Robíte si poznámky na psychoterapii?
Ahojte myslíte že si môžem vziať notes na psychoterapiu? Idem úplne prvýkrát a nechcem nič dôležité zabudnúť alebo vynechať. Bravali ste si zošit? Nevadí to terapeutke? Ďakujem
@anonym_autor Ja som nikdy nemala problem si zapamatat, co sa tam deje. Ale kazdy terapeut, ktoreho som videla, si sam robil poznamky o tom, co hovorim ja. S najvacsou pravdepodobnostou aj tvoja si bude robit a teda nebude jej vadit, ak si budes robit aj ty.
Nie, nikdy som nemala zošit, nikdy som si nič nazapisovala.
Ja som si zapísala do mobilu keď mi odporučila jedno "meditačné" video. Inak nič. Ale kľudne si vezmi, použiť ho nemusíš. Určite to nebude vadiť.
@anonym_autor ano, bez problemov. Ked potrebujem beriem si aj moje poznamky, aj dennik som uz mala so sebou. Ja som prve stretnutia vela plakala, vela veci mi unikalo a je fajn mat sa k comu vratit po par dnoch.
@anonym_autor ano, bez problemov. Ked potrebujem beriem si aj moje poznamky, aj dennik som uz mala so sebou. Ja som prve stretnutia vela plakala, vela veci mi unikalo a je fajn mat sa k comu vratit po par dnoch.
@anonym_74f962 toho sa bojím ze budem plakať ako mala holka. Ved ja neplacem vôbec skoro. Takže nahromadené takže bude co uvoľňovať
Jasne, ja chodím online a väčšinou vždy niečo zapíšem a je super sa k tomu vrátiť. A on mi skoro vždy dá aj "domácu úlohu", čiže aj to musím napísať, inak aj zabudnem, ako presne znelo zadanie.
@anonym_autor osobne som nemala, ale nemyslim si, ze s tym bude mat problem....
@anonym_74f962 toho sa bojím ze budem plakať ako mala holka. Ved ja neplacem vôbec skoro. Takže nahromadené takže bude co uvoľňovať
@anonym_autor naozaj sa neboj...je to v poriadku❤️
@anonym_autor jasné, je to v pohode. Ja si píšem aj počas, to čo mi hovorí, keď ma to zasiahne...
Ja sice nechodim k terapeutovi ale k zubarovi si spisem co chcem riesit nor.alne na papierik,takze nevidim dovod na hanbu

Jasne, ze si zapis co chces riesit. Je to dobre aj u lekara aby si sa nezabudla nieco spytat