icon

Šanca na plodnosť po druhom potrate

nepoviemsvojemeno
17. aug 2025

Ahojte som mladá mám 18 rokov , pred rokom a jedným mesiacom som bola na upt a teraz som znova 😭 velmi to boli a ano moja chyba ale prosím neobviňujte ma za to … chcem len sa spýtať aká je sanca že po druhom UPT BUDEM MÔCŤ MAŤ v budúcnosti deti ?

anonym_bc5ba3
17. aug 2025

Dúfam te nikto reálne nie je tak sprostý a toto je troll

Nie som odborník, ale myslím že druhe UPT môžeš mat až po 6tich mesiacoch

mamina7070
17. aug 2025

troll

Ako zvládnuť agresívne správanie u autistického dieťaťa?

nepoviemsvojemeno6. júl 2025

Dobrý večer mám 3 ročnú dcéru ktorej diagnostikovali autizmus (PAS) . O dcéru sa staráme s priateľom a mám dve staršie deti . Ta 3 ročná s autizmom som si všimla že ma začala bit , štípať , hrýzť ťahať za vlasy …. Idem na vás s prosbou , ako sa mám zachovať alebo čo to znamená ?

lulu19
17. aug 2025

Ja ti neodpoviem na otázku tvoju prepáč ale neodpustím si poznámku čo by iné ženy zato môcť mať dietako a ty dáš preč už druhé .🤦🤦 Dúfam že je toto len nejaký žart .

anonym_b34042
Autor odpoveď zmazal
janai1
17. aug 2025
@anonym_b34042
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_bc5ba3
@anonym_b34042 matematika je asi ťažká, že? 13 mesiacov je viac ako 6 mesiacov

olimuc
17. aug 2025

Mozes a nemusis mat problemy a deti … zalezi od lekara, ci nenastanu dalsie komplikacie … to ti dopredu nikto nezaruci/
v kazdom pripade najskor rozmyslaj a potom sexuj. Raz sa zakrok podarit nemusi a mas definitivnu antikoncepciu.

zobaka
17. aug 2025

neviem ci to je realna tema, ale vzdy je sanca, ze sa daco pokazi pri upt, priprav si peniaze a dufaj, ze ti to urobia dobre

anavixy
17. aug 2025

Nie, nebudeme ta obvinovat, si v tom uplne nevinne, chudatko.

melanta
17. aug 2025

Si tehotná, pred rokom si bola na UPT, máš 3 ročné dieťa a dve staršie. A to všetko si stihla v 18 rokoch. 👍🏻 Nuž, chcelo to v škole chodiť na matematiku, lepšie by si tie výmysly prepočítala. 🤦🏻‍♀️

really8
17. aug 2025

@nepoviemsvojemeno pri druhom ti zasiju pukanu. Ano ano viem co sa chces opytat. Dierka na cikanie ti ostane.

ivik4
17. aug 2025

Ja poznam 2 take baby a aj deti maju. Takze ano zial je mozne ze deti budes moct mat ak si zdravotne ok

nepoviemsvojemeno
autor
17. aug 2025

Nesúďte ma ja pisem sem všetko čo sa týka mojej rodiny , a čo sa týka mňa čiže ja si tu nevymyslam ja pisem pretože ma o to poprosia iný , a chcela som len vedieť že či budem môcť mať deti keď nenastanú žiadne komplikácie , velmi sa toho bojím a ja som len prosila o nejakú radu kto si tým prešiel alebo nejaký vás známy , dakujem

nepoviemsvojemeno
autor
17. aug 2025
@ivik4

Ja poznam 2 take baby a aj deti maju. Takze ano zial je mozne ze deti budes moct mat ak si zdravotne ok

@ivik4 a detičky sú zdravé ?

nepoviemsvojemeno
autor
17. aug 2025
@lulu19

Ja ti neodpoviem na otázku tvoju prepáč ale neodpustím si poznámku čo by iné ženy zato môcť mať dietako a ty dáš preč už druhé .🤦🤦 Dúfam že je toto len nejaký žart .

