Zlatokop

zrzka696
29. nov 2017

Ahojte.Co by ste povedali na chlapa ktoremu ste uz mnoho odpustili,tolerujete jeho pohlad na svet aj ked je diametralne odlisny od toho vasho s vedomim ze nikoho netreba menit a byt s nim je predsa moja volba nik ma nenuti takze stazovat sa nema zmysel.
Byva u mna rok a neprispieva vobec na domacnost-financne.Narodilo sa nam dietatko a slubov bolo kopec ako sa o nas postara.Presli 2mesiace ktore mal tahat on a do dnesneho dna som nevidela od neho ani euro.Je dobrovolne nezamestnany a spokojny a vysmiaty ze ziaden problem.Taham vsetko sama a uvedomujem si ze nastupom na rodicak to cele padne na hubu-nezvladnem to....Poslat ho prec je jedina moznost ale nedokazem to urobit.Zmena v jeho vnimani reality a zavazkov je zrejme nemenna.Stve ma vsak ze som do nasho vztahu vela investovala a vidim,citim ze k zmene sa nedostanem.Ma niektora podobnu skusenost?

lavieenrose
29. nov 2017

mam taku ze ked som zistila ze chlap sa neda zmenit a stale pije aj ked nema stale sa nechce odmamickovat..stale je ziarlivy...stale nechce zavazky ze od takeho utiect co najdalej a nie dufat ze raz ho osvieti

obsadenemeno
29. nov 2017

@zrzka696 na takeho chlapa by som nepovedala nic. Ale na teba - to by bolo aj na dva romany. To ale ty nechces pocut, ze?

monca1977
29. nov 2017

áno.ja som malá presne takú skúsenosť,rovnaky partner.vydrzala som to dosť dlho.ziadna zmena,tak keď mal malý rok a pol poslala dom ho preč.a je mi lepšie.

maickamf
29. nov 2017

@zrzka696 úprimne sa Ti čudujem, prečo si s ním... rýchlo si urob poriadky, i keď už je asi neskoro a máte spoločné záväzky. A bábätku niečo kúpi aspoň? je fajn byť nezávislá, ale živiť takpovediac darmožráča...ale kto si čo navarí, aj si zje., prajem Ti veľa šťastia

cichlida
29. nov 2017

@zrzka696 no co na to povedat . .ze je totalny trulo...a to nikdy nepracoval, nikomu z rodiny to neni divne? A preco ho nedokazes poslat prec? Nebodaj aby male nebolo bez otca 😀 alebo ho napriek tomu milujes? Lebo ja by som v tomto pripade dala na rozum a dala jasnu stopku...alebo ultimatum

dagaz
29. nov 2017

@zrzka696 jednej veci nerozumiem. Naco s takym chlapom este aj dieta?

lilyianka
29. nov 2017

@zrzka696 takuto situaciu som nezazila, ale netolerovala by som chlapa, ktory by sedel doma na riti a nemal by pracu...hlavne ked mate male babatko!! Jemu to ako nevadi? Ze je prizivnik, a ze sa financne na nicom nepidiela? Snad vie, ze ak nastupis na RD tak uz bude penazi malo...vie to? Vie, ze by si mal hladat pracu a zacat sa starat o vas? Boze ake vie to....ved to by mala byt samozrejmost!!

zuzu1886
29. nov 2017

Ahoj, mam podobnu skusenost, rozviedla som sa, byvala som s dvoma detmi v podnajme, nasla som si priatela, ktory chcel byvat s nami, pravdaze som suhlasila, zalubena, budeme spolu, no povedal mi nejak medzi recou ze ma nemoze podporovat, ze ma otca 70rocneho, ze musi jeho podporovat, vtedy som suhlasila. No po case uz toho bolo viacej, kontroloval moje vydavky, kazal mi menej prat, nechodili sme takmer nikam...po case som zistila kde je problem...gambloval a obcas uzil drogy...po dva a pol roku kedy sa to opakovalo som pochopila ze sa to nezmeni pokial on nebude chciet. Odbornu pomoc odmietol, rozisli sme sa. Tolko moja skusenost. Nemali sme vsak spolu dieta tak to moje rozhodovanie bolo relativne lahsie.

