icon

Zomrel mi synček. Veríte v reinkarnáciu?

22tanulka
29. apr 2015

zomrela mi moja lasonka ukludnuje ma len myslienka ze sa znova vrati a potom si ho polubkam...mamicky co ste mali podobny osud ako ste prezivali takuto stratu?tiez vas napadali myslienky ze sa vrati v zdravom telicku? ake boli pocity pri dalsom tehotenstve a po porode??? ja mam stale pocit ze sa vrati a dokonca myslim na dvojicky....

pirir
2. máj 2015

@mandarinkadarinka Potrat v 7. mesiaci tehotenstva nie je náhodný. Niečo vážne sa muselo stať.

pirir
2. máj 2015

@kitty88 Prečo sa pýtaš tam, kde ti neprichádzajú odpovede?

petra7777
2. máj 2015

@pirir Už len to, že ten "niekto" (údajne tam hore) DOPUSTIL, že nevinné detičky umierajú.... čo nikdy nikomu neublížili.....tak sa na to pozri aj z tej strany, ak už niekto obhajuje "toho tam hore", že aký je spravodlivý 😢

pirir
2. máj 2015

@petra7777 Chceš povedať že vy tam dole ste úplné nič a nerozhodujete o ničom?

22tanulka
autor
2. máj 2015

@pirir prosim ta opusti tuto diskusiu.... toto co tu pises nema hlavu ani pätu,len sa tu do vsetkych pustas....

kitty88
2. máj 2015

@pirir na margo toho rozhodovania - nie, ja sama som sa nerozhodla, ze moje dieta bude mat nador a zomrie! Keby som sa mohla ovplyvnit, urcite by som ho nenechala zomriet! Kto alebo co riadi nas zivot, netusim, ale su veci, ktore my ludia ovplyvnit nedokazeme...

leeenka26
2. máj 2015

@22tanulka uvazujes a premyslas uplne ako matka co prisla o dieta. Mne moj syncek zomrel predcasne v 26.tt. Zil 2 mesiace v nemocnici. Zomrel 5.5.2011 a 5.5.2012 sa mi narodil dalsi syncek. Nebola to planovana sekcia, ale normalne prisli kontrakcie, odtiekla plodovka a narodil sa. Vela krat som ho v nom videla. Aj som sa tym casto ukludnovala. Je to zrejme prirodzeny proces, kedze prist o svoje dieta sa zvladnut normalne ani neda. To pochopi len ten, co to zazil, aka je to neznesitelna a kruta bolest. Neviem ci sa reinkarnoval, casom som sa s osudom ako tak naucila zit a Samka beriem ako Samka a Filipka ako Filipka. Ale obcas este premyslam preco prave tento datum... 😉
Keby si si potrebovala popisat, vyliat srdce, opytat sa cokolvek, napis IP.

petra7777
2. máj 2015

@pirir Určite nedokážem ovplyvniť to, že sa mi narodí dieťatko a umrie na nejakú stupídnu chorobu...tak tu láskavo netliachaj nezmysly, ďakujem ☹ A keby ťa úplnou náhodou napadlo tu napísať, že to bol "boží plán", tak ti vskutku tresnem po papuli !

andrej001
2. máj 2015

@pirir manzelka nepotratila ale cakali sme dvojicky a jedno z nich zial este v tele matky zomrelo.... ak to neprezijes tak to nepochopis... co na tom ze to pise chlap? chlap nema srdce? nema city? Myslis si ze ma to dodnes neboli??? Prosim ta prestan sa navazat do vsetkych, a pokial chces v tomto pokracovat tak radsej naozaj opusti tuto diskusiu k prospechu vsetkych...

pirir
2. máj 2015

@petra7777 tvoj postoj sa mi páči

pirir
2. máj 2015

@kitty88 veď práve že netušíš

kitty88
2. máj 2015

@pirir tak mi to skus povedat ty... Alebo radsej sa uz k tejto teme nevyjadruj, prosim ta, lebo tvoje reci su v nasej situacii absurdne... Co si ty, nejaky boh???

leeenka26
2. máj 2015

@kitty88 minimalne je to nadluska bytost lebo chlapik je v 8.tt

katkarv
2. máj 2015

@22tanulka Úprimnú sústrasť.Moja dcérka žila 20dní.Keď zomrela,po pár mesiacoch som nedokázala myslieť na nič iné len aby sa ku mne v ďalšom bábätku vratila.Keď som otehotnela,stále som myslela na to,že to je ona v brušku.Keď sa mi narodil syn,až vtedy som ho začala vnímať inak.Ale keď mal cca 3roky začal rozprávať veci,ktoré nemohol vedieť aj všelijaké čudesné veci,presne už nepamätám ale viem ,ze som bola presvedčená o tom že je to moja Katka.Teraz je už veľký a nepamätá sa ani nespomína čo mi ako malý povedal,no pre mňa je polovicou Katky.

