Zomrela 3-dňová princezná
Ahojte, ako nadpis hovorí zostala som sama s ešte veľkým bruškom po nej. Stalo sa to aj teraz niekomu 😟
Velmi ma mrzi tvoja bolest😔 zelam vela vela sil, abx si tuto cestu zvladla a vyuzi akukolvek moznost, ktora ti da aspon malicku sancu, ze ti to pomoze🙏🏼 nedus to v sebe. Povedz cokolvek co povedat chces… precit co precitit mas.. anjelik je v bezpeci♥️

A co sa stalo? 😪 velmi ma mrzi Tvoja bolest, prajem vela sil 💔
To je hrozné, je mi to veľmi ľúto. Nech anjelik odpočíva v pokoji a Tebe prajem hlavne veľa síl 😟🙏
Strašne ma to mrzí ze si prišla o maličkú veľa síl ti prajem minulý rok kamoškyna švagriná prišla tiež o maličkú :(
🥲 veľa síl
Mrzí to ,ale naučíš sa s tým žiť neviem ako ty ale ja žijem a predsa nežijem mne odišiel jediný syn mal 10 rokov nikdy sa s tým nezmierim iba som sa naucila zit bez neho, velmi velmi tazke .....nikoho iného nemám ale mam psíka v podstate žijem len pre neho ....
@menojojka úprimnú sústrasť, veľa síl ....... máš v nebi anjelika
Úprimnú sustrast😔
Ano, zapoj sa do tej skupiny. Ale aj do inych. Pretoze akokolvek velku bolest prezivas - ty zijes dalej. Tvoj manzel alebo partner zije dalej. Ludia, ktori ta maju radi (a aj ti, ktori ta radi nemaju), ziju dalej. Zi aj ty, aj ked si len jednou z miliard - tento svet ta potrebuje.
@badinkka 😔😔😔
@menojojka a mozem sa spytat ze co sa stalo ?? Preco sa to vobec stalo ?? 🙁
@badinkka človek sa so smrťou blízkeho nikdy nezmieri, len sa s tým naučí žiť, len čas dokáže rany zahojiť. Každý z nás je tu na zemi pre niečo,a každá maličkosť sa deje pre niečo,ako sa vraví ani lístok na strome sa bez vetra nepohne...áno to štvornohé stvorenie,vám pomáha zvládať každý deň a naučí vás sa na svet usmievať..
úprimnu sústrasť je mi to veľmi ľúto😢Zo smrťou vlastneho dieťaťa sa nikdy neda zmieriť ani zabudnuť.Nám tiež zomrela dcérka už bola taka veľka ale spomienky, sú vždy a nezabudneme nikdy.Nikdy v živote nepreboli smrť vlastného dieťaťa.Kto nezažil nemôže nikdy pochopiť.Drž sa veľa síl prajem.
Prijmi moju úprimnú sústrasť. Kto nezažije nepochopí. Mne sa to stalo v auguste. Ak chces napíš. Možno ti to pomôže😥
ahoj. nam zomrel po tyzdni syn. ak chces kludne mi napis. sama neviem ako sa s tym naucit zit ale vieme ze chceme zit a bojovat dalej.
Odporúčam objednať si knihu cekala som miminko ale ,... Pomôže ty sa vyplakať aj keď plačeš dosť ale vnútorné tam prežívajú to isté a každá tam píše ako sa vyrovnala zo smútkom mne veľmi pomohla ale už som ju darovala ďalej inej mamine .
https://www.martinus.sk/2941075-cekala-jsem-mim...
@vsetkounas treba hlavne pozerať na dátum, reagujes na starú temu
@luliu keď ono my ti skočilo tak som si ozaj dátum nevšimla ale možno niekomu pomôže keď bude hľadát je velmi veľa žiaľ takýchto maminiek .

😮