icon

Šok z potratu v 14tt

15. feb 2021

Ahojte, pred tyzdnom som potratila v 14tt. Jeden den bilo srdiecko, ale v noci som zacala krvacat, vysla zo mna krvna zrazenina velkosti dlane a ked som utekala k dr, ten mi povedal, ze uz potracam a rychlo ma poslal na kyretaz. Ked som tam prisla, prezliekla som sa a rychlo ma poslali na wc a tam zo mna nieco vypadlo. Najskor som si myslela, ze dalsia krvna zrazenina, len som videla nieco od krvi, ale cela som bola uplakana a v soku, ze sme o babatko prisli, ze som splachla a potom som precitla, ci to nebolo babatko :( hned som utekala za sestrickami, ze zo mna mozno to babatko vypadlo do wc, tak sa ma spytali, ci to tam je a ja som im povedala ,ze som to splachla, tak ze nevadi, asi videli ako sa trasiem. Tak ma hned brali na sono a videli, ze uz v sebe babatko nemam, len maly kusok z neho ostal :( Teraz si spatne vycitam, ze som nase vytuzene babatko splachla do wc. S manzelom sme sa este o tom nerozpravali, nemame silu sa o tom obaja rozpravat, len placeme, ale ja si to velmi si to vycitam :( nemozem preto spavat, velmi ma to mrzi :(

Strana
z2
andreal1
16. feb 2021

Je mi to luto. Ale nevycitaj si to. Malo to tak byt tak sa tak stalo.
Ako pises v komente. Nie plod by ti nedovolili pochovat lebo to bol pre nich stale iba plod.. Skoncil by v biologickom odpade. Je to skarede no jw to tak. S tymto sa netrap.
Napad so stromom je krasny a prajem vela sil

luci_ba
18. feb 2021

tak ako napisala blondie... keby z teba vyberu bábätko, bolo by to ešte nehumannejsie ako takto.. držím ti palce nech ta bolesť nie je taká veľká, buď silná 🙏

harvanovasimona
18. júl 2021

Ahoj vysvetlím ti ako som prežívala ja potraty... Prvý ten začal sám v 8 týždni videla som aj bublinu fakt bolo malé... A som rada ze som babo videla.... Druhý bol okolo 15 týždňa šla som na kontrolu k lekárovy pýtala som sa ho ci je normálne že mám ccca 2 týždne zimnicu a neviem sa zohriať....okk ukaz sa mi... Doktor vyplašeny a už ja detto.. No zlatko budeš musieť ísť na vyškrab/kyretaž..... Vieš čo poviem ti neviem sa z tým vyrovnať stále... Pre mňa kyretaž je násilné vytiahnutie plodu... Plod to roztrha..... A radšej nech to je takto ako to je... Babenko bolo mŕtve... Ak ti to pomôže zapaľ sviečku pomodli sa za jeho dušičku... Neber to zle stalo sa to ty za to nemôžeš....

Strana
z2