icon

Skúsenosti s otehotnením po strate bábätka

irca51
Včera o 15:09

V 20. týždni som musela podstúpiť prerušenie tehotenstva. Náš anjelik mal vážne zdravotné problémy a toto bolo bohužiaľ „najlepšie“ riešenie. Dva roky sme sa snažili o bábätko a mal to byť náš druhý chlapček.
Stále to veľmi bolí, ale chcela by som sa opýtať – podarilo sa vám po podobnej alebo rovnakej situácii znova otehotnieť?

Podľa genetiky je šanca, že by sa nám to zopakovalo, len 1–3 %, čo je asi jediné pozitívne v celej situácii. Momentálne s manželom ešte nie sme pripravení skúšať to znova, je to ešte čerstvé.

Veľmi rada by som si však prečítala príbehy iných mamičiek, ktoré si prešli niečím podobným. V mojom okolí totiž nemám nikoho, s kým by som sa o tom mohla porozprávať.

Ďakujem všetkým, ktoré sa podelia o svoju skúsenosť.

ivik4
Včera o 15:13

U mna v 18tt
Ano, podarilo sa mi znova otehotniet

anonym_182f4e
Včera o 16:05

@irca51 ahoj ja som nedávno zažila to iste potrat v 22tt , bol to uz druhy potrat : / ale teda tento tak vo vysokom štádiu… o par mesiacov sa chceme začať opäť snažit, ale strach tam bude velky tym ze mam este aj ine zdravotne problemi ktore s tym súviseli - hematologicke

anonym_4acc63
Včera o 16:10

ano , nerieš že nie,
ak prebehlo všetko bez komplikácii na dalšie otehotnenie to nema žiadny vplyv
to su len také krestanské strašenia ...
nezabududaj že psychika robi vela... k čomu dobre je trápit sa prečo niečo čo nevieš

anonym_536bc3
Včera o 16:23
@anonym_4acc63

ano , nerieš že nie,
ak prebehlo všetko bez komplikácii na dalšie otehotnenie to nema žiadny vplyv
to su len také krestanské strašenia ...
nezabududaj že psychika robi vela... k čomu dobre je trápit sa prečo niečo čo nevieš

@anonym_4acc63 co ma toto s krestanskym strasenim prosim Ta? To co je za blbost. Su zeny co po potrate nemaju problem otehotniet a su take co maju - ano, niektore potraty a ich nasledky na to vplyv maju. A to bez ohladu na to, ci sa rozhodli ukoncit zivot nenarodeneho dietata sami, alebo ci islo o spontanny potrat. Povercivost tu nema miesto. Bud sa podari, alebo nie, ak tam je nejaky problem. Drzim Ti autorka palce, ak po dietati tuzite, ze pride v pravy cas.

anonym_dbe63f
Odpoveď bola odstránená
anonym_804cd3
Včera o 16:45

@irca51 moja kamarátka musela tiez vo vyššom štádiu tehotenstva ho prerušiť. Potom sice este ra, potratila, no rýchlo na to otehotnela a dnes ma zdravého chlapčeka. Držím vam palce

anonym_4acc63
Včera o 16:54
@anonym_536bc3

@anonym_4acc63 co ma toto s krestanskym strasenim prosim Ta? To co je za blbost. Su zeny co po potrate nemaju problem otehotniet a su take co maju - ano, niektore potraty a ich nasledky na to vplyv maju. A to bez ohladu na to, ci sa rozhodli ukoncit zivot nenarodeneho dietata sami, alebo ci islo o spontanny potrat. Povercivost tu nema miesto. Bud sa podari, alebo nie, ak tam je nejaky problem. Drzim Ti autorka palce, ak po dietati tuzite, ze pride v pravy cas.

@anonym_536bc3 tak si prečitaj niektore diskusie tu , čokolvek zneužiju pre svoje presvedčenie

anonym_be39e6
Včera o 16:54
@anonym_dbe63f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_dbe63f boze pani, je mi z vas na grcanie. Skuste to povedat vlastnym detom, ked budete tuzobne ocakavat vnucata. Co sa vam stalo, ze ste tak bezcitna?

irca51
autor
Včera o 16:58
@anonym_dbe63f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_dbe63f Neprajem žiadne žene zažiť tuto situáciu ale pokiaľ ste s tým neprešli váš názor je bezpredmetný.

anonym_dbe63f
Odpoveď bola odstránená
anonym_be39e6
Včera o 17:35
@anonym_dbe63f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_dbe63f veru. Zavrite sa do pohara a sterilizujte sa. A som zvedava ci sa nehanbite v kostole kolena drat, ked ste schopna napisat taketo nieco. Myslim, ze mamicka, ktora tuzi po dietatku a pride on zo zdravotnych dovodov v takomto stadiu tehotenstva si taketo zaobchadzanie nezasluzi. To vas v kostole ucia? A to som veriaca, ale zjavne nie hovado v ludskej kozi.

sara07
Včera o 17:40
@anonym_dbe63f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_dbe63f to snád nie je ani pravda
to sa vážne nehanbite toto napisat ? nik nie je povinny žit podla vašich predstav a hodnôt
skuste si to uvedomiť konečne
ja napr som šla na trisom testy rozširene platené a hned som povedala už ked som ich pytala že ked tam niečo vyjde idem na interupciu , manžel bol tiež toho istého názoru a zvyšok sveta do toho nič nie je - rodičia vychovavaju , finanacuju nie VY
tu budete hubu a klavesnicu drat ale do hospicu alebo stacionara.DS nepachnete ako dobrovolnik

sara07
Včera o 17:41
@anonym_be39e6

@anonym_dbe63f veru. Zavrite sa do pohara a sterilizujte sa. A som zvedava ci sa nehanbite v kostole kolena drat, ked ste schopna napisat taketo nieco. Myslim, ze mamicka, ktora tuzi po dietatku a pride on zo zdravotnych dovodov v takomto stadiu tehotenstva si taketo zaobchadzanie nezasluzi. To vas v kostole ucia? A to som veriaca, ale zjavne nie hovado v ludskej kozi.

@anonym_be39e6 asi láska božia až tak daleko nezajde, tiež nechapem ...

anonym_be39e6
Včera o 18:05
@sara07

@anonym_be39e6 asi láska božia až tak daleko nezajde, tiež nechapem ...

@sara07 nemozem to ani citat😢 ubolena mama tu hlada podporu a niekto si tu pride vybijat "krestansku lasku" po svojom

elz1920
Včera o 19:14

Kamoška mala do necelého roka bábo, čiže krátko po sa im podarilo. Držím palce.