Samovoľný potrat v 6. týždni
Ahojte v sobotu som potratila v 5tt+5. Ráno som začala spinit bola som na pohotovosti tam mi povedali ze zatiaľ všetko vypadá dobre aj keď zatiaľ tam je len dutinka 8mm bez plodu, ale treba počkať ako sa to vyvinie. Večer som už začala silno krvácať a v noci už prišli aj kŕče a vychádzali už aj veľké krvné zrazeniny. Takže prišiel koniec😭 Ú lekára som zatiaľ nebola povedali mi ze bude stačiť ak pôjdem až keď krvácanie prestane. Tak sa chcem spýtať ako dlho ste krvacali tie co ste si prešli tým istým?
@1lucinka123 ahoj, ja som na tom rovnako, hoci mi lekar nepotvrdil tehotenstvo lebo na sone este nebolo nic vidiet ale testy boli pozitivne mala som ist na kontrolu o tyzden lenze dostala som covid a tak som nikde nebola a vlastne po tom tyzdni som zacala krvacat a krvacam uz asi 2 tyzdne a nevyzera ze by to malo skoncit. Ja som mala poslednu menstruaciu 14.januara tiez som podla vypoctov bola asi v 6 tt... Ked som volala lekarovi tiez povedal ze sa mam priat ukazat ked dokrvacqm... Tak snad to bude coskoro a bude vsetko ok... Tolko moja aktualna skusenost... Drzim palce

@1lucinka123 to je mi ľúto,viem čo prežívaš.prešla som si tým tiež a presne na Vianoce 😭
Držím palce,aby sa to čo najskôr podarilo ❤️🙏