Rozhodnutie o tehotenstve: Čakať na lepšie podmienky?
Ahoj, len chcem poznať vás názor
S priateľom sme spolu 2 roky, ľúbime sa všetko v poriadku sem tam mala nezhoda... cez víkend som zistila ze som tehotná a on chce aby som šla na potrat ... on už jedno dieťa má 9 rocneho syna z predošlého vztahu... mame ho v striedavej starostlivosti... takže každý druhý týždeň je s nami ... zevraj sa tu nebudeme zmestiť v 2 izbovom byte, že jeho syn sa nevyspi do školy a že bude mať zlý prospech a potom ze sa do toho oboje jeho ex a môže mu ho zobrať. A ze ma veľa prsce na dome a ze to finančne nedáme... ja ale dieťatko vlastné ešte nemám a strašne som po ňom túžila a teraz keď je tu tak chce aby som si ho dala preč lebo ze ak si ho nechám tak nám zničim život aj jeho synovi ... že mám počkať 2 roky keď budeme bývať v dome a tam si môžme urobiť... chcela by som poznať aj váš názor....teda názor iných žien... nechcem o tom vravieť rodine zatiaľ lebo viem žeby ho začali nenávidieť... stále dúfam ze si to ešte rozmyslí
@evka431 ja si myslím, že ak to dieta v podstate chceš, tak tu je len jedno riešenie: nechať si ho. Ak by si mu aj urobila po vôli a išla na potrat, myslím, že by si mu to nikdy neodpustila… a vás vzťah by šiel aj tak do kytek…
"že mám počkať 2 roky keď budeme bývať v dome a tam si môžme urobiť... " 😳😳😳 no ja snáď zle vidím! Čo to je nejaký spotrebič do domácnosti že teraz si ho nemôžme dovoliť, ale v dome uz áno lebo tam sa zmestí? 😳 ja žasnem😤 skúš mu povedať nech syna vráti k ex, že teraz sa nezmestí a do nového domu už áno. Normálne ma to vytočilo😤
@evka431 bezplatne ti poradia v Poradni Alexis, odporucam. da sa aj online, resp.telefonicky alebo aj mailom
Ste spolu veľmi krátko, iba dva roky, takže ste stále zamilovaní a ty vidíš všetko cez ružového okuliare. Ak si je dieťa neplánovali, mali ste sa chrániť, máš iba 25 rokov celý život pred sebou. Dbali ste na ochranu, alebo ty si sa uz videla ako sa vydavas? Ja by som si teda dieta rozmyslela.
@evka431 ak ste dieta neplanovali, mali ste sa chranit. Mas 25 rokov, pracu. O dieta sa zvladnes postarat. Otecka roka by som ja opustila. Uz len aj by mi povedal, ze moje dieta bude budit starsie dieta🤦🏼♀️. Tak si predstav, mam aktualne babatko, ktore budi v dome moje stvorrocne dieta. A co teraz? Podla logiky tvojho muza by takto zena nemohla mat druhe dieta nikdy. Ak by ma muz posielal na potrat, uz by nebol mojim muzom. Egoista hlupy…
Mne osobne by zasvietila červená kontrolka…ak by ta mal ozaj rad hľadal by spôsob ako situáciu vyriešiť tak, aby si sa nemusela uchýliť k tak krajnému riešeniu. Riešenie existuje vždy….musi sa však chcieť. Nenadarmo sa hovorí…charakter človeka sa ukáže v krízových situáciách…a toto je jedna z nich. Opýtaj sa sama seba či toto je chlap, s ktorým chceš ďalej byt🤷♀️
Ze o tom nemám vravieť nikomu lebo že je to naše rozhodnutie ...a ja mu stále vravím ze ja to tak nechcem tak mi povie ze ci radšej prídem oňho....jikdy nebol zlý človek ale od víkendu ako keby som ho nepoznala ....bojím sa ze sama to nedám.... mam 25 rokov
@evka431 daš to.
@evka431 rozhodnutie nie je, či si dieťa nechať - to už zváž podľa svojich možností. Ale rozhodnutie je, kedy poslať takého "chlapa" do prdele. To nie je chlap do života.
V 2 ročnom vzťahu nemajú byť ani malé nezhody, chlap ťa má na saláme, tvoje decko tiež a už sa rozhodni čo s tým.
A keď sa rozhodneš tak rátaj vždy s najhoršom alternatívou typu : Budem na dieťa sama a to dieťa bude postihnuté alebo to dieťa si dám zobrať a budem to ľutovať do konca života.
Pre nic za nič, neni slobodný otec ....resp rozvedený..tuším už si prišla na to ,ze chodíš s blbcom ...dietatko aj nechaj ,to za to nemôže. Zvládneš sa postarať o svoje dieťa. Reči typu ,potom dieta bude ....nebude ...len chce dosiahnuť svoje a teba uchlacholit ..aj vtedy bude budit starsie ....detsky plac totizto pocut aj cez 4 domy ...Drz sa

Ak to dieta chces, tak zbytocne to tu riesis. Vies si predstavit, ze to dieta chces a pojdes ho dat vyskrabat? A ten ch.. ta potom opusti aj tak. Nechaj si dieta a jeho posli niekam. Este aby ty si si dala zabit dieta, lebo jeho sa nevyspi do skoly 🤦♀️. To jeho dieta je pre teba cudzie, ked sa rozidete aj tak to cudzie dieta viac neuvidis. Tvoje dieta je tvoja krv, bude ta milovat.