Stačí jeden deň PN pri medikamentosnej interrupcii?
Prosim vás chystám sa v utorok na UPT medikamentozne. Bude mi stačiť jeden sickday alebo si mám dať radšej vypísať pn na viac dni?
no to az taka sranda nie je, urcite pn aspon tyzden, krvacanie, psychika a potom uvidis ako sa budes citit
to nikto nevie, niekto ma krče, niekto nič , ako normálny menzes , každa to zvlada inak
porad sa s lekárom a uvidíš vlastne prvých 24 hod ..
Záleží aj akú máš prácu... ale 2 dni by som si nechala určite
Akoze jeden den potratis a na druhy pojdes do prace? Tak to asi nie. Nemaju sa nahodou tabletky uzivat s 24h odstupom? Mas to pozistovane? Okrem toho by si mala ist aj na kontrolu, ci si sa uplne vycistila, to by si tam asi tiez mala zaratat. Urcite si daj vypisat PNku od gynekologa, ved ju ukoncis kedy budes chciet..
@anonym_autor nemusis byt doma tyzden. Ak sa budes citit dobre, par dni moze stacit. Ale zalezi dost aj aku pracu vykonavas
Pardon, blbo som to napísala respektíve nenapisala som presne ako robím. Mam byt v práci v stredu čo si dám ten sickday, potom štvrtok piatok mám voľno normálne naplánované podľa rozpisu a idem až sobota nedeľa 12ky a pondelok utorok 8h. Je to ľahká práca, cez víkend si môžem aj sadnúť. Takže vlastne tri dni budem mať kľud.
radsej pn a kedykolvek ukoncis, mne pichli injekciu na rychlejsie docistenie a mala som kontrakcie ako pri porode, potom zdlhave krvacanie, z toho migreny, bolo horuco ako teraz, bola som doma skoro dva tyzdne a bola by som aj dlhsie, keby ma nenahanali v praci
@anonym_autor ahoj. Ako si to zvládla? Ja len zo zvedavosti že medikamentózne upt? Na Slovensku?
@anonym_autor ahoj. Ako si to zvládla? Ja len zo zvedavosti že medikamentózne upt? Na Slovensku?
@any_soj ahoj nakoniec som to zvládla celkom fajn. Prvé dva dni boli nepríjemne ale v podstate ta bolesť je porovnateľná s menštruačnou takže stačil teplý obklad a Ibalgin a magnezko. Nakoniec žiadna pn nebola treba ale v práci som sedela. Šéfke som vysvetlila ze bud budem sedieť alebo si beriem pn tak si môže vybrať 😂 Inak žijem a pracujem u susedov v Česku. Ale keby aj žijem na Slovensku a musim riešiť takúto situáciu, idem radšej do zahraničia na tabletku než aby som musela zbytočne riešiť kyretaz a rozhodne by som to odporučila každému kto ma tu možnosť. Ale teda verím tomu, ze už nikdy nebudem musieť nič podobne podstupovať.
Ahojte. Známa by chcela postupiť UPT a chcela by to čo naskôr kedže je 10tt. Máte niekto skúsenosť nejakou klinikov kde by sa to dalo vyriešiť do 7 dni ? . Sukromna Levice nevyhovuje podla recenzii a do BL nechcem isť.
Ahojte. Známa by chcela postupiť UPT a chcela by to čo naskôr kedže je 10tt. Máte niekto skúsenosť nejakou klinikov kde by sa to dalo vyriešiť do 7 dni ? . Sukromna Levice nevyhovuje podla recenzii a do BL nechcem isť.
@d920 ja som v stredu prišla za gynekológom a v stredu o týždeň som už bola "spravená", v Lv .
@d920 v Šaci v KE velmi rychlo jednaju
@d920 ahoj chcem sa spytat kde sa znama nakoniec objednala a ci bola spokojna
@d920 ahoj chcem sa spytat kde sa znama nakoniec objednala a ci bola spokojna
@dominika2019 Ahoj. Vravela, že áno. Že nebol problém s dátumom.

@anonym_autor však sa opýtaj lekára