icon

Som tehotná a opustil ma partner. Tvrdí, že ma už nemiluje

hodiny22
9. jún 2020

Ahojte, som tehotná, a priateľ ma práve teraz opustil. Stále mi tvrdí že ma už nemiluje, a vraví mi že aby som si našla niekoho iného. Ja ho mám veľmi rada , a chýba mi. A hlavne v takejto situácii Mali sme krásny vzťah do teraz, stará sa o mňa, len teraz je to na bode mrazu. Ja doma plačem, kvôli tomu čo mi píše. A že je taký aký je. Nebývame spolu, on pracuje v zahraničí, a ja som doma pri rodičoch. No chceli sme kúpiť byť. Takže chcem vedieť, ženy ktoré ste to mali podobné a také isté. Vrátil sa ku vám a je normálny? Či už po pôrode alebo počas tehotenstva. Podotýkam, že jeho povaha je zložitá, je tvrdohlavý, a ako to on tvrdí tak aj zlý. Tiež nechcem zostať sama s dieťaťom, to som si mohla život zariadiť trošku inak

Strana
z2
lavender273
15. jún 2020

@hodiny22 a to mu este ty chces zase volat ci nezmenil nazor? Hrdost? Nic?

katuska74
16. jún 2020

No a? Nech Páli do p... e taky chlap ti je na hovno nie

verkaveverka
25. jún 2020

Mizogyni, čo nenavidia zeny, si hľadajú zeny presne ako ty. Bez sebaucty. Najprv oblbuju, potom rýchlo spravia decko/á a potom začnú bud s tyranim alebo neposielaju vyzivne, aby ta uvrhli do chudoby a odkázali na to, aby si sa vkuse niekomu pre peniaze musela ponižovať. Posli ho do piče a decko od takého kkta by som tiež nechcela ale isto si ho dala vziať. Nedodrb si život, nerob zo seba ďalšiu sluzku a otrokynu nejakého jebnuteho chlapa.

katuska74
25. jún 2020

@hodiny22 vyser sa na neho láska sa nedá vynútiť keď ta už nechce a ty máš dieťa platiť ti musí

mantilka
11. júl 2020

@hodiny22 Keď ti to povedal,, že ťa nemiluje tak sotva zmení o pár dní názor. Ja som síce tehotná nebola, ale rozchodmi som si prešla a niekedy je žena naivne zamilovaná. Žiaľ vo štvrtok to nebude iné. Test sa z babatka je mnoho žien, ktoré nevedia otehotnieť alebo vynosiť. Dieťa je požehnanie a možno cez to dieťa stretneš zodpovednejšieho muza, ktorý sa bude chcieť o teba aj o dieťatko postarať. Určite by som riešila výživné, nezlahcuj mu situáciu a seba finančne nezaťažuj. Keď sa k dieťaťu neprizná bude musieť podstúpiť testy otcovstva. Nie si jediná, ktorá takto dopadla a žiaden vzťah to nikdy nemá isté. Pri výbere ďalšieho partnera buď viac obozretne a bez záväzkov t.j. manželstva nesúhlas s možnosťou otehotnenia, lebo potom by bola situácia ovela komplikovanejšia

tncka
11. júl 2020

@hodiny22 obavam sa ze on sa netesil,ked sa takto zachoval. Ak nechces to babo,stale mas cas to zmenit,ci? Aby si si mohla zivot zaradit inak ako pises

lussyl5
11. júl 2020

Joj staršia debata,ale @hodiny22 nehnevaj sa,si normálna?!Trepať sa tehotná za chlapom 170 km po nociach?! Opustil ťa tehotnú to by ti malo stačiť na to aby ti došlo že si natrafila na idiota.Inak zváž jednu vec,možno by bolo dobré aj pohovoriť s právnikom,ak ho uvedieš v rodnom liste,prípadne budeš súdne vymáhať výživné a testy otcovstva,či neriskuješ že ti ho bude chcieť vziať?Prípade aby ho nechcel do striedavej starostlivosti?On je podľa všetkého ohreblo,keby len o ňho išlo z neho výživné možno vytiahneš, ale svokra vyzerá byť divná tiež tak aby mu nenahučala do hlavy dačo.Prípadne či by sa to nedalo najskôr ošetriť aby ti dal aj výživné,ale aby bolo zaručené že malé bude vždy v tvojej starostlivosti.

sidon
10. dec 2023

@hodiny22 ako ste dopadli s partnerom?

Strana
z2