Túžba po dieťati s podviazanými vaječníkmi: Čo robiť?
Dobrý deň.Chcem sa spýtať,mam 4 sekcie ,a podviazane vaj.,Posledná sekcia 10rokou dozadu.
Túžim mat dieťatko.,vie mi niekto poradiť, dakujem
@rurutiax ste zlata,ďakujem..
@dorotka1234 Respektíve ci je tu niekto taky rada by som si popísala.,
@dorotka1234 dalsie tehotenstvo po 4.sekciach asi nebude rozumna volba.
Po 4 sekciach tehotenstvo. To aj v UK, kde to lekari nic nezakazu, tak Tu by boli velmi proti. Zazila som, ako porodnik po 4 sekcii prisla k mamicke a hovorim jej: no more babies.
@simsalabim dakujem
Je to daleko od sekcie, takze CAR
To, ze je posledna sekcia tolko rokov, nikomu nic nepovie- nikto z nas nevie, co a ako ti rezali, ake problemy si (ne)mala a ako sa ti (ne)hojila rana. U niekoho je jedno dieta sekciou vela, u niekeho aj 8 v pohode. Cize najprv konzultacia smer gynekolog a potom ak, tak centrum asistovanej reprodukcie.
@dorotka1234
ja ti nechcem brat nadej, neviem kolko mas rokov. No jedna znama toto riesila po dvoch sekciach a podviazanych vaječníkov, tiez s dlhym odstupom. Bola dobre po 40tke a nepodarilo sa ani v car. Tebe prajem aby si bola stastna.
@svetlonos ahoj mam 38 rokov,.,
@vevesh dakujem.,Mala som v poriatku po všetko. 🙂ale je toho na dlhšie písať., Ďakujem za radu
@domini2709 to naozaj ,ale nemáte podviazane vajecniky
Adopcia.
@kiki68 ako?
@dorotka1234 centrum asistovanej rep
@domini2709 veľmi pekne dakujem
@dorotka1234
tak di toho 😀 Ja mam teda obavy z piberty ake intenzivne sa snazim na to nemysliet 😁. Mam 40 a 2 deti do 3,5 roka. Dufam, ze prezijeme vsetci vdibrom zdravi, bez nervou a zachovame si pekne vztahy 🙂.
Veľké riziko prasknutia maternice.
@dorotka1234 poznám zienku ktorá má pat sekcií mne napríklad už pri druhej povedali že nedoporučujú ďalšiu ,neviem oplatí sa riskovať? Čo bude s detickami ktoré už sú?osobne by som do toho nešla a určite si nechcela citat takéto komentáre 🙂 naozaj by som to najskôr riadne zvážila kvôli zdraviu neviem či je take vyšetrenie kde by bolo možné pozrieť maternicu a zrasty a čo to urobí keď v nej bude znova bábätko

@dorotka1234 Centrum asistovanej reprodukcie