Užívanie Xanaxu a žiaľ
Dobrý večer prajem,
Včera mi bojové plemeno rotvajler zabil môjho milovaného havina (pomeranian) kusol ho tak ze až čreva vyšli von a už sa ho nedalo zachrániť 😭😭😭
Strašne to bolí 😭 slate tomu neviem uveriť a pripustiť si to... nemohla som ani spať dnes ďalší deň preplakany a neviem si vôbec pomôcť.
Dala som si xanax ale ani ten mi nepomáha. Bojím sa dat si viac dala som si iba jednu ale vôbec som sa neuklidnila. Viete mi niekdo poradiť z užívaním?
@daili vies napisala si,ze si schopna vrazdit,preto vas slova,ak by sa daco stalo mozes mat aj ty problem.jemu to urobilo zviera,ty sa verejne vyjadrujes o vrazde.keby si mu ty zabila psa tak by si bola co za cloveka? Tvojmu bolo ublizene,tak ty by si dokazala urobit rovnaku vec zvieratu? To potom mas aky k nim vstah?
@elaela23 môj mu nijako neublížil aby ho on usmrtil. Určite 3kg pes pôjde do takého hovada. Navyše je to rotvajler ktorý vie napadnúť aj svojho pána. Pozri na internete koľko rotvalerov pozabíjalo ľudí, ja už môjho nevrátim ale taky pes by nemal čo chodiť po ulici zober si ze by im utiekol zo dvora a zabil by dieťa alebo človeka? Mam vzťah k zvieratám až moc veľký ale nebudem sa tu rozlutostovat nad takým rizikovým plemenom ktoré je schopné z ničoho nič zautocit!
@elaela23 pozri sa na to z pohľadu toho ze rotvajler to ma v povahe, viem ze sú aj iné plemena ale o rotvalerovy sa to aj píše ze ten dostane nejaký skrat a môže aj bezdôvodne na majiteľa zautocit. Tu ide o to, že naozaj môže ísť majiteľ s nim po ulici opäť a už to nemusí byť pes ale dieťa alebo kľudne aj dospelý človek. Co som sa ohľadne tohoto všetkého informovala na rôznych štátnych oblastiach.
Všetci hovorili ze majiteľ si ma zabezpečiť psa tak aby neohrozil cudzí majetok (v tomto prípade majetok bol cudzí)
Keď ho nevie udržať na vodzke tak mal nosiť aj nahubok. Co mu majiteľ ne zaobstaral 💁♀️ a ze majiteľ by mal byť potrestaný tiež lebo on je za psa zodpovedný a ze v takýchto prípadoch takého rizikového psa by mali utratiť. Viem je to smutné ale môže sa stať že ten pes to spraví niekomu aj druhý x
Poradit Ti neviem ake lieky pomozu, ale je mi luto ze prezivas zial...
@daili och,to mi je luto velmi,tiez sme prisli o clena rodiny ☹ nie tak davno. Stale placem a este je to sj moja vina ciastocne ☹ casom preboli trosku,teraz plac kolko treba. A potom som zla ked na forum do inej temy napisem ze clovek ma mat vedomosti nejake o psovi skor ako si ho zaobstara. Rotvajler sa tam nezjavil a neutocil len tak. Psa si treba aj vychovat ked uz ho chcem mat,a duplom taketo opachy. Och,normalne mi slzy vybehli z tvojej straty ☹
@daili No moment, moja zlatá- váž slová.. Je nezdravé takto sa upnúť na psa. Mám rada psov, mali sme krásneho 13 ročného Rockyho, ktorý tiež zomrel, mal nádor.. Ty nemáš priateľa, rodinu, kamarátky, že si sa tak chorobne upla na psa??? Ty máš asi hlbší problém ako len ten pes. Skús zájsť radčej k psychologičke ako brať nezmyselne lieky..
Bože môj- vraj vraždiť...
Inak s tebou súhlasím ,že si ho mal zabezpečiť majiteľ, toho psa..Volaj ho na zodpovednosť, aby to nezostalo nepostrestané...
