icon

Zomrela 3-dňová princezná

menojojka
14. máj 2023

Ahojte, ako nadpis hovorí zostala som sama s ešte veľkým bruškom po nej. Stalo sa to aj teraz niekomu 😟

zoja1234
14. máj 2023

😮

zuza265
14. máj 2023

Velmi ma mrzi tvoja bolest😔 zelam vela vela sil, abx si tuto cestu zvladla a vyuzi akukolvek moznost, ktora ti da aspon malicku sancu, ze ti to pomoze🙏🏼 nedus to v sebe. Povedz cokolvek co povedat chces… precit co precitit mas.. anjelik je v bezpeci♥️

osky
14. máj 2023
sticker
bibina32
14. máj 2023

@menojojka Ak budeš chcieť môžeš sa pridať tú do skupiny mamičky anjelikov. Sú tam mamičky, ktoré prežili to isté. Prajem veľa síl.

elenita
14. máj 2023

A co sa stalo? 😪 velmi ma mrzi Tvoja bolest, prajem vela sil 💔

mima1608
14. máj 2023

To je hrozné, je mi to veľmi ľúto. Nech anjelik odpočíva v pokoji a Tebe prajem hlavne veľa síl 😟🙏

dada0902
14. máj 2023

Strašne ma to mrzí ze si prišla o maličkú veľa síl ti prajem minulý rok kamoškyna švagriná prišla tiež o maličkú :(

ariannazara
14. máj 2023

🥲 veľa síl

beata_k
14. máj 2023

@menojojka Uprimnu sustrast 😞

badinkka
14. máj 2023

Mrzí to ,ale naučíš sa s tým žiť neviem ako ty ale ja žijem a predsa nežijem mne odišiel jediný syn mal 10 rokov nikdy sa s tým nezmierim iba som sa naucila zit bez neho, velmi velmi tazke .....nikoho iného nemám ale mam psíka v podstate žijem len pre neho ....

21anjelik19
14. máj 2023

@menojojka úprimnú sústrasť, veľa síl ....... máš v nebi anjelika

zuzi0911
14. máj 2023

Úprimnú sustrast😔

menojojka
autor
14. máj 2023

@bibina32 neda sa mi najst tu skupinu

ivka225
14. máj 2023

Ano, zapoj sa do tej skupiny. Ale aj do inych. Pretoze akokolvek velku bolest prezivas - ty zijes dalej. Tvoj manzel alebo partner zije dalej. Ludia, ktori ta maju radi (a aj ti, ktori ta radi nemaju), ziju dalej. Zi aj ty, aj ked si len jednou z miliard - tento svet ta potrebuje.

ariannazara
14. máj 2023

@badinkka 😔😔😔

natali1991
14. máj 2023

@menojojka a mozem sa spytat ze co sa stalo ?? Preco sa to vobec stalo ?? 🙁

laurikalalinka
14. máj 2023

@badinkka človek sa so smrťou blízkeho nikdy nezmieri, len sa s tým naučí žiť, len čas dokáže rany zahojiť. Každý z nás je tu na zemi pre niečo,a každá maličkosť sa deje pre niečo,ako sa vraví ani lístok na strome sa bez vetra nepohne...áno to štvornohé stvorenie,vám pomáha zvládať každý deň a naučí vás sa na svet usmievať..

dilino
15. máj 2023

úprimnu sústrasť je mi to veľmi ľúto😢Zo smrťou vlastneho dieťaťa sa nikdy neda zmieriť ani zabudnuť.Nám tiež zomrela dcérka už bola taka veľka ale spomienky, sú vždy a nezabudneme nikdy.Nikdy v živote nepreboli smrť vlastného dieťaťa.Kto nezažil nemôže nikdy pochopiť.Drž sa veľa síl prajem.

filipkah
18. máj 2023

Prijmi moju úprimnú sústrasť. Kto nezažije nepochopí. Mne sa to stalo v auguste. Ak chces napíš. Možno ti to pomôže😥

loliki
18. máj 2023

@menojojka To mi je ľúto. Úprimnú sústrasť. 😢

menojojka
autor
27. máj 2023

@filipkah pisala som

jumperly1
25. júl 2023

ahoj. nam zomrel po tyzdni syn. ak chces kludne mi napis. sama neviem ako sa s tym naucit zit ale vieme ze chceme zit a bojovat dalej.

loliki
25. júl 2023
menojojka
autor
29. júl 2023

@ivka225 velmi dakujem za slova ❤️

menojojka
autor
Autor odpoveď zmazal
vsetkounas
28. dec 2024

Odporúčam objednať si knihu cekala som miminko ale ,... Pomôže ty sa vyplakať aj keď plačeš dosť ale vnútorné tam prežívajú to isté a každá tam píše ako sa vyrovnala zo smútkom mne veľmi pomohla ale už som ju darovala ďalej inej mamine .
https://www.martinus.sk/2941075-cekala-jsem-mim...

luliu
28. dec 2024

@vsetkounas treba hlavne pozerať na dátum, reagujes na starú temu

vsetkounas
28. dec 2024

@luliu keď ono my ti skočilo tak som si ozaj dátum nevšimla ale možno niekomu pomôže keď bude hľadát je velmi veľa žiaľ takýchto maminiek .