icon

Zamĺknutý potrat

23. nov 2021

Ahojte zajtra idem na zákrok, ako ste to zvládli,čo čakať? Pustili vás ešte v ten deň domov alebo nie? Ďakujem

merien259
23. nov 2021

Ahoj je mi ľúto čo sa ti stalo ja som to zažila už dvakrát.... Záleží kedy ideš na príjem či ráno alebo neskôr, keď som bola ráno o cca 9tej mi robili zákrok o 14tej som išla domov ale druhýkrát som prišla už s krvácaním o 12tej zákrok bol o 19tej a išla som domov druhý deň na obed

merien259
23. nov 2021

Niesla som to dosť ťažko, celý čas čo som tam bola tak som preplakala a ešte ďalšie mesiace trvalo kým som to prijala 😕

simona92101
23. nov 2021

Vacsinou to robia rano,trva to chvilku..presla som si tym 2x,vzdy po zakroku po prebrati skontrolovali,ked bolo vsetko ok tak na obed pustili domov..zvladli sme to doma aj s manzelom,trosku sme si poplakali ale viac sme to neriesili..mame doma malu dcerku ktora nas potrebuje,a nemozem si dovolit zostat v depresiach..povedali sme si,ze ak nebolo zdrave,ze to tak malo proste byt,a ze sa budeme dalej pokusat...drzim palce,prajem vela zdravia

jaga18
23. nov 2021

Je mi to ľúto.
Ja som mala zákrok o 11stej a o 14,30 ma pustili domov. Bolo mi veľmi ťažko, keďže som mala takmer 39 a žiadnu záruku, či sa mi ešte podarí otehotnieť. Utesovala som sa tým, že to tak proste malo byť a že je to lepšie zlo, ako keby bolo dieťa postihnuté a prišla by som oň pri resp po pôrode 🙄 keďže na interrupciu by som ísť nedokázala.
Po 2 mesiacoch som otehotnela opäť a môj zázrak má už pomaly 4 mesiace.

vierkainka
Autor odpoveď zmazal
susie2101
30. nov 2021

Ahoj,ja som mala kyret v marci 2020
Rano o 8.00 a o 16.00 ma pustili domov
Nezufaj...plakala som aj pred zakrokom a aj dlho po nom
Podarilo sa nam to znovu,rok na to
Teraz som v 35.tt
Treba zistit pricinu potratu
U mna to bol primarny trombofilny stav,ktory mi zostili
Od zaciatku tehotenstva si picham fraxiparin kazdy den
Ale oplati sa
Mysli pozitivne a hlavu hore
Drzim palce❤

autor
1. dec 2021

@susie2101 ahoj, ďakujem za odpoveď a chcem sa opýtať ako vám zistili príčinu potratu ? Bude to vedieť gynekológ, ako vám to zistili z krvných testov ?