andreanova
2. máj 2015

@22tanulka, @katkarv, najprv uprimnu sustrast. Na vasu otazku , ci existuje reinkarnacia, neviem odpovedat, ale viem, ze sa deju ,,nevysvetlitelne veci,,. zaujala ma vasa diskusia, a, preto pisem..
a} na nete, v anglickej serii dokumentov,, extraordinary people,, je jeden , velmi zaujimavý, volá sa ,, chlapec, ktorý žil predtým,, tu je link

https://www.youtube.com/watch?v=2Wh0OsVtdeE

, odporúčam pozrieť, je to sila, ináč, na youtube je viacero veľmi zaujímavých dokumentov na túto tému
b)kamarátka, ktorá hoci je veľmi super povahou, má celý život problém za problémom a chcela vyriešiť nejaké osobné problémy, poznať ich dôvod, vedieť prečo sa to deje atď, a zohnali sme kontakt na ,, veľmi doporučenú,, jasnovidku (nie vešticcu), a ked som tam s kamarátkou šla, povedalajej aj mne veľmi zaujímavé veci, ktoré nemohla vedieť...ale sa trafila...vraj tiež, sa niekto už zomrelý chcel inkarnovať do dieťaťa, ktoré sa mi má čoskoro narodiť, povedla mi kto, bo som tú osobu poznala(to som iba den predtým zistila, že som tehotná a nikto o tom nevedel). ja neviem, čo si mám o vešticiach , jasnovidkách, myslieť, alebo, o veciach, čo mi boli povedané , táto jasnovidka vraj pomohla jednej pani, ktorá potratila 2x, jej sestra tiež, a to v 4. 7., 5 mesaci...vraj to malo súvis s ich už zosnulou babkou, kt. nestihla niečo doriešiť zaživa...riešili to s tou jasnovidkou a dnes majú obe sestry deti, kontakt máme od tejto pani....
c)vraj deti, ktoré sa inkarnovali, si veci z predošlého života pamatajú do 3-5 r, ak zomreli tragicky,násilne, vraj môžu mať na miestach kde bol v predošlom živote úraz, znaky, hrče, alebo jazvy, tieto miesta na tele ich môžu bolieť, môžu si pamätať osoby z predošlého života....katka, tanulka, skúste pozorovať tieto veci..a, ak veríte jasnovidkám, tak, je to možno dôvod na návštevu?ona vám presne povie, ..aj dôvod, prečo vaše bábenko zomrelo (nemyslím tým chorobu, ale akoby účel duše dieťaťka na zemi, aj vaše poslanie..atď..)
ak je tu niekto, kto na veštice, jasnovidky neverí, tak prosím, preskočte môj príspevok, píšem ho, bo boli mi tieto info povedané...a mozno budú pre niekoho zaujímavé, , a, ja sama som si nie istá, čomu verim

leeenka26
2. máj 2015

@andreanova zaujimave co pises. Moze byt preco nie. Myslis ze aj narodenie a smrt mojich deti ma nejaky suvis? 5.5.2011 mi zomrel prvy syncek a druhy syncek sa narodil 5.5.2012. Ternin som mala na 26.5.2012. Je to myslis suvislost? Inak ten druhy syncek je neskutocne uzasny povahou, tak dobreho chlapca som si ani priat nemala. Niekedy s muzom nechapeme ze aky je dobry a strasne nas miluje a stale nas hladka a hovori nam ako nas velmi lubi, je poslusny, samozrejme nie uplne ale proste mne to pride az neskutocne.

katkarv
2. máj 2015

@andreanova Ja som bola u jasnovidky a potvrdila mi že sa mi vratila dcéra v synovi,že kto umrie ako dievča sa potom vrati v opačnom pohlaví,aj dôvod mi ozrejmila.Moja dcerka sa narodila len s polovicou srdca a tam je tiež symbolika,keď sa manžel dozvedel že čakám dievča dal mi jasne najavo ze on chce syna a teda on ju nech el,preto ta polka,že len ja som ju chcela.Prvú dcerku tiež nechcel,on chcel syna a ona je tiež postihnutá.Syn je chvalabohu zdravý,no ja som muza opustila,vydala som sa znova,mám ďalšiu zdravú dcéru a teraz čakáme chlapčeka.

leeenka26
2. máj 2015

@katkarv cize mne ked prvy zomrel chlapcek a mam dalsieho chlapceka nemohol sa vratit?

katkarv
2. máj 2015

@leeenka26 Ja myslim,že ano.Moja dcérka zomrela 25.11. a presne o rok som otehotnela.

leeenka26
2. máj 2015

@katkarv inak mne tvdili 2 doktorky pri druhom tehu v 20.tt ze budem mat dievcatko. Mna to strasne zranilo lebo som chcela strasne chlapceka. A napriek vsetkemu som citila ze necakam dievcatko ale chlapca, proste identicke tehotenstva ako pri prvom synovi. A ked som isla neskor na 3d bolo to jasne vidiet ze cakam chlapceka. Ja som.strasne chcela svojho synceka naspat.

