icon

Zomrel mi synček. Veríte v reinkarnáciu?

22tanulka
29. apr 2015

zomrela mi moja lasonka ukludnuje ma len myslienka ze sa znova vrati a potom si ho polubkam...mamicky co ste mali podobny osud ako ste prezivali takuto stratu?tiez vas napadali myslienky ze sa vrati v zdravom telicku? ake boli pocity pri dalsom tehotenstve a po porode??? ja mam stale pocit ze sa vrati a dokonca myslim na dvojicky....

Strana
z3
ivana_t
7. okt 2015
Používateľ ivana_t je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ivana_t.

ja verim .. ale su tam nejake ale .. ale verim

angelina35
27. jan 2016

Ak este hladas odpoved, ja verim a velmi. Ja som mojho chlapceka nedrzala v naruci, lebo odisiel skor ako sa mohol narodit. Dokonca som ani nemohla zistiť, ze je to chlapec. No vedela som to od okamihu splodenia. Stretla som sa s nim viackrat v miestnosti, ktoru som vytvorila pre stretavanie sa s mojou prvou dcerkou. Pre mnohych su to fantasmagorie, nepoznam cloveka, ktoremu by som to mohla povedat okrem môjho manžela. Ale ak budes chciet do IP Ti napisem vsetko.

22tanulka
autor
27. jan 2016

@angelina35 ano napis mi

gisela835
27. jan 2016

Aj ja verím ale ak by mi zomrelo dieťa zložila by som sa všetko by mi ho pripomínalo a baby navyše netreba zabúdať že každè dieťa je jedineçnè špecifickè so svojim vlastným príbehom

minibabygirls
30. jan 2016

ahoj uprimnu sustrast niekde so videla jednu cast rodicia stratili dceru a narodila sa im druha a maly taky pocit ze ako keby ta ich mrtva dcera bola a maly dobry pocit lebo jej dusa presla do jej tela zdraveho ta zena co jej to povedala je elmi znama v usa a vo vsetko ma pravdu

selina.liana
28. apr 2016

@katkarv aj mna sa narodila dcerka a tiez jej chybala polka srdiecka ale mi sme ju chceli preco potom??? Zila 12 dni :(

katkarv
28. apr 2016

@selina.liana To je mi ľúto.Možno niekto vám nedoprial,niekto,kto sa tvari ako priateľ ale pritom vám všetko závidí.

selina.liana
28. apr 2016

@katkarv 4 dni nik nevedel ze ma tak vaznu diagnozu

zuzka_puska
28. apr 2016

@peneloppe na margo toho rovnakeho mena, neviem, podla mna to prinasa nestastie. Moji stari rodicia mali syna, volal sa Jan, ked mal rok zomrel. par rokov na to sa narodil moj otec, tiez mu dali meno Jan. no a neviem, ci to bolo tym menom, no zial cely zivot mal nestastny. Od detstva urazy, choroby,kadeco.... jedno manzelstvo zle,druhe zle, nakoniec aj jeho zivot skoncil velmi smutne a tragicky. takze ja neviem, nikdy by som nedala rovnake mena dvom svojim detom.....

emilia25
28. apr 2016

Aj u nás prvy poklad pripravil hniezdocko pre zdravého brstceks o 2 mesiace potom.sice u nás to bolo len 8 tyzden ale bolo to uplne prve a tak sme sa utesovsli ze je lepsie tskto na začiatku ako keby to bolo na konci alebo počas pôrodu.potom sme prisli o dvojicky jedno sa vstrebslo druhemu prestalo byt srdiecko okolo jedenásteho tyzdna.

sueevelynkaotec
28. apr 2016

Neviem si predstaviť akú bolesť a smútok cítite.Pretože stratiť dieťa je asi to najbolestnejšie čo može rodič zažiť.Mám troj ročnú dcérku a neviem si predstaviť život bez nej.Verím v to že každá bytosť ktorá opustí tento svet sa raz vráti. Pozrite si web.anjeliky.sk

emilia25
28. apr 2016

V duchovne ci v ktorej skupine som čítala o tomto pribeh 20 rocneho letcs co zahynul pri druhej sv.vojne a vrátil sa v podobe ineho chlapca ten chlapec mal 4 roky a o lietadlách vedel všetko bez toho aby ho rodičia učili.vedel dokonca mená kolegov i do konca svojej vtedy sestri nemal to odkiaľ vediet.zaujímavý pribeh a krssne čítanie tam.