zrzka696
autor
29. nov 2017

Na mna?Kludne daj co sa do mna zmesti.Urobila som chybu uz ked som mu odpustila ze ma obral o 10 000€ .Viem to.Neviem preco som dopustila aby v tom pokracoval.Je neuveritelne kam zena,clovek, dokaze zajst v mene lasky.Napisala som to sem zrejme len preto aby som si ulavila lebo priznat to realne by bolo pre mna hanebne.Fuuu noooo asi mi este vela zien nalozi...

cichlida
29. nov 2017

@lilyianka alebo nech ide pracovat ona a on nech je s malym doma...teda ked ho nevie poslat prec🙄

cichlida
29. nov 2017

@zrzka696 pytam sa este raz rodina , znami, priatelia jeho, tvoji...nikomu to nieje cudne? Nikto tuto temu nenacal?

lavieenrose
29. nov 2017

@zrzka696 ty mas teda dobreho" hada na prsiach" este dnes vecer mu pobal kufre a nech leti do p...

zrzka696
autor
29. nov 2017

A preco s takym dieta?Vtedy bol paradoxne iny,staral sa a bolo mi s nim dobre.Vsetko sa zmenilo ako som zostala tehotna.A nie nemam problem ho opustit koli tomu aby mala mala otca,nim bude vzdy,ale skor preto,ze ho uprimne milujem.A ano rozum mi kaze poslat ho prec....

lavieenrose
29. nov 2017

@zrzka696 a ked si napises pre a proti co ti z toho vychadza ze preco ho milujes ? koli jeho peknym ociam ?

zrzka696
autor
29. nov 2017

Jeho rodina ho ma za boha.Nik na neho neda dopustit a nik neriesi aky je.

zrzka696
autor
29. nov 2017

Pozri milujem ho a je vela proti bezpochyb.Mozno mam len obavu ostat sama?A do roboty nechcem ist pokial to nebude nevyhnutne.Mojou zrejme hlupou predstavou bolo ze si po 17rokoch u skolstva oddychnem aspon 2r.Tvrdili mi 10r.ze nemozem mat deti a stal sa "zazrak" a mala je mojim vsetkym.Obetovala som kopec rokov "cudzim" detom a teraz chcem byt s tym mojim....

lavieenrose
29. nov 2017

@zrzka696 vies kazdy je strojcom vlatneho stastia a vzdy je lepsie sa vratit z kratsej cesty...aby si o par rokov z tej lasky neskoncila s holou ritou...ked ta uz stihol obrat o 10 tis...nie je to jediny chlap na svete a po svete ich beha mnoho takych co by ti davali vela nielen brali..

ukulela
29. nov 2017

@zrzka696 jemu? jemu by som nepovedala nic, pobalila veci, vymenila zamok, tebe? prepac- ze si krava. to nema s uprimnou laskou nic ale zhola nic spolocne, skor strach byt sama. tot vsjo. baba, spamataj sa, po skonceni materskej budes mat problem uzivit seba a dieta, nie to este debila, co si ani na stravu neda, zadarmo sa sprchuje, predpokladam, ze mu peries, varis atd - nehovoriac o tom, ze na dieta asi nemas tiez nic.
rodina jeho? to fakt nevidia, ze je nezamestnany a trt makovy zaraba? osrat aj ich.

h2
29. nov 2017

@zrzka696 A prečo by si ho mala posielať preč? Pošli ho radšej do roboty!

obsadenemeno
29. nov 2017

@zrzka696 laska? Prosim ta, co take milujes na chlapovi, co nema na to, aby vlastne bol tym chlapom v pravom slova zmysle? Co vala gule cely den a nedokaze sa postarat o partnerku a dieta? Co je na nom take sexi, ze nevies povedat dost? Co z neho robi pana uzasneho?

Ty nemilujes jeho. Ty milujes svoju predstavu o nom.

ukulela
29. nov 2017

... a len dodam, investuj svoje tazko usetrene zarobene peniaze radsej len do tvojho dietata, ako aj do chuja, co sa nevie o seba postarat ... resp sorry, on sa postrat vie, ako pijavica si nasiel vhodny objekt, na ktory sa nacucol.

zrzka696
autor
29. nov 2017

Krava som to som vedela uz predtym ako som sem napisala.Sama som bola dokazem sa o seba postarat ale problem je ked ostanem na rodicaku.Nikdy som nikoho nepotrebovala.1000x som sa ho pytala.ci to zvladne sam.Vzdy bol frajer ze v pohode...Problem je v tom ze byva u mna a platit za nieco co neni jeho mu nevonia...A o jeho rodine pomlcim-nema zmysel a moja to nevie-tajim trapili by sa.Som si vedoma svojho rozhodnutia takze ich nezatazujem...

