa trapila celý život. Drzim prsty, aby ste sa z toho čím skôr dostali, a aby sa podarilo zdravé bábätko. ❤️

@zdenka12313 ❤️

leidin
19. dec 2025

Ja som tiez niekedy mala dojem ze nieco zo mna ide take, lebo som mala hrozne bolesti a taka nejaka vacsia krvava gulicka zo mna vysla. Ale nerobila som si tehotensky test resp som ducha nepovazovala za normalny pozitivny test a prislo me ze by ma s tym kazdy len vysmial ze mi sibe ked si uvahujem nad tym ze som tehotna, plus male sebavedomie ze mne sa nic nemoze podarit tak som to brala tak ze mam vadne telo a proste mozem si za vsetko svojou zivotospravou ze som tucna, co teda podla vacsiny ludi nie som ale tak myslim ze zdravsia by som bola chudsia. Keby som predtym chodila na modry konik tak by som sa citila lepsie ked vidim ze tu kazdy tych duchov povazuje za iste tehotenstvo. Akurat ze v tej dobe som si to aj googlila a vsetko nasvedcovalo tomu ze to ma byt plna ciarka a aj v letaciku bolo napisane ze ak nie je poriadna tak tam proste dieta nie je. A ani nic o skorom case tam nebolo. Vlastne ani nikto to dieta so mnou nechcel. V podstate clovek to viac preziva ked je nanho ten tlak z okolia ze vlastne ludia o tom vedia, partner to chce, rodina sa vypytuje, kamarati znami. Ja by som o takych veciach s nikym sa nebavila lebo mi to pride dost osobne a proste nejak sa ludia citia lepsi nez ja takze nikto nikdy nechcel aby som dieta mala a nevravel mi ze by som mala mat deti.

dianka3
20. dec 2025
@tess123

@tess123 🥹🥹🥹🥹 Ďakujem ❤️ no nechcela som vás rozplakat 🥺🥹🥹