icon

Prvá Ms po kyrete

rocherre
5. feb 2019

Ahojte , otváram ďalšiu diskusiu, ak máte skúsenosti. Dnes som presne 3 tyzdne po kyretáži a začala so spinit. Mám aj krce v podbrusku, dosť silne. Nieje to skoro po troch tyzdnoch? Vsade som sa docitala, aj dr vravela, že až medzi 4 a 6 týždňom mám očakávať.

rocherre
autor
5. feb 2019

A tiež bežne pri ms používam tampony, ale niesom si istá či by som prvu ms po kyretazi nemala tampony vynechať?:(

trevis12
5. feb 2019

@rocherre ahoj ja som mala prvu ms po 10 dnoch. Ale bola som 2x cistena. Prve cistenie-o 10 dni krv, zistilo sz ze som zle. Vycistili a znovu o 10dni krv. Vsetky vysledky ok...aj to sedi na ms lebo dalsia prisla odvtedy za 28 dni

rocherre
autor
5. feb 2019

@trevis12 ďakujem, som sa zlakla, či to nebude ešte neake čistenie po kyrete, lebo dosť silne krce ma tak pred hodinou prepadli. Dr vravela, že mám prísť po prvej MS na kontrolu, tak uvidím, dúfam že všetko bude ok. Takže asi čím lepšie vyčistenie, tym skôr nastúpi ms.

mima172
7. feb 2019

@rocherre Ahoj. Ja som mala kyretáž (kvôli MA v 11tt) 27.11.2018 a 24.12.2018 prišla prvá MS s tým, že špinenie mi začínalo už 4-5 dní predtým.

rocherre
autor
7. feb 2019

@mima172 ahoj, aha, ja som myslela ze to bude iba spinenie, ale mám asi očakávať aj normálnu ms, však? Zatiaľ 3 deň len spinit.

mima172
8. feb 2019

@rocherre Ahoj 🙂 Samozrejme, to sa nedá na 100% povedať, no u mňa to tak bolo.... Mne môj lekár povedal, že prvá MS môže prísť o 3-8 týždňov... také riadne rozpätie 🙂 A ja som bola ten prípad cca 3 týždne.