icon

V 39. týždni som porodila mŕtvu dcérku. Kedy môžem otehotnieť?

radusqa20
23. nov 2015

Dobrý deň prosím vás o radu ak máte niektorá skúsenosti. V 39tt som porodila mŕtvu dcérku je to ešte čerstvé bolo to pred týždňom s priatelom by sme chceli druhé bábätko máte niektorá skúsenosti s otehotnením po šestonedelí a s tehotenstvom po takejto strate. Budem vďačna za každú radu, odpoveď

Strana
z10
radusqa20
autor
10. feb 2017

@cikitka123 napisem IP

hmmm71
1. jún 2021

Ahojte, je to uz sice starsia tema, ale skusim. Stalo sa mi to, co vam..Len by som chcela teraz pocut/citat, ze vsetky, ktorym sa to stalo, bolo uz dalsie tehotenstvo uspesne a dockali ste sa babatiek.

mk22
1. jún 2021

@hmmm71 je mi ľúto tvojej straty.
Ak chceš napíš mi ip

macko35
1. jún 2021

@hmmm71 áno bolo už úspešné a mám za sebou po porodení mrtvej dcérky 4 úspešné tehotenstva

beatasvecova
1. jún 2021

@radusqa20 tiež viem ako sa cítiš. Mne sa prihodilo to čo tebe síce pred 11rokmi ale pri spomienke na to sa mi tisnú slzy do očí aj teraz 🥺 Našťastie mám dcérku a Haničke chodíme zapaľovať sviečky.Neviem aké slová útechy ale viem, že si silná žena, určite všetko zvládneš.Veľmi držím palce nech sa Vám podarí bábo.

hmmm71
2. jún 2021

@macko35 Velmi ma tesi toto citat, dakujem

macko35
2. jún 2021

@hmmm71 bbboli to síce 3 sekcie a ukončené mesiac skôr,ale sme zdraví

evinqua
2. jún 2021

@hmmm71 ja mam za sebou uspesne 1 tehotwnstvo, syn sa narodil 25 mesiacov po mrtvej dcerke, porod bol v 37tt, pretoze sa mi zopakovala tazka preeklampsia, ale tentoraz to uz dieta zvladlo, dalsie tehotenstvo uz neplanujem

livuskalili
26. jún 2021

Dobrý deň možete mi poradyť ? 18.112020.Narodylo sa mi28tt mrtvé dieťa pričinou bolo Vnutro maternicivé udusenie :( Teraz som tehotna zistila som to le pred 3dňami .Ešte som nebola any u ginekológa bojím sa aby sa to nezopakovalo :(

leeenka26
30. jún 2021

@livuskalili a preco nastalo vnutromaternicove udusenie? AJ to nejako odovodnili? Taketo veci sa zial stavaju. Je to velmi smutne, ale ak si zdrava a doktori neurcili ziadnu anomaliu alebo iny problem, tak je velmi velka sanca, ze sa to opakovat nebude. Ja som mala napr. predcasny porod v 26.tt a dalsie dieta a aj to dalsie som porodila v termine. Cize vsetko je len o nahode, hlupej nahode.

livuskalili
1. júl 2021

@leeenka26 Vraj si to bábätko pritlačilo samo .
A viac nič samé to nevedia ohodnotiť ,prečo a ako ale keď to nevedia lekári tak čo mame povedať mi čo sa nám to stalo ? Vraj niesom prvá any posledná žena čo sa stalo .

leeenka26
9. júl 2021

@livuskalili tak potom vidis. Tvoja strata ma veľmi mrzí, ale žiaľ v medicíne sa takéto prípady občas stanú a neovplyvní to nikto. Tentokrát to dopadne rovnako a veľmi ti to pomôže po psychickej stránke sa naučiť s tým žiť, keď budeš mat ďalšie dieťa. Co sa stalo už nezmeníš. Dovoľ si plakať a smútiť, treba si cez to prejsť, aby ta to potom nezvalcovalo.

leeenka26
9. júl 2021

@livuskalili pardon, tentokrát do dopadne dobre som chcela napísať.

folgaria22
12. júl 2021

@livuskalili hlavne pokoj. Nasa dcera zomrela 3 dni pred terminom, pricina neznama. Nemyslim, ze sa s tym da vyrovnat, uz je to 5 rokov a tento rok som to ani nedopocitala… mame druhe dieta, syna, ten mi dava zabrat. No, ale mne velmi pomohli navstevy psychologicky a radim to aj vam, kym mate ako-tak cas. Spracujte svoju traumu a upracte si ju. My sme skusili techniku s pohybmi oci, je to zazrak a pomohlo to, samozrejme, je to komplexne, ale naozaj odporucam stretnutie s odbornikom, aby ste rozumeli, co sa vo vas dialo a deje a neprenasali strach na nove babatko, ale si ho vedeli uzit. Drzte sa a verim, ze to dopadne dobre.

Strana
z10