icon

Zomrelo mi dieťa. Ako mám byť silná a prestať smútiť?

atija1
8. jan 2015

Zomrelo mi dieta a ja sa idem zblaznit z toho smutku...neviem prestat plakat...pred rodinou sa tvarim ze uz to zvladam ale hned ked ostanem sama placem...neviem ako dalej...

Strana
z2
mimamik
Autor odpoveď zmazal
silvia2812
4. feb 2021

Aj mne zomrel milovaný syn 32 ročný pred 3 mesiacmi po dlhej chorobe a mne sa od vtedy zrútil svet ,život ma nebaví, chcela by som zomrieť a byť s ním. Rada porozprávam s niekým kto zažil podobné trápenie.

maaji
4. feb 2021

Úprimnú sústrasť 😢😢 😭😭♥️

frantiseklotrinsky
3. máj 2021

@dadaga co sa stalo? umrela s dietatkom v brusku? Paneboze, mne tiez umrelo dievcatko zdrave 2 dni pred vyrátanym porodom pred pol rokom. Som na tom nie dobre. Som hrozná, strašná, chcem byt sama, aj ked nechcem, proste tazke. A to mam doma 1,5 r. dievcatko este. Citim, ze sa z nej neviem tak tesit, lebo smutim za druhou.

frantiseklotrinsky
3. máj 2021

@yanana tiez mi pred pol rokom zomrelo 2 dni pred porodom dievcatko zdravé. Umrela vraj na nasledky zamotanej snuri okolo nožiciek. Chystala som sa uz rodit, den predtym na poradni bolo vsetko ok a na druhy den som zisgila, ze sa nejako dlho nehybe, zial uz bola mrtva!!! Mala som ju moznost vidiet po porode, akoby len spinkala. Dodnes placem a mam malo radosti pre moju dalsiu 1,5 rocnu dceru. Tesila som sa, ze bude mat kamosku sestru a teraz ked ju vidim samu sa hrat, len revem a som smutna a si vycitam, ze som jej nedala sestricku.

merajka
19. jún 2022

Mne zomrela dcerka nedavno, tento mesiac. Kazdu noc sa mi sniva, ze ju hladam a neviem ju najst.

zuzinka888
19. jún 2022

@merajka mrzi ma to. Prajem veľa síl. Viem ze si temu nezakladala ty. To čo citis a prezivas

zuzinka888
19. jún 2022

@merajka to co citis a preživas vedia pochopit iba tie co to prežili tiez. ♥️

zafir01
19. jún 2022

@merajka veľmi ma mrzí tvoja strata. Tiež som si ňou prešla. A presne ten istý sen som aj ja mávala. Niekde sa mi stratila ( zomrela par dni pred termínom pôrodu)... A ja som ju hľadala po nemocnici, a to zúfalstvo, že ju mám a neviem kde... Potom zas, v ďalšom sne už bola ako dospelá a rozprávala sa somnou. No tie sny o tom, ako ju hľadám boli každú noc. A začalo sa to zhoršovať, lebo ráno som vstaval s tým, že ten sen bol tak reálny, že jedna moja časť tomu začínala veriť, že všetko je to inak, a dodnes mám z toho obdobia niektoré veci pomýlené a neviem, čo sa stalo naozaj. A čo už bol len sen. Pomohol až psychiater. A dnes som šťastná, že som ho vyhľadala.

macilaci
17. okt 2022

Ahojte. Prosím čo povedať blízkej rodine keď im umrelo pri pôrode bábätko, narodilo sa mŕtve 😔. Neviem si ani predstaviť tú bolesť 😔. A bojím sa toho keď mi to oficiálne oznámia.

iramka
17. okt 2022

@macilaci mlc a obim ich, hlavne ziadne krestanske hluposti...

zafir01
17. okt 2022

@macilaci ja som to oznámila hromadnou sms. Nemala som síl, aby som to hovorila každému osobne. Aj tak, sa to množstvo ľudí nedozvedeli, a ešte pár týždňov po pôrode sa ma pýtali ako sa s dcérkou máme.

Lepšie mi padlo, keď mi napísal niekto sms typu : "vyjadrujem vám úprimnú sústrasť. Je nám veľmi ľúto, čím si prechádzate. Ak by som akokoľvek mohla pomôcť, s čímkoľvek, som tu pre vás. Posielam silné objatie"
A tak nejako sa snažím aj ja komunikovať s niekym, kto stratil blízku osobu. A potom to chce už len čas

macilaci
17. okt 2022

@zafir01 ďakujem. Ona musela porodiť mŕtve bábätko, 🖤

marca12
17. okt 2022

@macilaci nic nehovor,iba ich silno objim. Tu su slova zbytocne

zafir01
17. okt 2022

@macilaci ja rovnako. V 39 týždni

anniezuzana
23. jan 2023

@atija1 modlite sa, je u Boha, a jedného dňa ho v nebi stretnete a budete s ním navždy. Tešte sa na to,rozprávajte sa s Bohom o svojej bolesti, aj Boh stratil syna Ježiša -zomrel na kríži, miloval ho,tak ako vy svoje dieťa...On vám dá silu, a novú nádej,veľa sa s Bohom úprimne rozprávajte, nájdite si veriace kamarátky,spolu sa modlite.
Je to aj vnútorná bolesť, v tomto by vám možno pomohlo aj poradenstvo https://www.oz-dwell.com/book-online ja mám s týmto veľmi dobrú skúsenosť,tí ľudia čo sú tam poradcovia majú dlhoročné skúsenosti 💓

Strana
z2