cichlida
28. apr 2016

Neviem si to vobec predstavit- prist o dieta. Velmi velmi myslim na maminy a otcov, ktori toto prezili, aby sa casom aspon trosku ulavilo na dusi😞 Co sa tyka rovnakych mien tak moja babka dala svojmu piatemu dietatu - dcere meno a ta umrela, ked mala rok, po dvoch rockoch sa narodila dalsia dcera, pomenovali ju rovnako a aj ta umrela v pol roku. Dalsie deti uz babka nechcela radsej.

julma
28. apr 2016

@1tinulienka1 konecne oslobodzujuci prispevok, osobne stretnutie s modlitbou, dakujem zan, som rada, ze si im to tu napisala...kiez by to skusili

katkarv
29. apr 2016

@selina.liana Ano,aj u nás to tak bolo,u nás dokonca 12dní nevedeli,mysleli si že má vrodeny zápal pľúc.Naša Katka žila s touto diagnózou 20dní.Prajem ti veľa síl.Ja mám po nej ešte tri ďalšie detičky ale stále mi chýba.Dnes by už bola veľká slečna 17ročná.

selina.liana
29. apr 2016

@katkarv ja mam dalsie dve dievcatka po prvej dcerke. Ale chyba prva velmi

beatasvecova
29. apr 2016

Viem čo prežívás@22tanulka,moja Hanička je anjelik 6rokov ale určite by som netvrdila,že Lenocka je náhrada za nu.Nepresiel jedinky den aby som na nu nemyslela aj teraz písem do slzami v očiach:( ale niečo ti poviem,som si ista, že na nás dává pozor. Od narodenia Lenocku při pláči ukludnoval pohlad na luster.Fakt,já jej o Haničke rozpravam,ze je to jej sestrička v nebi a dává na nás pozor a ked začala blabotat normalne pozerala na lampu a kecala🙂Kuknem hore,reku Lenocka s kým sa rozpravas ona mi,že tam a ukazuje na luster a mne v sekunde doplo.Hanka!Lenka je tam Hanička,pytam sa a moje zlaté dieta,že a a a to v tom období znamenalo ano a začala tlieskat a to sa nestalo raz,ajaaj nezratam kolkokrat.Očami plnými slz kukam hore ale nic :( Já Haničku zas často cítím,viem,že je s nami,dala by som za to krk aj ruku do ohna či ako sa to hovori.Neviem prečo sme o Haničku prisli,neviem preco to takto malo byť, na tieto otázky UŽ odpovede nehladam a hladala som preco,preco otázka na 24h.a nepomohol ziadny cvokar a,ze som chodila k nim ale moja rodina nedopustila aby som sla za Hankou ale vyskriabala sa z uplneho dna viem preco lebo som tu mala byt pre moju zlatu Lenku a jednoducho žijem,žijem pre Lenocku.Držím ti velmi palce aby si aj ty zistila,ze vždy je pre koho zit.

misel0806
29. apr 2016

Nechcem ani si to neviem predstavit ze by som stratila synceka... No jedno viem pre mna je jediny jedinecny a uz nikto nikdy nebude ako on....dalsie dieta bych urcite nepomenovala rovnako,a v reinkarnaciu neverim...hladat v cloveku nieco co mal ten druhy....kazdy sme iny kazdy a kazdy mame svoju osobitost😁

gisela835
1. máj 2016

@misel0806 Je to to najhoršie na svete

misel0806
1. máj 2016

@gisela835 to ano ale aj take veci sa deju clovek to neovplivny to patri k zivotu...len je to nieco naco clovek nikdy nie je pripraveny..je to sok clovek tym uz ostane poznaceny navzdy

gisela835
2. máj 2016

Áno to viem. Inak neovplyvní máš prehodené Y a I

danka000
12. júl 2016

uprimnu sustrast prajem nedavno mi zomrel manzelnebola som schopna ist ani na jeho pohreb stale sa s tym nemozem zmierit bola som v zufalom stave jedine comu verim je reinkarnacia to mi vlastne pomohlo dostat sa stoho najhorsieho ze ked sa clovek narodi uz to ma urcene kedy zomrie to ma posilnuje neda sa nikoho presvedcit aby tomu podla mna veril to uz musime mat v sebe a este velmi vela som toho o tomto precitala male dietatko sa preinkarnuje velmi rychlo nie tak ako dospely dusa je vecna ona si sama urci svoj osud aj komu sa narodi niekto tu pise ci ho zabil boh boh ludi nezabija ale miluje toho by som ti musela napisat vela pozri si na yotube edgar kejsy jasnovidec ten hovori o takycho odobnych pripadoch aj preco sa to stava jeto dane karmoumusime sa s tym aj ked je to velmi tazkenejako zmierit

danka000
12. júl 2016
Strana
z3