Test pred kyretážou
Ahojte zienky. Doktor mi oznamil, ze zajtra musim ist na kyret kvoli MA. Vraj mam prist rano, nalacno, ale nepovedal, ci aj s testom, alebo ma otestuju tam. Neviete ako to je?
@jaruska_12 kyret nemá súvis s dĺžkou snaženia sa po ňom. Bola som na kyrete a otehotnela som po 3 mesiacoch.... Autorka, Ak dieťa 2 týždne nežije je vyčkávacia metóda riskantna a žena si môže privodiť ťažké infekcie maternice. Žiaľ, kyretaz je potrebné riešenie. Netreba čakať. Žena po MA a kyretazi v 10tt môže byť tehotná prakticky hneď na ďalší mesiac. Ak chceš dieťatko pochovať, je nutné si to v nemocnici písomne vyžiadať. Je mi ľúto tvojej straty.
Dievcata. Dakujem vam za nazory, ale otazka bola polozena inak. Citanie tychto prispevkov nie je pre mna v momentalnej situacii najlahsie. Dakujem za pochopenie. 😢
Mne robili test priamo v nemocnici . Najskôr antigenovy a potom PCR . A tiež mi povedali že treba ns kyret , aby som nedostala zapal 🤯🤯 po týždni som bola úplne fit aj psychicky aj fyzicky .

ja som po oboch kyretazi otehotnela na supu. Takze to asi zalezi od mnohych faktorov. Pritom pri prvom MA som takmer prirodzene vykrvacala, kedy ma urgentne cistili bez akejkolvek anestezy, lebo nestihali - bolest horsia ako pri porode..... takze priroda je sice fajn a sama som jej fanda, ale lekarov tu nemame na paradu.