lavieenrose
29. nov 2017

@zrzka696 ak mas hypo budis tu nech ty ale najom a ostetne fifty fifty elektriku vodu strava prach na pranie vsetko pouziva

obsadenemeno
29. nov 2017

@zrzka696 no tak potom trp, mlc a trap sa....a potom sa jedneho dna zobudis a uvedomis si, ze si premrhala najlepsie roky s chlapom, co je mentalne decko.
Ja by som mu povedala, ze ak neplati, nech sa odstahuje. Ze radsej vezmes studentku do podnajmu, kedze coskoro z rodicaku nevyzijes.

A este jedna vec - pises, ze ho milujes. Ale miluje aj on teba? Ci je s tebou iba preto, ze sa postaras, poplatis a ma sa ako prasa v zite? Bojoval by za teba a tvoju lasku, keby si ho vyhodila? Alebo by sa prisal na nejaku inu zufalku?

euie
29. nov 2017

Podla toho, ako si napisala uvodny prispevok aj dalsie komentare, posobis ako velmi rozumna zena. Podla mna sama citis, ktorym smerom je pre teba aj babo najlepsie ist. Drzim palce.

oslo1
29. nov 2017

Nie, nemam podobnu skusenost, ja som si dala vysoko latku, ked som si vyberala zivotneho partnera.
Ale s podobnym typkom som mala presne dve rande. Na druhom rande mi vysypal jeho neskutočne dlhy a snival o tom, ako si dame zubne kefky do jedneho poharika.
Samozrejme, ze vsetko by som cvakala ja, on by sa viezol na mojom chrbte. Tretie rande uz nebolo.
Nemakala som vo svojej mladosti tazke nadcasy, aby som potom vydrziavala darmozraca.
No co ti povedat dievka? Ako hovorim mojim kolegom a priatelom: 'kto si nakakuska do postele, bude v hovnach spat.'
Chcela si si oddychnut od deti, teraz mas jedno, resp parazita doma.
Ked je taky God, tak by som si isla pytat prachy od jeho rodicov. Jeho by som vyrazila. Nemam rada parazitov, vyzieracov a lenivcov, ktori na mne parazituju len preto, lebo ja som sikovna s nieco som v zivote dokazala.

ukulela
29. nov 2017

@zrzka696 bojis sa byt sama v zmysle citovo sama. preto ho pri sebe tolerujes, ale predsa radsej prazdnu postel, ako prazdne brucho, alebo to, ze by moje dieta malo kvoli debilovi stradat.
mas usppory? ako to poriesis na rodicaku? si uc na ZS, ci MS?
... a hlavne ho vykopni. nevonia mu platit za to, co nie je jeho? ved je to jeho dieta. a hlavne byva zadarmo, nech sa paci - pal do svojho, dieta pridi pozriet, stretneme sa na sude o vyzivnom, ende slus finito.

0silvia0
29. nov 2017

@zrzka696 treba dať pánovi úžasnému termín od ktorého začne pracovať a prispievať do domácnosti. Ak pán úžasný termín nedodrží, treba ho zbaliť a poslať mamičke nech sa o neho stará ona.
Teraz nedokážeš riešiť veci rázne, ale ono to príde časom, aj zle ti bude z takého darmožráča a sama zo seba budeš znechutená, že si toto tolerovala tak dlho.

zrzka696
autor
29. nov 2017

Krasne,presne takto to citim ako si napisala.A mam vystudovane 1-4 teda ZS.Ultimat som mu dala uz moc.Nuz viem co mam robit,zrejme som to len potrebovala dat zo seba vonku aby sa mi ulavilo.Ono priznat vlastne zlyhanie je velmi tazke.Dakujem Vam velmi pekne za komentare...

zuzans258
29. nov 2017

@zrzka696 na jednej strane Ťa chápem, ideš s ním mať bábo a človeka neprestaneš milovať zo dňa na deň....Lenže pravda je aj to, že Tvoj chlap je povaľač...asi by som mu dala ultimátum....jednoducho by som mu povedala, že ho ľúbim, ale takto to ďalej nejde, že potrebuješ chlapa a nie chlapca....a nechávaš to na ňom, bud si nájde prácu a začne sa správať ako muž a otec...alebo radšej budeš bez neho, lebo ty potrebuješ oporu a nie niekoho kto Ťa len zráža dole..drž sa

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre