Strácam nádej, že sa nám poštastí dieťatko
Ahojte, s manzelom sa nam uz vyse pol roka nedari otehotniet, splodit babatko. V zivote by ma nenapadlo, ze aj mna sa bude tento problem tykat. Nerobievaˇ si ovulcne testy. Mestruaciu mavam viac menej pravidelnu - ak meska obcas, tak 3-4 dni. Z tych neuspechov som na nervy, pytam sa sama seba, preco prave ja... milukeme sa z lasky, vzdy na ostro, nie len pocas ovulacie. Povedali sme si, ze ked sa rok nebude darit, zacneme to riesit aj s lekarmi. Ale aby som presla k veci - pocula som a citala som o INOFOLICU, ktory chcem skusit... najdu sa medzi Vami take, ktorym to realne pomohlo? Vravim si, ze nemam co stratit. Dnes som opat ostala sklamana, znechutena z menstruacie. Az teraz chapem tie nestastne zeny.
@topasitta co je pcos?
@alex_zalez my sme sa snažili 7 rokov, teraz to vyzerá tak, že sa podarilo. Zmenia som doktora a ten mi dal vitamin D a za 2 mesiace sa podarilo
@floren Blahozelam! To je skvele! Drzim palce
@alex_zalez Ďakujem, som len v 9 tt, tak hádam bude všetko dobré
Neviem kolko mate rokov ale pol roka neni este nic. Nam prve trvalo takmer rok.. kym si neni v psychickej pohode a si zrutena z kazdej menstruacie tak ani nepocitaj s tym, ze sa vam podari tak rychlo😕 dolezite je byt v pohode, nesledovat sa a uzivat si zivot. A z pripravkov skus aloe vera na precistenie, mne 2x pomohlo😉 drzim palce
Pocuj. Keď mas cyklus ok, tak by som si nedavala chémiu.
Môže ti to aj cyklus rozhadzat.
Ja som mala 60 dňové cykly, čiže mne to napr odporucali.
Keď tak si kúp femibion, ten sa uziva aj pred planovanym otehotnenim. Muzovi vitamin E a tuším A alebo D. Vygoogli si, čo je dobré na spermie.
A nemusíte čakať rok na základné vysetrenia.
Kľudne moze ist muz na spermiogram.
Jeho toto vyšetrenie isto boliet nebude 😆
Ale väčšina ľudí sa len zdepta.
Moj muz mal zle výsledky a aj tak som do mesiaca od vysledkov otehotnela prirodzene.
Chce to len cas
@alex_zalez pol roka je bežný čas, nič sa nedeje. Aj keď viem, že je to na nervy, ak to hneď nevyjde. Namiesto liekov užívaj kyselinu listovú a choďte na dovolenku.
My sme manželia 5 rokov a za tú dobu som momentálne 4 x tehotná, máme 2 deti a 3 dieťa je na ceste s tým že to druhé má dnes pol roka. Mám veľmi zlý cyklus a napriek tomu sa nám darí až mám strach že už ďalšie tehotenstvo po tomto nechcem, aspoň určite nie pár rokov. A to sme mali problém po prvom dieťati že sa nedarilo.
zásada Č. 1 - prestaň myslieť na tehotenstvo 😉
@alex_zalez syndrom polycystickych vajecnikov.
@alex_zalez po roku si obehaj vsetky vysetrenia - gyn- horm.profil,folikulometriu, laparoskopicku diagnostiku, endokrino, hemato, reprodukcnu imunologiu, muz urologiu a spermiogram halosperm. Psychika je sice mocna, ale raz ked je nejaky fyziologicky problem, psychika ho nevyriesi ☺ vela uspechov zelam
mne sa s mm nedarilo rok, uz nas dr posielala na vysetrenia, mali sme terminy zajednane. A prisli 3 oslavy, a po nich sme nepotrebovali uz ziadne vysetrenia. uplne som vypla, nemyslela na dieta, a zadarilo sa.