@lulu19 žiaľ bohu tí ktorý nechcú nasilu budú mať a tí ktorý sa snažia nemajú , krutá realita a je mi to velmi luto

nepoviemsvojemeno
autor
17. aug 2025
@olimuc

Mozes a nemusis mat problemy a deti … zalezi od lekara, ci nenastanu dalsie komplikacie … to ti dopredu nikto nezaruci/
v kazdom pripade najskor rozmyslaj a potom sexuj. Raz sa zakrok podarit nemusi a mas definitivnu antikoncepciu.

@olimuc keď som bola prvý krát nenastali žiadne a s lekárom som spokojná

bielasovicka
17. aug 2025
@anonym_b34042
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_b34042 ved píše ze bola pred rokom. To už je 2 x polrok

zobaka
17. aug 2025

podla mna tu si tym nikto nepresiel, ze by chodil kazdu chvilu na upt, stat sa stane niekedy...co uz

anonym_2d97a9
17. aug 2025

Moja kamarátka mala UPT v 17tich(rodičia vybavili) a v 18tich zasa.
V 19 otehotnela znova a má zdravé, teraz už dospelé 3jičky.
Tak ju to dobehlo, že mala mať 3 deti, tak ich má.
Teraz aj lekári majú iné techniky, lepšie nástroje ako niekedy, tak by to nemusel byť problém znova otehotnieť, treba antikoncepciu.

denkabemommy
17. aug 2025
@anonym_bc5ba3

Dúfam te nikto reálne nie je tak sprostý a toto je troll

Nie som odborník, ale myslím že druhe UPT môžeš mat až po 6tich mesiacoch

@anonym_bc5ba3 bohužiaľ jednu takú poznám, čo mala v 16tich za sebou 3 potraty 🙈, takže je to real

anonym_6d21ce
17. aug 2025

@nepoviemsvojemeno Už po prvom potrate si si mala dať antikoncepciu. Alebo nech tvoj partner používa ochranu. Si nezodpovedná. Ja byť tvojou mamou tak, ťa asi prefackam.

sszuzu8
Autor odpoveď zmazal
anonym_144933
17. aug 2025

Moja známa bola na upt 3 krát keď mala 20 22 a 24 rokov. Nechcela si pokaziť život a hľadala zabezpečeneho partnera. V 30tke ostala tehotná ale bábo sa nevyvíjalo dobre musela predčasne porodiť a zomrelo. Teraz sa zúfalo snaží znova otehotnieť..

janai1
17. aug 2025
@sszuzu8
Odpoveď bola zmazaná

@sszuzu8 si zabudla zapnúť anonyma 😂

anonym_ceea99
17. aug 2025

@nepoviemsvojemeno nebudem ťa súdiť ja som na UPT bola. Pretrhol sa kondóm, hneď som zjedla tabletku po no žiaľ nezabrala. Doma som mala neplánovane počaté ročné dieťa a veľmi zlú rodinnú a existenčnú situáciu. Som so svojím rozhodnutím stotožnená. Zachránilo mi to pravdepodobne roky trápenia, ktoré som si už pri tak zlej psychike nemohla dovoliť. Ale ty podľa všetkého si veľmi mladá už máš 3 deti ak neklameš a ideš druhýkrát na potrat. Odporúčam ti hlboko si vstúpiť do svedomia a začať uvažovať inak a poriadne sa chrániť. Na ten potrat choď, už ubehla dostatočne dlhá doba. O to či budeš môcť mať deti sa neboj, pravdepodobne áno a keby aj nie tak už 3 máš. Aj o to sa v dnešnej dobe stará ťažko. Trošku sa daj dokopy a sústreď sa namiesto plodenia detí na seba a na svoj rozvoj lebo ťa to môže škaredo dobehnúť. Želám ti aby si sa rozhodla správne či už pôjdeš či nie.

bielasovicka
17. aug 2025
@nepoviemsvojemeno

@olimuc keď som bola prvý krát nenastali žiadne a s lekárom som spokojná

@nepoviemsvojemeno ty už máš 3 deti?

anonym_15ccc2
17. aug 2025

@nepoviemsvojemeno choď co najskôr na potrat a nech ta aj vykastruju zároveň. Namaj deti preboha a radšej navštív dobrého psychiatra potrebuješ ho 😉