icon

Skúsenosti s mikropotratom

malynostek
25. feb 2014

Ahojte mate niektora skusenosti s mikropotratom ?

materina_duska
25. feb 2014

@malynostek Ak myslíš biochemické tehotenstvo, ktoré skončilo skôr ako začalo, tak áno 🙂

zuzi79
25. feb 2014

ja som mala 2x

lucka1987
25. feb 2014

@malynostek nie sice potvrdene od dokiho, ale mala som pozitivne tehu testy a nasledne som na cca 35 DC zacala krvacat a testy uz neukazovali nic, o par dni nato som bola u gynekologa a maternica bola cista, takze predpokladam tiez ze vtedy mohlo ist o mikropotrat..

mimo toho mi lekar povedal, ze takychto tehotenstiev som mohla nedokoncit kludne aj viac krat a nemusim o tom ani vediet, maloktora zena si vsimne, ze ho vobec prekonala, teda pokial netestuje pravidelne.

kiki68
25. feb 2014

holky ako to je,ked ma zena mikropotrat, ale je krvna skupina neg. a partner pozitiv? lebo normalne po MA sa picha rhega,aby sa predislo problemu pri dalsom tehu,ako je to pri tomto? ked sa vlastne nieco zacne,ale proste sa to aj hned skonci?

dasenkabb
Autor odpoveď zmazal
zuzanka3381
13. apr 2015

@dasenkabb Ahoj, ja som mala zamlknutý potrat (dvojičky) v auguste 2014 a docent z ružinovskej nemocnice mi odporúčal 3 menštruačné mesiace. prešli tri mesiace a až potom sme šli opäť naplno. A dokonca šesť týždňov po kyretáži sme mali zakázané úplne sex. začali sme normálne bez zábran až v decembri. A už sme v 20. tt.
neuponáhľaj to 🙂 Pre niečo to je dobré. Mne bolo vysvetlené, že je veľká pravdepodobnosť, že sa potrat zopakuje. Tak daj pozor. Síce žena po potrate je hneď náchylná k tehotenstvu, ale je riziko potratu, tak mi to bolo presne povedané 🙂
Tak pekne ešte oddychuj, nechaj maternicu zotaviť, bol to pre ňu veľký zásah. Všetko má svoj čas.

leeenka26
2. máj 2015

@dasenkabb ak si prekonala biochem. Tehotenstvo, nemusis cakat 3 mesiace, pretoze to nie je potrat, to sa len oplodnene vajicko z nejakeho dovodu neuchytilo. Na dalsi cyklus kludne mozte, aj mne to dr povedala, nie je dovod cakat. Praveze je lepsia sanca, pretoze maternica aj hormony su pripravene a telo vie, ze sa snazite o babatko. Tak som to aj citala, ze je prave vtedy najlepsi cas pocat.

dasenkabb
Autor odpoveď zmazal