Skúsenosti so samovoľným čistením gestačného vaku bez plodu
Ahojte nemá niektorá z vás s čistením ...? Začínam krvácať nie veľmi ...už dva dni ..neviem či sa začínam čistiť alebo som dostala menštruáciu nemá niekto skúsenosť ? Čo sa do toho vyzná ..(doktor má dovolenku)
Ahoj ja som si stym prešla len ja som bola aj na podanie Misoprostolu 2x po prvej tabletke som len krvacala normalne ako pri klasickej ms.Potom na ďalšej kontrole mi dali druhú tabletku lebo prvá nezabrala v ten den som mala silnejsie krvacanie aj som sedela častejšie na wc lebo ma aj prehnalo po hodine alebo dvoch po podani tej tabletky a citila som už aj viac krče aj bolesti v krížoch ale už bolo vidno aj že sa pomaly čistím. Ale až v deň kontroly ďalšej v nemocnici pred odchodom s domu rano som sa vyčistila poriadne že vyšiel zo mňa ten vačok.
Prešla som si tým...par dni som splnila, mierne krvacanie, asi po 4 dňoch poriadne bolesti a kontrakcie...trvalo to cca 3 hodiny, kým telo vypudilo gestacny vak...potom 2 hodiny poriadne krvacanie...ked trochu ustalo išla som na sono
@rachel36a presne aj ja to mam takto dnes je druhy den ..ked krvacam mierne ,,,myslite ze sa to zacne ? ..horsie a horsie aby to slo von ...
@rachel36a presne aj ja to mam takto dnes je druhy den ..ked krvacam mierne ,,,myslite ze sa to zacne ? ..horsie a horsie aby to slo von ...
@marta_93 ano, ak uz mierne krvacas, tak to casom rozbehne. Nik ti nepovie kedy, tak bud pripravena. Oddychuj, priprav si uteraky, vlozky, termofor, lieky na bolest ak mas,...
A menzes nedostanes, musis sa najprv vycistit, teraz nemozes mat menstruaciu.
@marta_93 ano, ak uz mierne krvacas, tak to casom rozbehne. Nik ti nepovie kedy, tak bud pripravena. Oddychuj, priprav si uteraky, vlozky, termofor, lieky na bolest ak mas,...
A menzes nedostanes, musis sa najprv vycistit, teraz nemozes mat menstruaciu.
@veselo_neveselo ako viete že to už môže nastať hocikedy ??
@veselo_neveselo ako viete že to už môže nastať hocikedy ??
@marta_93 Ked uz krvacas, tak uz to bude na spadnutie. Neviem, co chces pocut.
@marta_93 Ked uz krvacas, tak uz to bude na spadnutie. Neviem, co chces pocut.
@veselo_neveselo môžem sa spýtať aj vy ste to zažila ?
Prešla som si tým...par dni som splnila, mierne krvacanie, asi po 4 dňoch poriadne bolesti a kontrakcie...trvalo to cca 3 hodiny, kým telo vypudilo gestacny vak...potom 2 hodiny poriadne krvacanie...ked trochu ustalo išla som na sono
@rachel36a môžem sa spýtať nemáte foto gestacneho vaku ?
@rachel36a mozem sa spytat po tom samocisteni vam kontrolovali aj hcg ??
Ahoj ja som si stym prešla len ja som bola aj na podanie Misoprostolu 2x po prvej tabletke som len krvacala normalne ako pri klasickej ms.Potom na ďalšej kontrole mi dali druhú tabletku lebo prvá nezabrala v ten den som mala silnejsie krvacanie aj som sedela častejšie na wc lebo ma aj prehnalo po hodine alebo dvoch po podani tej tabletky a citila som už aj viac krče aj bolesti v krížoch ale už bolo vidno aj že sa pomaly čistím. Ale až v deň kontroly ďalšej v nemocnici pred odchodom s domu rano som sa vyčistila poriadne že vyšiel zo mňa ten vačok.
@dadus841 mozem sa spytat aj ten hcg? Vm kontrolovali ci vam kleslo ..
@marta_93 mne kontrolovali ich kým nekleslo pod 5, trvalo to cca od dvoch týždňov po mesiac, mám za sebou 3MA
@sense sama ste sa vycistili ? ..ja som bola na prvom sone uz som v maternici nemala nic ked som este sa cistila a v tedy mi brali hcg bll este pozitivny..a teraz som sla uz na kontrolu ked som nekrvacala bola som po cisteni a vzali mi zase krv ci to kleslo cakam na vysledky ..ale mk povedl ked to neklesne pojdem do nemocnice ..neviete co by mi tam robili ?/..cistili ma kedze mam cistu maternicu nechapem tomu ...
@marta_93 ano, kontrplovalo mi kým neklesne pod 5...aj keď mi robili kyret, aj keď som sa cítila sama
@rachel36a a ked by nekleslo doktor vam nepovedal ze aky postup by bol? Nerozumiem sa do toho ked je maternica cista a hcg nestupa potom.preco posielava do nemocnice ??...neviete mi poradit , , , ,
@rachel36a a ked by nekleslo doktor vam nepovedal ze aky postup by bol? Nerozumiem sa do toho ked je maternica cista a hcg nestupa potom.preco posielava do nemocnice ??...neviete mi poradit , , , ,
@marta_93 skontroluje sa, ak neklesá tak sa robí kyret...mne raz hcg stále stupalo, maternica prázdna, urobili mi laparoskopiu ze MMT, aj tak nič nenašli, tak ma chceli poslať do BA na onkológiu ze asi hormonálny nador...našťastie po 12 týždňoch mi kleslo...uzavreté sko MMT kde sa plod nenašiel, vodumrel a sam sa vstrebal
@marta_93 skontroluje sa, ak neklesá tak sa robí kyret...mne raz hcg stále stupalo, maternica prázdna, urobili mi laparoskopiu ze MMT, aj tak nič nenašli, tak ma chceli poslať do BA na onkológiu ze asi hormonálny nador...našťastie po 12 týždňoch mi kleslo...uzavreté sko MMT kde sa plod nenašiel, vodumrel a sam sa vstrebal
@rachel36a a mozem sa spytat coto je MMT? Ja som mala potrat len s prazdnym gestacnym vakom...