Zamĺknutý potrat
Ahojte zajtra idem na zákrok, ako ste to zvládli,čo čakať? Pustili vás ešte v ten deň domov alebo nie? Ďakujem
Niesla som to dosť ťažko, celý čas čo som tam bola tak som preplakala a ešte ďalšie mesiace trvalo kým som to prijala 😕
Vacsinou to robia rano,trva to chvilku..presla som si tym 2x,vzdy po zakroku po prebrati skontrolovali,ked bolo vsetko ok tak na obed pustili domov..zvladli sme to doma aj s manzelom,trosku sme si poplakali ale viac sme to neriesili..mame doma malu dcerku ktora nas potrebuje,a nemozem si dovolit zostat v depresiach..povedali sme si,ze ak nebolo zdrave,ze to tak malo proste byt,a ze sa budeme dalej pokusat...drzim palce,prajem vela zdravia
Je mi to ľúto.
Ja som mala zákrok o 11stej a o 14,30 ma pustili domov. Bolo mi veľmi ťažko, keďže som mala takmer 39 a žiadnu záruku, či sa mi ešte podarí otehotnieť. Utesovala som sa tým, že to tak proste malo byť a že je to lepšie zlo, ako keby bolo dieťa postihnuté a prišla by som oň pri resp po pôrode 🙄 keďže na interrupciu by som ísť nedokázala.
Po 2 mesiacoch som otehotnela opäť a môj zázrak má už pomaly 4 mesiace.
Ahoj,ja som mala kyret v marci 2020
Rano o 8.00 a o 16.00 ma pustili domov
Nezufaj...plakala som aj pred zakrokom a aj dlho po nom
Podarilo sa nam to znovu,rok na to
Teraz som v 35.tt
Treba zistit pricinu potratu
U mna to bol primarny trombofilny stav,ktory mi zostili
Od zaciatku tehotenstva si picham fraxiparin kazdy den
Ale oplati sa
Mysli pozitivne a hlavu hore
Drzim palce❤
@susie2101 ahoj, ďakujem za odpoveď a chcem sa opýtať ako vám zistili príčinu potratu ? Bude to vedieť gynekológ, ako vám to zistili z krvných testov ?

Ahoj je mi ľúto čo sa ti stalo ja som to zažila už dvakrát.... Záleží kedy ideš na príjem či ráno alebo neskôr, keď som bola ráno o cca 9tej mi robili zákrok o 14tej som išla domov ale druhýkrát som prišla už s krvácaním o 12tej zákrok bol o 19tej a išla som domov druhý deň na obed