Skúsenosti s mikropotratom
Ahojte mate niektora skusenosti s mikropotratom ?
ja som mala 2x
@malynostek nie sice potvrdene od dokiho, ale mala som pozitivne tehu testy a nasledne som na cca 35 DC zacala krvacat a testy uz neukazovali nic, o par dni nato som bola u gynekologa a maternica bola cista, takze predpokladam tiez ze vtedy mohlo ist o mikropotrat..
mimo toho mi lekar povedal, ze takychto tehotenstiev som mohla nedokoncit kludne aj viac krat a nemusim o tom ani vediet, maloktora zena si vsimne, ze ho vobec prekonala, teda pokial netestuje pravidelne.
holky ako to je,ked ma zena mikropotrat, ale je krvna skupina neg. a partner pozitiv? lebo normalne po MA sa picha rhega,aby sa predislo problemu pri dalsom tehu,ako je to pri tomto? ked sa vlastne nieco zacne,ale proste sa to aj hned skonci?
@dasenkabb Ahoj, ja som mala zamlknutý potrat (dvojičky) v auguste 2014 a docent z ružinovskej nemocnice mi odporúčal 3 menštruačné mesiace. prešli tri mesiace a až potom sme šli opäť naplno. A dokonca šesť týždňov po kyretáži sme mali zakázané úplne sex. začali sme normálne bez zábran až v decembri. A už sme v 20. tt.
neuponáhľaj to 🙂 Pre niečo to je dobré. Mne bolo vysvetlené, že je veľká pravdepodobnosť, že sa potrat zopakuje. Tak daj pozor. Síce žena po potrate je hneď náchylná k tehotenstvu, ale je riziko potratu, tak mi to bolo presne povedané 🙂
Tak pekne ešte oddychuj, nechaj maternicu zotaviť, bol to pre ňu veľký zásah. Všetko má svoj čas.
@dasenkabb ak si prekonala biochem. Tehotenstvo, nemusis cakat 3 mesiace, pretoze to nie je potrat, to sa len oplodnene vajicko z nejakeho dovodu neuchytilo. Na dalsi cyklus kludne mozte, aj mne to dr povedala, nie je dovod cakat. Praveze je lepsia sanca, pretoze maternica aj hormony su pripravene a telo vie, ze sa snazite o babatko. Tak som to aj citala, ze je prave vtedy najlepsi cas pocat.

@malynostek Ak myslíš biochemické tehotenstvo, ktoré skončilo skôr ako začalo, tak áno 🙂