Zomrelo mi dieťa. Ako mám byť silná a prestať smútiť?
Zomrelo mi dieta a ja sa idem zblaznit z toho smutku...neviem prestat plakat...pred rodinou sa tvarim ze uz to zvladam ale hned ked ostanem sama placem...neviem ako dalej...
Aj mne zomrel milovaný syn 32 ročný pred 3 mesiacmi po dlhej chorobe a mne sa od vtedy zrútil svet ,život ma nebaví, chcela by som zomrieť a byť s ním. Rada porozprávam s niekým kto zažil podobné trápenie.
Úprimnú sústrasť 😢😢 😭😭♥️
@dadaga co sa stalo? umrela s dietatkom v brusku? Paneboze, mne tiez umrelo dievcatko zdrave 2 dni pred vyrátanym porodom pred pol rokom. Som na tom nie dobre. Som hrozná, strašná, chcem byt sama, aj ked nechcem, proste tazke. A to mam doma 1,5 r. dievcatko este. Citim, ze sa z nej neviem tak tesit, lebo smutim za druhou.
@yanana tiez mi pred pol rokom zomrelo 2 dni pred porodom dievcatko zdravé. Umrela vraj na nasledky zamotanej snuri okolo nožiciek. Chystala som sa uz rodit, den predtym na poradni bolo vsetko ok a na druhy den som zisgila, ze sa nejako dlho nehybe, zial uz bola mrtva!!! Mala som ju moznost vidiet po porode, akoby len spinkala. Dodnes placem a mam malo radosti pre moju dalsiu 1,5 rocnu dceru. Tesila som sa, ze bude mat kamosku sestru a teraz ked ju vidim samu sa hrat, len revem a som smutna a si vycitam, ze som jej nedala sestricku.
Mne zomrela dcerka nedavno, tento mesiac. Kazdu noc sa mi sniva, ze ju hladam a neviem ju najst.
@merajka mrzi ma to. Prajem veľa síl. Viem ze si temu nezakladala ty. To čo citis a prezivas
@merajka to co citis a preživas vedia pochopit iba tie co to prežili tiez. ♥️
@merajka veľmi ma mrzí tvoja strata. Tiež som si ňou prešla. A presne ten istý sen som aj ja mávala. Niekde sa mi stratila ( zomrela par dni pred termínom pôrodu)... A ja som ju hľadala po nemocnici, a to zúfalstvo, že ju mám a neviem kde... Potom zas, v ďalšom sne už bola ako dospelá a rozprávala sa somnou. No tie sny o tom, ako ju hľadám boli každú noc. A začalo sa to zhoršovať, lebo ráno som vstaval s tým, že ten sen bol tak reálny, že jedna moja časť tomu začínala veriť, že všetko je to inak, a dodnes mám z toho obdobia niektoré veci pomýlené a neviem, čo sa stalo naozaj. A čo už bol len sen. Pomohol až psychiater. A dnes som šťastná, že som ho vyhľadala.
Ahojte. Prosím čo povedať blízkej rodine keď im umrelo pri pôrode bábätko, narodilo sa mŕtve 😔. Neviem si ani predstaviť tú bolesť 😔. A bojím sa toho keď mi to oficiálne oznámia.
@macilaci ja som to oznámila hromadnou sms. Nemala som síl, aby som to hovorila každému osobne. Aj tak, sa to množstvo ľudí nedozvedeli, a ešte pár týždňov po pôrode sa ma pýtali ako sa s dcérkou máme.
Lepšie mi padlo, keď mi napísal niekto sms typu : "vyjadrujem vám úprimnú sústrasť. Je nám veľmi ľúto, čím si prechádzate. Ak by som akokoľvek mohla pomôcť, s čímkoľvek, som tu pre vás. Posielam silné objatie"
A tak nejako sa snažím aj ja komunikovať s niekym, kto stratil blízku osobu. A potom to chce už len čas
@atija1 modlite sa, je u Boha, a jedného dňa ho v nebi stretnete a budete s ním navždy. Tešte sa na to,rozprávajte sa s Bohom o svojej bolesti, aj Boh stratil syna Ježiša -zomrel na kríži, miloval ho,tak ako vy svoje dieťa...On vám dá silu, a novú nádej,veľa sa s Bohom úprimne rozprávajte, nájdite si veriace kamarátky,spolu sa modlite.
Je to aj vnútorná bolesť, v tomto by vám možno pomohlo aj poradenstvo https://www.oz-dwell.com/book-online ja mám s týmto veľmi dobrú skúsenosť,tí ľudia čo sú tam poradcovia majú dlhoročné skúsenosti 💓