icon

Som tehotná alebo musím ísť na kyretáž

simiii24
28. júl 2021

Ahojte. Chcela som sa spýtať či niektorá z vas nemá takúto skúsenosť….
Pred mesiacom som potratila bola som tesne v 6tt v ten deň mi brali krv mala som hcg len 83 na další deň bol hladina 23 a potom 21….. išla som teraz po mesiaci na kontrolu či je všetko v poriadku či mám hladinu hcg na 0. Doktorka sa mi na další deň ozvala s tým že hcg mám na 75. A hovorila mi že je možné že mi tam ostalo niečo mŕtve a budem musieť ísť do nemocnice na kyretaz ak ta hladina neklesne na 0. O dva týždne má objednala na kontrolu…. Len mi prebehla taká myšlienka či nemôžem byt druhýkrát tehotná pretože mi príde divne že som mala hladinu hcg 21 a začala som veľmi krvácať po tom potrate takze si myslím že som sa musela dobre vyčistiť a žeby mi po mesiaci to stúplo na 75 mi príde veľmi divne. Čo si o tom prosím myslite?

Strana
z5
danielaaa212
10. sep 2021

@simiii24 ako sa drzite? 😍🙋‍♀️

simiii24
autor
10. sep 2021

@danielaaa212 nuž bohužiaľ v nedeľu som začala trochu krvácať išla som hneď na pohotovosť a tam mi zistili že srdiečko prestalo bit a zastavil sa rast plodu lebo už som mala byt v 10tt a plod mal veľkosť 7tt…. Ani si neviete predstaviť tu bolesť čo som v tom momente cítila keď mi to doktor oznámil…. V pondelok som išla na zákrok…. Stále rozmýšľam v čom sa stala chyba a že prečo ja ale asi to tak malo byt a bohužiaľ už s tým nič nespravím…. A uvedomila som si jednu dôležitú vec keď sa má pýtali či sa liečim na nejaké ochorenie a či som teda zdravá a povedala som že áno som zdravá a ked som ležala na izbe a rozmýšľala som nad tým že prečo sa mi to zas stalo tak mi prišli na myseľ tie slova že áno som zdravá a moj život ide ďalej a dám si vyšetriť krv či nemám problém so zrazanlivostou a ideme sa o pol roka pokúšať ďalej až kým sa nepodarí lebo ja sa nikdy nevzdám a môžem ďakovať Bohu že nemusím ležať v nemocnici kvôli rakovine alebo inej chorobe a že naozaj si môžem život naplno užívať bez žiadnych obmedzení a v podstate som mladá mám 22 rokov za dva mesiace 23 a ešte mi netikaju biologické hodinky… áno veľmi túžim po rodine už od malička som milovala deti a deti zas mna. Nikdy som nebola stavaná na diskotéky a párty lebo mna takéto veci nebavia… Rodina je moj sen ktorý si chcem splniť a verím že raz sa mi moj sen naplní…. Takze baby ak ste potratili xkrat alebo sa vam nedarí otehotnieť tak naozaj to nikdy nevzdávajte a choďte si za tým čo chcete a po čom túžite lebo sny sa plnia. Niektoré ženy majú hneď svoje malé zázraky a zas niektoré si musia na svoje vytúžene detičky počkaj dlhšie ale potom nám to bude o to viac vzácnejšie.

danielaaa212
10. sep 2021

@simiii24 to ma velmi mrzi... velmi velmi som myslela na vas aj na babatko,pretoze ozaj to bolo velmi zazracne . Je to urcite tazke, neviem sa do toho vcitit... ale prezivala som to s kamaratkou a viem,ze je to neuveritelne tazke. Budem silno drzat palce. Myslim,ze to beriete presne tak,ako by som to asi aj ja....urcite si treba poplakat, posmutit... stale uz budete mama anjelikov... ale myslim,ze treba verit a pokusit sa znova neskor. Budem velmi rada...ak sa podari, a budete mama krasneho dietatka, v co verim... ak by ste sa ozvali. Velmi by som sa s Vami tesila. Drzte sa. A davajte na seba pozor. ❤

simiii24
autor
10. sep 2021

@danielaaa212 ďakujem veľmi pekne naozaj si úžasná osoba 🤗😍

cackler
23. sep 2021

@simiii24 je mi to ľúto, maličký anjelik bude stále pri Vás. On si Vás totiž vybral hneď na začiatku a chcel takúto skúsenosť prežiť s Vami... My ženy musíme byť silné za každých okolností... Mňa veľmi osud vyskúšal počas minulého roka. Prišla som o 5ročného synčeka - tragicky, o 38ročného brata, i o maličkého 10TT anjelika. Momentálne som 29TT a teším sa (ale veľmi potichučky), že to snáď dopadne dobre. V každej situácii mi pomohli len modlitby a pozitívne myslenie. Držím Vám palce a prajem všetko len dobré...!

maryah
23. sep 2021

@cackler jemine 😭😭😭 Prajem všetko len to najlepšie a držím palce ✊✊✊

simiii24
autor
24. sep 2021

@cackler fuha tak to si má teraz dorazila 🙈🙈🙈 ani si neviem predstaviť tu bolesť ktorou si si musela prejsť a podľa mna určite ešte stále prechádzaš 🙈🙈🙈 veľmi mi je to ľúto a musí to byt veľmi ťažké…. Ale som rada že čakáš ďalšie bábätko a držím vam palce….🍀

radicova12345
25. sep 2021

@alison11 ahoj. Pridávam sa a ja k téme. Ja som mala tiež. Tehotenstvo. Ale mala som mimo maternice.

alison11
26. sep 2021

@radicova12345 To mi je ľúto :/

cackler
13. máj 2022

Dievčence moje, zdravím po dlhšej dobe.... Trebalo mi nejaký čas na zahojenie ďalšej rany - moje životné tragédie nekončia... Moja krásna dcérka Julinka sa narodila mŕtva. 😢

simiii24
autor
13. máj 2022

@cackler jejda tak toto ma neskutočne mrzí 🙈😭 ani neviem čo mám na toto povedať je to hrozná tragédia 😔😔 neviem si ani len predstaviť ako sa musíte cítiť 🙈 nechápem prečo vás osud takto stále skúša verila som že všetko bude v poriadku a budete mať svoje šťastie pri sebe 😔😔 prečo sa deju takéto veci na svete 😔😔 prajem úprimnú sústrasť a veľa síl 🖤 držte sa ❤️

Strana
z5