@daili pes nieje vec ries to,nejedz xanax je to najhorsi liek, daj si cajik bylinkovy naozaj nejedz to, viem ze to boli ja som po strate mojho tei dni nevedela stat na nohah a vyslovene som sa plazila po dome ako mi bolo, silne magnezium naozaj naozaj velmi mega vela magnezia ti pomoze a iba novy pes, utulok je plny aj malych psov budu ti velmi vdacny a budu ta velmi milovat
Tak ja mam 3 pomeranianov a nepacilo by sa mi to ani nahodou. Kde mal ten pes kosik vobec ??? Preco sa utrhol majitelovi ??? Preco s nim teda chodi po ulici, ked ho nezvlada ? Viem, psika ti to nenahradi, ale fin.nahradu skody by som pozadovala urcite ! Pretoze nie je to lacny pes.
@charliee1980 ved práve toto riešim dokonca toto sa stalo v zahraničí de je povinná karanténa a každý majiteľ psa si ma venčiť pred svojím domom on nie ze ani nebýval vedľa ale ani totiž na tej ulici! Keby dodržiaval nariadenia tak by sa toto vôbec nemuselo stať. Najhoršie je ze ani policajti nič na to nepovedali ani na tu karanténu... Teraz to všetko riešim cez veľvyslanectvo keď si neviem poradiť inak... Proste ja to tak nenechám viem ze mi ho už nevráti nič ani peniaze mi ho nenahradia... Ale keď nemá majiteľ mat s toho absolútne nič tak aspoň nech doplatí za škodu ktorú jeho pes spôsobil keďže on si psa nevedel zaobstarať tak aby sa nikomu nič nestalo...
@daili Drzim palce, nech sa to podari 🙏 Mna by to velmi nahnevalo! Ten pes stoji tolko penazi, ze len tak by som to nenechala.
@tinapa predstav si ze mam priateľa aj rodinu aj kamarátky... Lenže pes premna není pes ale súčasť rodiny.. Ja odmalička vyrastám pri psoch a mam k nim moc dobrý vzťah.. A ty nemôžeš ma súdiť tvoj psík mal nádor tiež by som to brala inak keby môj zomrie na zdravotné problémy alebo na starobu v tedy si človek povie ze ho to aspoň neboli a netrápy sa a je mu už tam hore lepšie... Lenže takto tragicky keď ma zomrieť mladý psík tak to Oto viac boli... A áno VRAŽDILA by som v mojom prípade. Ty si nebola nikdy v situácii keď ti spôsobil niekdo niečo takéto a nikdo s tým nič nerobil ešte majiteľ toho psa robil ako keby sa nič nestalo... Alebo nebodaj by si ho vychvalila aj policajtov aký dobrý pristup mali?
@charliee1980 nech tu útočí namna kto chce jak chce, vidím ze ty ma chápeš premna on nebol vec ale moja súčasť... A budem to riešiť môj pes si nezaslúžil takúto smrť zbytočnú... A už vôbec nie aby som to takto nechala to neopustím aby on jediný doplatil na to a zamietli sa to pod koberec.. Ja trvám na tom aby zvíťazila spravodlivosť a nech aj majiteľ doplatí na svoje chyby...
@maya_zilina veľká bolesť to je...
@daili Ja- čo sa týka jednania policajtov a to, že je to od toho majiteľa psa nezodpovedné a máš ho brať na zodpovednosť, s tebou plne súhlasím... Ale- toto sú silné slová od teba.. Nemôžeš len tak vyhlasovať pod rúškom anonymity na nete (tiež nie úplne) že by si vraždila. Áno? Skutočne pôjdeš na neho s nožom, či puškou? Tak ja dúfam, že je to od teba len také ako keď sa povie "ja by som ťa zabila", pritom to človek nemyslí vážne, doslova..
Mne zomrel jeden náš psík v náručí, zrazilo ho auto, nedalo sa mu pomôcť.. Dodýchal mi na rukách.. Nie som necitlivá.. Ak chceš niečo skutočne zmeniť na prístupe policajtov a toho človeka, nahlás ichj postoj a správanie na vyššie miesta..obráť sa na ich šéfov, na organizácie ohľadom práv zvierat, na tv, nech odvysielajú reportáž, akí sú niektorí majitelia psov neohľaduplní a sebeckí voči druhým, urob mu hanbu- napíš do miestnych novín alebo sťažuj sa kompetentným, starostovi, poslancom... ALE, nevyhlasuj, že by si vraždila.. M?ne sa to napáči jednoducho..
@daili foto?
@satanpovstane12 aká foto?

@daili je mi luto co sa ti stalo,ale vaz slova.ak rozhodujes v hneve,mozes este lutovat.