leeenka26
2. máj 2015

@katkarv ved ja som prisla o prve 5.5.2011 a druheho som porodila presne 5.5.2012. Este aj rano akoby symbolika.

katkarv
2. máj 2015

@leeenka26 a mne tvrdili v 20tt že to bude zas dievča,no ja som to citila na chlapca.No vidíš aj u mna sa narodili obaja rano,dcera cisárskym a syn spontánne.Ja verím na tieto veci.

andreanova
2. máj 2015

@leeenka26 nevyjadrujem sa k nikomu , iba tak všeobecne, ale isto, ak existuje reinkarnacia, sa môže niekoľkokrát narodiť dievča ako dievča, takisto chlapec, alebo sa raz chlapec narodí neskúr ako dievča..to mi bolo povedané...no, bolo mi povedané mnoho, ale nechcem tu moc o tom písať, ale aj z tohto dôvodu som hľadala viac info....

22tanulka
autor
2. máj 2015

@andreanova zaujimave co pises.... uz som rozmyslala aj nad jasnovidkou-rozmyslam uuuuplne nad vsetkym moznym... a ta jasnovidka je v akom meste?keby mi do spravy napises kontakt na nu by som bola velmi rada.

1tinulienka1
15. máj 2015

@kitty88 uplne suhlasim - pred pol rokom sme pochovali Kubka - a v ziadnom pripade nechcem dalsim babom nahradzat jeho - tiez verim ze Kubko sa nam postara o druhe babo a mozno aj o tretie - Kubka lubime a tie dalsie deti budeme tiez lubit ale nie preto ze budu nahradou za Kubka - je to nefer - Kubko sa mi uz nikdy nevrati a ja som to prijala a tesim sa ze mame v nebicku svojho vlastneho anjelika a urcite je to aj fesak 🙂

leeenka26
15. máj 2015

@1tinulienka1 to mi je luto. Samozrejme ze kazde dieta je jedinecne a neda sa nijak nahradit. Co sa stalo vasmu Kubkovi ak sa mozem.opytat?

22tanulka
autor
15. máj 2015

@1tinulienka1 ahoj je mi luto co sa stalo... ked citam tvoj prispevok posobs velmi zmierene a virovnane s osudom.ako si to prosim ta dokazala sa takto naladit? ja mam kazdy den ine myslienky,raz som zmierena raz zufala,nahnevana na cely svet atd...neviem si nastalo utriedit pocity a myslienky.

leeenka26
15. máj 2015

@22tanulka vsetko chce cas. Nepreboli nikdy ale naucis sa s tym zit. Aj ked ja osobne som aj po 4.,rokoch nazoru, ze dieta patri do ruk matke a nie do neba a tato myslienka ze je v neni ma netesi ani nehreje. Som len naucena s tym zit a akceptovat to ako stav nemenny.

1tinulienka1
15. máj 2015

@22tanulka nebolo to jednoduche - len nedavno som sa vratila z nemocnice a to po druhy krat - uz 7 mesiacov idem zo zdravotneho problemu do ineho zdravotneho problemu - nechalo to svoju ranu na mne na mojej dusicke srdiecku - ale ANO mozem povedat ze som vyrovnana zmierena a toto vsetko su akesy ozveny ktore pomaly slabnu -ked som sla domov po druhykrat z nemocnice znelo mi v hlave ze uz "vsetko bude dobre" zatial mozem povedat ze to tak ozaj je - pomaly ale isto sa budem moct vratit do prace a tesim sa na nove pokusy o dalsie babo a dufam ze Kubko sa prihovori za nas hore - co mi pomohlo? som veriaca a to jedine ma zachranilo MODLITBA - vsetku svoju bolest som dala Bohu a on to prijal - moji blizky ma chceli vziat za odbornikom bolo to fakt zle - ale ja som vedela ze lieky nechcem - ich ucinok vyprcha a bolest sa vrati - potrebovala som nieco trvale a na 100% ucinne - tak som vyhladala sama pomoc jedneho knaza - nepomohli mi ziadne reci ktore clovek za normalnych okolnosti vlastne vie - ale pomohla mi jeho modlitba za mna - ked som od neho odchadzala prvy krat citila som ze som urobila jeden obrovsky krok ktorym som prekrocila hranicu bolesti a smutku -odvtedy sa to zlepsovalo - teraz som matka ktora lubi svojho synceka a tesi sa ze sa s nim raz stretne - teraz je jeho ulohou davat na nas pozor prihovarat sa za nas - a verim ze na jeho prihovor nam Pan pozehna krasne babo ktore budeme lubit tak isto ako Kubina a mozno este viac 🙂 moze mi hocikto povedat ze su to "dristy" ale tie dristy mi zachranili zdravy rozum - chcela som zomriet so svojim synom a toto ziadna ludska sila nevie vyliecit

lucinkaboz
30. máj 2015

neverím na reinkarnáciu, to by cele potom nemalo nejak zmysel....druhe dieta...snad nemože byt nahrádnik...ale verím ze s tymi druhymi tam, kde budeme aj my...budeme všetci spolu