Skúsenosť s interrupciou v Interklinik
Skúsenosť Interupcie v interklinik ďakujem za každú
@anonym_autor Ahoj, absolvovala som to pred tyzdnom. Najskor prides na konzultaciu - potvrdia tehotenstvo, urobia vsetky vysetrenia, EKG. Ak prides v ten den nalacno vezmu ti krv a urobia rovno predoperacne. Dohodnes si termin, ja som mala tyzden na to.
Recenzie na nete a Google nie su bohvie co na tie panie doktorky ale ja musim napisat, ze obe su velke profesionalky a obe mi prisli uplne v pohode a nemala som s nimi vobec problem. Na nic sa nevypytuju, neprehovaraju, nic. Presne to som potrebovala.
Zakrok funguje tak, ze rano prides (8hodin nepijes, nejes)- nas bolo viac 5-6. Pojdes na pooperacnu izbu, dostanes pyzamo (to s tym holym zadkom 🙂 ), papuce a sietku na vlasy. Prezlecies sa. Oddychujes, cakas. Ja som po pravde zamestnavala mozog vtedy mobilom, ze som si na mobile citala knihu lebo som cakala aj 2 hodiny a by som sa zblaznila. Daju ti medzitym kanilu na infuzku. Potom postupne chodite na operacku.
Na operacku prides, sadnes na "kozu" - mala som.zavrete oci takze neviem co sa dialo. Robila som co mi tam lekari povedali (dvihnite ruku, tu sa pridrzte, dajte sa nizsie a podobne) a medzitym do teba davaju tu anestezu... jedine co som citila je divna chut v ustach (to bola ta anesteza) a uz si len pamatam prebudenie na izbe, douzivas infuzku. Cakas kym pride pre teba niekto a ides domov do hodinky po prebudeni. Nie sa coho bat 🙂
@melia7 mozem sa ta prosim ta opytat,v akom stadiu tehotenstva si bola v case predoperacnych vysetreni?musel byt na sone potvrdeny plod s akciou srdca? Lebo moja gynekologicka ma nechava vyckavat kym nebude plod s akciou srdca a az potom poda ziadost na prerusenie tehotenstva a odosle ma do nemocnice.preto aj chcem radsej riesit kliniku,ze tam urobia vsetky vysetrenia a pod.dakujem za odpoved
Ja som tam bola, a nebola som spokojná. Anesteziologicka co so mnou robila v ten den rano dotazník bola nepríjemná, a doktorka sa správala otrasne, nulova empatia, este ti vynadaju za veci za ktoré ani nemozes. A sestrička, prišla mi tam ako nová, nejaká mladá ukrajinka, tam pobehovala ako keby nevie co ma robit, a len sa spýtala nieco nejakej ďalšej doktorky/anesteziologičky a tá ju len odbila…O tej staršej doktorke čo tieto zákroky vykonáva si tam podľa mňa aj niektorí jej kolegovia myslia svoje…Na to, že sa vykonáva takýto typ zákroku mi toto spravanie pride absolutne cez čiaru. Už by som na tú kliniku vživote s ničím nešla.