icon

Robíte si poznámky na psychoterapii?

24. feb 2026

Ahojte myslíte že si môžem vziať notes na psychoterapiu? Idem úplne prvýkrát a nechcem nič dôležité zabudnúť alebo vynechať. Bravali ste si zošit? Nevadí to terapeutke? Ďakujem

viestta
24. feb 2026

Jasne, ze si zapis co chces riesit. Je to dobre aj u lekara aby si sa nezabudla nieco spytat

marianarem
24. feb 2026

@anonym_autor Ja som nikdy nemala problem si zapamatat, co sa tam deje. Ale kazdy terapeut, ktoreho som videla, si sam robil poznamky o tom, co hovorim ja. S najvacsou pravdepodobnostou aj tvoja si bude robit a teda nebude jej vadit, ak si budes robit aj ty.

anonym_4c9825
24. feb 2026

Nie, nikdy som nemala zošit, nikdy som si nič nazapisovala.

anonym_212f6a
24. feb 2026

Ja som si zapísala do mobilu keď mi odporučila jedno "meditačné" video. Inak nič. Ale kľudne si vezmi, použiť ho nemusíš. Určite to nebude vadiť.

anonym_74f962
24. feb 2026

@anonym_autor ano, bez problemov. Ked potrebujem beriem si aj moje poznamky, aj dennik som uz mala so sebou. Ja som prve stretnutia vela plakala, vela veci mi unikalo a je fajn mat sa k comu vratit po par dnoch.

autor
24. feb 2026
@anonym_74f962

@anonym_autor ano, bez problemov. Ked potrebujem beriem si aj moje poznamky, aj dennik som uz mala so sebou. Ja som prve stretnutia vela plakala, vela veci mi unikalo a je fajn mat sa k comu vratit po par dnoch.

@anonym_74f962 toho sa bojím ze budem plakať ako mala holka. Ved ja neplacem vôbec skoro. Takže nahromadené takže bude co uvoľňovať

anonym_7cd47e
24. feb 2026

Jasne, ja chodím online a väčšinou vždy niečo zapíšem a je super sa k tomu vrátiť. A on mi skoro vždy dá aj "domácu úlohu", čiže aj to musím napísať, inak aj zabudnem, ako presne znelo zadanie.

anonym_98e898
25. feb 2026

@anonym_autor osobne som nemala, ale nemyslim si, ze s tym bude mat problem....

anonym_98e898
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_74f962 toho sa bojím ze budem plakať ako mala holka. Ved ja neplacem vôbec skoro. Takže nahromadené takže bude co uvoľňovať

@anonym_autor naozaj sa neboj...je to v poriadku❤️

any_soj
Dnes o 15:09

@anonym_autor jasné, je to v pohode. Ja si píšem aj počas, to čo mi hovorí, keď ma to zasiahne...

eeffka
Dnes o 15:20

Ja sice nechodim k terapeutovi ale k zubarovi si spisem co chcem riesit nor.alne na papierik,takze nevidim dovod na hanbu