Zomrelo mi bábätko v 37. týždni. Bola som správne vyšetrená?
Ahojte,
Odislo nam babatko v 37tt. Zatial z neznamych pricin.
Po 600-nedeli som sla na prehliadku k inemu gyn. a celkovo som prestupila k novemu gyn., pricom sa obaja zhodli, ze ak pacientka avizuje mensie pohyby babatka, tak je potrebne spravit prietoky a pripadne kardiograf srdiecka (pasy).
Mne toto doplnkove vysetrenie vykonane nebolo, napriek tomu, ze som mensie pohyby prvemu lekarovi spominala. V karte ani nemam zaznacenu zmienku o mensich pohyboch. Cele tehotenstvo mi nebol ani raz vzaty moc, pricom vsade mam zaznacene ze moc negat. Je prosim toto standardny postup pri nerizikovych pacientkach alebo to mame postupit na urad nad zdravotnou starostlivostou?
Babatko nam to nevrati, ale ak to ma do buducna zachranit aspon 1 dalsie dietatko, tak sa na to mozno dame.
Dakujem.
@tst my sme riesili pitvu v NR, tam som si nasla kontakt a dostala sa cez par prepojeni priamo k doktorovi, s ktorym som volala. Nasledne mi poslal pitevny rozbor do mailu.

Tiež plánujem od svojho gynekologa odísť..tiez nerobil veci, ktoré by mal... Do mailu vám ju poslal Dr co robil pitvu alebo ako? Neviem ako mam postupovať v tomto, lebo nikto mi nič nepovedal neviem ako dlho sa čaká na výsledky, ci mi niekto povie niečo bližšie ohľadom smrti malého...