@alex_zalez ahoj a neskusala si inu formu?Kamarat robi v Topolcanoch akupunkturu a pomaha zenam otehotniet ma tam fotky mamiciek a deticiek ktorym pomohol po velmi dlhom snazeni .ma aj dobre ohlasy vola sa to Gnostikcentrum
Ono pol roka sa teba môže síce zdať moc, no ja by som povedala, že to vôbec ešte netreba brať tragicky, takže hlávku hore
@alex_zalez
My skúšame skoro dva roky. Na tvojom mieste počkám ešte zo tri mesiace, zatiaľ si nasaď dáku kyselinu listovú, príp. femibion. Inofolic ti naozaj môže rozhádzať cyklus a ak ovuluješ pravidelne tak ti bude možno aj zbytočný. Daj si dáke základné vitamíny a počkajte ešte zo tri mesiace. Ak sa nezadarí, navštív svojho gynekológa nech ti spraví aspoň základ - hormonálny profil z krvi , nech kukne foliky sonom a manžela by som poslala na spermiogram. Ste v tom dvaja, chyba môže byť aj na jeho strane tak nech ide aj on. Podľa výsledkov potom postupovať ďalej 🙂 každopádne verím že čoskoro sa vám podarí 🙂
Mne infolic odporucila lekarka lebo ovulacne testy neak neukazovali nic ( tie pruzkove) snazili sme sa v priblizny den..a nic. Doktorka ma strasila ze mozno vajicka nedozrievaju atd. Nakoniec ma zachranila kamoska ktora mala fakt problem otehotniet. Odporucila mi iny druh ovulacneho testu... a ten konecne nieco ukazal- v uplne iny den .... prtner bol zrovna mimo tak som mu hned volala ze konecne viem KEDY..... maly sa podaril na druhy den....
Poviem ti moj pribeh v skr. My sme sa snazili uz o druhe asi rok. A to uz som aj ja skusala Inofollic.Po dobrati neceleho 3 balika som otehotnela. Ale je pravda ze som bola zakazdym troska sklamana ked som dostala menstruaciu. Ale v tom obdobi brania sme sli aj na dovolenku. Asi som aj vypla a bolo super. Vyplatilo sa!! Podla mna aj vdaka inofolicu.
Pri oboch nam trvalo cca 7 mesiacov,kym som otehptnela.
Ahoj mne pomohla vcelia materska kasicka da sa kupit v lekarni susena, vitamin e, Q10 s biotinom toto som uzivala cca 3-4mes, stale nic. Tak som zacala k tomu pit alchymelk.caj prvych 14dni cyklu a hned na dalsi cyklus sa podarilo aj napriek prognozam lek.a nepodar.ivf vsetci mi tvrdili ze mam nekvalit.vajicka a mam sancu iba s darovanymi ☺... mm mal uplne zly spermiogr.tak uzival vitt e, Q10, a zinok velmi Vela ho obsahuju para orechy.. drzim palce a posli muza na spermiogram ☺
Ahoj, pol roka nie je taká dlhá doba, aj keď sa to zdá.... My nemáme žiaden zdrav. problém a trvalo nám to cez 6m pri oboch. Akurát čím menej sme tlačili na pílu tým to prv prišlo. Samozrejme že ak sa fakt dlho nedarí treba ísť k lekárovi. Prajem veľa šťastia pri snažení.
@kulumulu123 mne v marci tvrdili, že nemám ten mesiac ovulaciu a už som v 9tt
Pol roka je este mali,kolko matevrokov?
ahoj..mne napriklad Inofolic pomohol otehotniet uz 2x...zial vzdy to skoncilo neuspechom, ale to kvoli inemu problemu...ale skratka vzdy ked som brala infoolic 2 mesiace po sebe, 2x denne, tak ten druhy mesiac som zostala tehotna..
ešte ti poradím čistý Myo-inozitol - nie je to ani drahé - objednáš ci to cez net - (ja to teraz beriem na doporučenie endokrinologičky, na štítnu žľazu, ale vravela mi, že je to "zázrak" aj pre ženy, čo aj 10 rokov nemohli otehotnieť a po tomto hneď..( najnovšie lekárske endokr. konferencie to publikovali) + by som si nasadila kyselinu listovú..😉
Oprava selen obsahuju para orechy plus zinok v tbl ponahlala som sa ked som to pisala

@alex_zalez nie si sama 😉 inofolic je vhodny pri pcos.